sâmbătă, 24 septembrie 2011

Jean Claude Vandam, un film


Meditation - Illumination


Îi spune unui președinte cum să nu ierte 

Vandamm și soția lui Cladys

Starea Ani-malică
Dominarea apei

Meditația la femei


Șase Fleșuri, Just Friends
Căut niște poze cu Jean Claude Vandamm întro postură yoga și nu găsesc.                                                 
Dar și contactul lui cu yoga.
http://www.mediafax.ro/externe/misa-lui-bivolaru-a-ajuns-in-india-o-secta-ce-combina-yoga-cu-sexul-si-pornografia-8310856  3 Iun 2011 – Având încrederea totală a studenţilor, Satya Yoga sau MISA are planuri ....Actorul belgian Jean-Claude Van Damme le-a povestit, joi, ... ???????????
31 Mar 2011 – Download Yoga Journal – May 2011-P2P - Free chm, pdf ebooks ...search terms:jean claude van damme behind closed doors episode 2Yoga ...
În linii mari pe mine mă deranjează modul de realizare a filmelor americane și, mai ales, hărțuirea unor actori de către regizorii americani.
Ce înțeleg eu prin hărțuire: - ca și la filmul ”Two and Half Man” – filmele în care joacă Jean Claude Vandamm sunt pe o aceași linie sau marjează pe același efect asupra telespectatorilor și anume faptul că Jean Claud Vandamm este un bătăuși, el este neînsurat, în fiecare film agață câte o femeie sau este agățat de multe femei. Este simbolul golanului, a adolescentului imatur veșnic, care își face dreptate singur, a celui care nici la vârsta asta nu știe cîți ani are sau pentru ce a trăit. Evident se simte lipsa organelor de ordine din America în filmele lui comparativ cu filmele de acțiune ale lui Mel Gibson. Ceea ce oferă senzația, și mai nasoală, că artele marțiale sunt de stradă, pentru stradă, pentru ați face dreptate de unul singur, pentru a fi eroul cuiva. Contextul prezenței lui în România cu școala de yoga MISA este întocmai, și anume le va face pe plac borfașilor și le va oferi o încă speranță la prostie.
Și de ce spun asta și e foarte bine că scriu că îmi aduc aminte – când a fost filmul ”eat, pray, love” cu Julia Roberts, am fost la film la mall vitan ca de obicei, dar în sală cu mine mai erau 2 fete de la curs de la yoga ceea ce mia creat un disconfort și o concentrare prea mare asupra mea sau asupra unor stări interioare nasoale. Era un fel de ciudă că nu ia exterminat poliția încă și că și ei șiau bătut joc de mine dândule lor șansa de a mai rămâne la cursul de yoga în pofida faptelor petrecute asupra mea. Ca și cum ei au învins asupra mea și dintre noi doi care ei sunt o mulțime și eu o singură persoană ei sunt cei care au dreptate și eu aberez. Mersi.
Și în aceste stări interioare încearcă să te relaxezi să vezi filmul prin prisma vieții tale și să ai și ceva de învățat pentru tine ca să nu mergi la film doar să te distrezi sau pierzi ceva timp că oricum te plictiseai. Leam cerut sala cu nr.7 din aceste motive, nu unicele.
Deci la acest film, printre picături de ploaie ca să spun așa, am și meditat cu starea de ipocrizie a celor două încercând să simt ce văd ele la filmul cu Julia Roberts. Și este ceva destul de nasol și anume: faptul că filmul a fost produs în anul 2010 și ele fac yoga din 1990 se crede clar că ele sunt mai avansate spiritual decât Julia Roberts. Apoi gestul lor de a zâmbi la acest film este ca și cum ”uite se dau filme cu yoga în românia, dar noi suntem mai avansați ca ei că școală ca a noastră nu au ei.. etc” sau ”ce bine că Julia Roberts ne apără cu acest film și mai văd și românii ce este yoga ca să nu ne mai critice” sau ”proasta de julia roberts a făcut și ea yoga în sfârșit în anul 2010 la 20 de ani de când sa inventat yogha la noi” sau ”uite câte eforturi a făcut să înțeleagă ce este yoga comparativ cu noi care știm așa de bine, ce proastă e”.
Și cam despre Jean Claude Vandamm se spune la fel, doar cei care îl cunosc, că babe ca mama nul știu.
Pentru că știu că întrun film cu motocicliști a înveselit niște babe și moși.
Sau nu se spune așa ceva dar se subînțelege că este naiv, slab, un caracter inocent, și pâna la urmă ajung tot la prostie. Sau să mă gândesc la Adrian Stanciu care idolatrizează personaje ca el crezând că sunt ireale sau că viața de zi cu zi nu este ca cea văzută sau trăită de Vandamme, un karatist de copii sau tineri, pe carei învață golănii. ... nu mai știu ce să scriu aici ca să exprim ceva ce nu se poate exprima în cuvinte..... .
Ideea e că mia spus ieri la telefon că îți faci iluzii cu Vandamm că nu o săl vezi sau pe el nu o săl intereseze de tine că vrei săl vezi... etc, Adrian cunoaște un regizor pedofil care ia distrus viața și crede că toți sunt ca el, sau se raportează la viața de artist din punctul acelui pedofil de vedere. Îl ia ca reper, negativ, ca să nu facă ceva pentru el sau pentru mine... nu a făcut niciodată ceva pentru mine, noi doi nu am ieșit afară la un film sau o cofetărie deloc, doar la el în cartier, doar la el acasă, doar cu familia lui, că mama e nasoală, etc., și uneori mai și pleca de acasă cu prietenii de cartier și eu rămâneam cu măsa și sorăsa să le țin de urât, de parcă am fi fost deja căsătoriți și era normal să fiu în casă, deacasei, eventual să fac curat, să le dau bani, etc.
Și asta cred că se petrece pentru că eu alaltăieri iam spus că o săl cunosc pe Vandamme și el sa bucurat și pe urmă iam spus căi interzic săl mai vadă pe regizorul pedofil și el sa șucărit nasol și brusc a închis telefonul că ce el îmi interzice mie săl văd pe Bivolaru?
Dar cert este că eu, desigur știți, nