duminică, 18 septembrie 2011

Herta Muller, Carmen Tanase, Florina Cercel

Herta Muller - 1953 Premiul Nobel pentru Literatură
Herta Muller - un caracter opus Primei Ministră a Germaniei despre care am auzit că dul Berlusconi a făcuto vacă și îmi pare extrem de bine deoarece cu ceva timp înainte să merg eu la mare anul acesta deci 22 august 2011 am început să am și eu o înverșunare împotriva sa pentru că miam dat seama că este o femeie cu boli venerice, dizgrațioasă și țață, vorba președintelui camerei auditorilor la cursurile de Master Audit despre Norica sau Macovei, tot una. Între picături mă gândeam că dna Herta Muller fiind singura femeie care a avut curajul să scrie despre industria românească și comunismul locurilor de muncă și despre atrocitățile pe care le făceau comuniștii este ideal să fie dânsa Prim Ministru al Germaniei fiind de etnie sașă - Sasha este un bărbat de origine germană care cred că este fratele meu după aspect dar totuși am unele rezerve în ceea ce privește putința sa de a fi Prim Ministru al Germaniei. Indiferent de curățenia din Germania idioțenia faptului că partea federală este mai avansată decât cea democrată și dărâmarea zidului ... Germania este o țară rece, indiferentă, egoistă, atroce! Momentan. Și scriu asta pentru că mam lovit de caracterul infect al Germaniei în tren la plecare spre mare unde era și dul Băsescu care ar fi putut să mă ia și pe mine în America, dar oricum dânsul se ocupă cu rânjetul lui Iliescu și deci nui arde de treabă. Herta muller mia furat premiul pentru literatură, asta doream să spun.

Carmen Tănase - 1961 
ce frumoasă e și se prostește cu văduvia ei
 azi 19.11.2011 - Carmen Tanase fata lui Alain Delon, dar nu pot atasa poza e virusat.
Ce să spun eu aici decât că rolul în Inimă de Țigan este un rol bine jucat doar dacă Visu asculta de ea și nu lăsa să se înțeleagă că are amante dintre angajatele sale gay. Gheorghe Visu era actorul sau mai bine zis bărbatul preferat al lui Beatrice o vecină de a mea, am zis eu fica lui Băsescu, mai mare, dacă nu mă înșel eu, pentru că este o actriță în America care seamănă mult mai bine cu ea și când îi voi găsi numele pentru că figura io știu vă voi spune. Tatăl Ligiei a făcut un dicționar de filme și nu mia oferit și mie un exemplar din cauză de yoga dar consider că nu există... dicționarul, și mai ales că nu este real sau completat cu realitatea. Ceea ce mă deranjează în mod special la actrițele românce este ”sfințenia” și falsul pudoar ca și la Carmen Tănase sau Stela Popescu prostia nu le mai încape. Și ar mai fi lipsa de putere de a decide sau de a lupta, ele nu au făcut decât săși facă meseria spun ele, pe vremea epocii, dar era de fapt un formalism, o adaptare la condițiile acelea impuse sau mai bine zis regizate de altcineva, ele nu au făcut decât să joace și săși ia geanta pe umăr și să plece acasă după aceea. Și chiar că omul acela avea dreptate ce a făcut Angela Similea să merite să se vorbească despre ea că nu a făcut decât să cânte în rest sa prostit căsătorinduse ca să scape, să se izoleze, așa cum de fapt faceți majoritatea dintre voi și de aceea suferiți de migrene, de aere, de lipsă de preocupare reală, toate ducând la lipsa autorității dvs. fie ca mamă, fie ca muncitor. Și de fapt piesele de teatru pe care le face Rodica Popescu Bitănescu nu sunt decât niște jeturi de spray parfumat în folosul creșterii migrenelor în țara asta - rolurile sau scenariul creat de ea este unul care întreține ura față de Ceaușescu și falsitatea actorilor. Ca să nu spun de Ion Caramitru de care mie silă efectiv. Singurul care a avut un gest autoritar, dar nu știu sigur din ce unghi de vedere a făcut asta dacă este mason sau nu, a fost Radu Beligan. Jena lui Sergiu Nicolaescu este întradevăr mare adică el este un ipocrit... ce sunteți la înmormântarea lui Jony Răducanu de asta tăceți? Eu nam ce face în aceste condiții - îngropațivă amarul în alcoolul pieselor voastre de teatru și pizza că nu ați creat nimic, nu aveți cu ce vă lauda, sunteți mediocrii!! 
Despre Carmen Tănase am spus tot, dar mai sunt actrițe care la un moment dat existau și nu mai există și nu este nimeni vinovat decât dvs. pentru că aveți prostia de a vă închide în voi și de a vă considera interesanță de parcă cine știe cine ați fi voi dacă sunteți actori și asta vă dă dreptul să zaceți în migrenele voastre cu impresii bune despre voi și în mizeria în care mai mult ca sigur există în casele voastre deoarece nu vă place să faceți curat, nu vă place lumina, vă plac casele vechi, care sunt moșteniri sau poate vă considerați trăind în anii 60, încă. Din cauza voastră tinerii ajung să adora culoarea gri sau să se distreze mai mult decât este necesar, să fie exhibiționiști și egoiști, pentru că voi nu ați dat și nu mai dați nici un exemplu pozitiv tinerilor sau chiar oamenilor maturi, viața voastră este nulă, nu aveți cu ce vă lăuda și vă considerați mari actori - fals - sunteți mari migrenoși care sugeți talentul care ar putea să mai existe în această țară. Cunosc foarte bine lenea care vă caracterizează și mojicia de a vă pune sclavi să vă facă treaba dvs. - mă refer atât la femei cât și la bărbați cum ar fi de exemplu Alexandru Arșinel a cărui soție de 2 bani nu a fost în stare să mă invite în casă la orele 21.30 ca să putem vorbi, ce mediocritate și parazitism, boală! Și mai locuiește și lângă palatul cotroceni. Adresa lui George Ivașcu nam găsito, etc, nu mă mai interesează decât să știu vă apucați să vă faceți curat în casele voastre lună ca să se simtă că sunteți femei și mame și aveți preocupări normale de femei sau continuați să credeți despre voi că sunteți realizate deja și nu vă mai trebuie nimic, nici bărbat, nici sex, nici educație la copii voștrii? Îm?

 

Florina Cercel - 1943
Ca la școală: 1943 - 1953 =  ,  1943 - 1961 =   ,
Pe aici eu nu am ce face că nu cunosc dar îmi închipui că e nasol. completat azi 20.09.2011 ora 8.
Ava Gardner - 1922 mama lui Florina Cercel
Gata deci iată am găsit persoana la care mă gândeam și pe care o aveam în imaginea mea dar nu înțelegeam figura și numele, azi răsfoind iar legătura dintre marilyn Monroe și gary Cooper am găsit un site și cu Ava Gardner (1922 - 1990).
http://www.alexandrapaul.com/ completat azi 20.09.2011 ora 10.21.
PUBLICITY REQUESTS
Jerry Shandrew
c/o Shandrew PR
323-549-9250
ShandrewPR@aol.com (Note: this is for professional communication only. No fan requests, please).
http://celebritywonder.ugo.com/wallpaper/Alexandra_Paul_in_Baywatch_Wallpaper_2_800.html
http://www.biancadragusanu.ro/
http://celebritywonder.ugo.com/popunder/celebritywonder.html


Alexandra Paul - 1963

Bianca Drăgușanu - 29 ani
Bianca Drăgușanu is daughter of Alexandra Paul - nose is like her!
În sfârșit își mai revine Bianca în emisiuni și spune sau recunoaște că încă îl iubește pe Botezatu (Ioan fratele lui Isus) dar este orgolioasă și tace. Noroc că a fost filmată din alt unghi decât scaunul de bar de negrii al lui Capatos că altfel nui sesizam nasul care seamănă cu cel al lui Mihaela Raicu colega mea din liceul Șincai numai că ea fiind născută în 1967 și având doar ochii verzi și Branco căprui parcă, sora lui Nicole Kidman ... dar am găsit asta, acum este film pe pro tv în care actrița, femeie, a făcut pușcărie deoarece lașitatea colegilor mei din așramurile misa ... fug de la fața accidentului și încercând săși facă dreptate este abuzată și torturată ... numai că eu încercam săi fac dreptate tatălui meu dar dacă voi vreți voi lupta și împotriva voastră că este aceeași cauză sau infracțiune. Și iată Alexandra Paul dovedește și cele scrise de mine mai jos și faptul că este mama lui Bianca, are un adresă de email și a jucat cu Pamela Andersen despre care îi spuneam comisarului 6 că numi plac uniformele la fetele lui. Actorul principal din BayWatch, Mitch parcă are un frate la federația de volei, mitocan! Și mai jos la filmul acestei pagini am ceva de obiectat și anume oricât ar fi de căsătorit fratele lui Nicu, prietenul lui o sărută și pe soția acestuia și pe prietena lui sau colega de servici preferată a avocatului și deci mesajul filmului este anapoda deoarece idealul de viață nu mai este căsătoria ci libertatea de a alege să trăiești cum vrei ceea ce este o eroare că în fond personajele vor să arate că învață ceva unul de la celălalt și anume disciplina de a fi avocat sau de a avea un program de viață exact cel învățam pe Dr.Oz anterior să le spună femeilor amante ale sale. După opinia mea, în partea a doua desigur că lor nu lea venit ideea, fratele lui Nicu îi va face curat prietenului lui lună exact cum este la el acasă pentru ca și acesta să învețe ceva. era 10.49, 29.09.2011.

....

Deci am și eu o dorință actuală, înainte de a se schimba ceva în viețile de istorie ale oamenilor de știință și ale marilor artiști - să fiu premiată cu Premiul Nobel pentru Pace de aceea am și ales acest nume Herta Muller.
http://imskeptical.tumblr.com/post/4708077441/ava-gardner-and-howard-hughes


Elvis Presley - 1935
Când a murit Elvis Presley eu cred că am suferit mai mult decât soția lui care trăia. Era după cutremurul din București care a dărâmat ceva case și am văzut la Mihai Gâdea că Ceaușescu șia scurtat vizita de lucru și a venit devastat în România - un astfel de om cu așa un caracter de sincer nu ar fi putut fi mojic cum sunteți mulți dintre dvs. care vă numiți demnitari și mai ales preoți.
Cultura mea cinematografică a început de la mama, ea îmi spunea uitel pe ... și îmi arăta în film cu fețele actorilor numele lor și asta pentru că ea după ce sa căsătorit și anume la 17 ani a mers la filme și a fost foarte des până când tata ia spus gata acum ești femeie măritată trebuie să ai grijă de casă și observ cu uimire că nuși înșeală bărbatul în fond, în sinea ei. Și am continuat cu revista Cinema pe care fie le aveam fie le cumpăram și mai avea aurora (care ca și cuscrele ei spun eu am fost prima care, eu am avut prima asta, de la mine a pornit asta, la mine au crescut nepoții sau ioana = Ioan este fratele lui Isus) soția lui mahatma ghandi din această viață care a dovedit un lucru real și anume că Ghandi ca și nelson Mandela nu sunt ființe reale ci încărcate în exces de simpatie și timp ceea ce va ocupa locul unor femei și ca Patriarh sau Mahomed deoarece aceste două personaje sau clandestine senzuale nu au cum fi bărbați că ei nu nasc copii cu atât mai rău cu cât sunt călugări!!!
Se poate ca Ava să fie mama lui Elvis sau nu, se poate să fie sora lui... dar cert este că ... și atunci revin și spun că rolul lui nelson mandela îl are Oprah Winfrey iar pe cel al lui Mahtma Ghandy - Marilyn Monroe.
Și este de bun simț ca dul Obama să revalorifice aceste ființe de prețuit și să le confere o istorie de temut și nu una de invidiat.
http://www.adherents.com/people/pc/Gary_Cooper.html
http://www.ermal.com/gary-cooper.htm

Gary Cooper 1901
Fie Gary Cooper a fost tatăl lui Ava Gardner fie o rudă apropiată, văr, unchi... . Sau un fiu din viața ei anterioară.
De ce mie jenă și nu pot să iert este viața lui Richard Chamerlain ca și a altor actori de genul lui care înșeală femeile cu propriul narcisism, rasism sau misoginism ca și opusul lor femeile idioate și proaste ca Ellen, mie jenă totată de ea! Și nu pot să o privesc cum te schelămbăie la emisiunile ei în pantaloni și cravată ca un măscărici și mai spune și că e fericită cu iubita ei.
Din cauza lui Adrian a avut de suferit și are, este un actor decăzut din drepturile de mare actor.
Se poate ca de la gary Cooper să vină ramura sa.
......scris azi 20.09.2011 ora 24.36 ca o completare.

http://www.poezie.ro/index.php/press/207722/La_Ministerul_Culturii,_boli,_conflicte,_demisii
http://www.connectcp.org/profiles/profile.php?profileid=634
http://www.gandul.info/arta/delia-mucica-consilier-tvr-mcc-acelasi-timp-282949
Întruna dintre dimineți și nu azi, parcă ieri totuși mă trezesc cu un ceva strident în ureche și anume titulatura de ”secretar de stat” dar nu oricare ci unicul și anume cel prezidențial și când să întreb eu unde, cum și în ce fel miam dat seama că Bush avea o secretară de stat mulatră și Obama are unul alb și dacă am face noi așa o vrajă sau neam juca dea hoții și gardiștii și am așeza tot o mulatră la Obama acolo dar nu Contorița sau Condoleanțele mele aud eu ieri la plafar când veneam cu tramvaiul 5 și am coborât de se putea merge la parchet pe acolo ... deci ieri și nam așteptat nici un răspuns că mia convenit la băsescu acolo sau miar conveni și mă gândeam la Oprah
- ce spui Oprah Winfrey vrei să fi secretar de stat al lui Obama? Că ști să vorbești, ști să te exprimi, ai popularitate, ești frumoasă... nu spun că acest rol va trebui îndeplinit de soția președintelui dar totuși cred că funcția de ”mamă” este mai potrivită pentru Michelle.
Delia Mucică este o femeie blondă la o mamă brunetă cu ochii albaștrii pe nume Ana Mucică.
Ana Mucică nu cred că mai trăiește de medicația pentru alzhaimer dată de mischianu că și la doru mă gândeam de fapt am visat aseară pe doru și roxana și nu cred că sunt ei cei din realitate dar alt doru decât cel din fața blocului meu de acum 25 de ani cred, nu cunosc.
Dar nu cred că Ana să fie sora lui Bunica nici cum și nici fica ei că e mult mai mare decât 1932-1934 și atunci mam gândit că poate fi o soră a iubitului bunicii mele dna ana mucică de ea spun.
Adică dacă Elisabeth Taylor sau Alain Delon că nu știu exact sau Stela Popescu să spunem sau peter Otoole ar fi copii lui bunica (unii din ei nu toți ...habar nu mai am) de la un iubit al ei din tinerețe atunci Ana să fie sora acestui bărbat. Deci Ana avea 80 și de ani când mama avea 70 și ceva de ani cu vreo 10 ani mai mare decât mama și deci ar suna bine soră cu iubitul bunicii.
Oricum delia mucică nu este fica ei, și de la data nașterii Herta nu poate fi fica lui Florina Cercel flebețea lui tata.
Dacă ar fi trăit tata poate cine știe divorța de mama și o lua de soție pe Florina Cercel era mai mișto așa.
Dar totuși Florina Cercel merge să fie mama lui Carmen Tănase că alte soluții acum nu am dar voi lucra la ele.
Mai jos voi atașa o poză că oricum nu mai are curajul să mă sune că iam spus că telefoanele mele sunt interceptate - mai bine săți fie frică de securitate decât de o femeie ca săți ceri iertare sau să te schimbi și să fi tu însuți sau mai bun dacă se poate.
Aș putea spune acum că herta și Florina ar fi surori dar nu cred totuși voi căuta nu știu de ce la actrițele americane pe mama lui Florina, dar nu Marilin Monroe oricum.

mie foame nu am mâncat nimic, nu am băut nimic și e ora 10.04

Filmul de azi este ”Dacă aș fi tu” și aici o supriză și mai mare că după film se oprește curentul cu liftul, cu scara rulantă și la magazinul de înghețată de unde banii numi permit sămi iau ce vreau și găsesc motive că este din chimicale și că eu fac o înghețată mai bună dar până atunci mie lene.
Stați să vedeți asemănare:
http://www.cinemagia.ro/filme/the-change-up-487120/
http://www.cinemagia.ro/actori/jason-bateman-6722/
pe care o știu de la filmul anterior despre șefii de coșmar și anume că actorul Jason Bateman este fiul lui Harison Ford și frate, mai mult ca geamăn cu Nicu zugravul nostru, dar nu iată e născut în 1969 și Nicu în 1967, ce chestie și seamănă așa de mult cu el că spui că sunt gemeni și mă uitam la film și parcă îl vedeam pe Nicu.
http://www.millionface.com/l/brad-pitt-turns-45-and-keeps-going/
Că Brad Pitt și Mihaela Tatu sunt frați vam spus? Nu? Credeam că știți. Nu știți?
Jason Bateman - 1969

Olivia Wilde - 1984


Herisson Ford - 1942, Brad Pitt - 1963

Mihaela Tatu - 1963
Curs de Istoria Religiilor și Pacea dintre Culturile Religioase.
Este o nouă știință a respectului față de copii și anume față de religie și ... Tatăl lor este ... Preotul Alecsandru de la Biserica Sf.Ștefan de pe bdul Călărași că știu eu dar să mai văd și soția lui, este născut în 1941 și deci are 70 de ani.
Și acum mă gândeam dacă Harison Ford este frate geamăn cu Raquel Welch că doar cu acest domn pare a fi.
Așa cum este o surpriză și pentru mine este și pentru dvs, că eu nu știam că Brad Pitt este chiar frate geamăn cu Mihaela Tatu. Le rumegam de mult și lea venit momentul suferinței taman acu.
Mai este ceva nou pentru dvs. și anume, dar stați un pic să văd eu dacă am dreptate mai întâi să nu vă pun pe jar degeaba:
http://www.imdb.com/name/nm0438463/
http://www.imdb.com/title/tt1010048/
Anil Kapoor - 1959
La această poză ar fi trebuit să atașez poza comisarului șef Dragomir Valentin dar poliția nu deține baze de date - nu este așa cum am crezut eu - nu seamănă ei doi.
Deci că a murit mama comisarului știți nu am spus deja și deci iată cineș face planuri trebuie să aibe și o rezervă de audit, ....
plus că comunitatea gay chiar face rău societății și mai ales copiilor care sunt în formare și deci slogarmul sau citatul lui Madonna că nu face altuia ce ție nuți place nu este vorba aici de batjocură ci de faptul că da comunitatea gay chiar face rău societății normale și ei sunt cei care deranjează și în românia, acum aș putea continua să văd emisiunea că nu deseori ai ocazia să o vezi pe Madonna chiar dacă cântă nasol sau nare glas sau e slabă și bărbat dar dacă eu nu aveam ieri seară cu cine vorbi ca să io retez, asta e, scriu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu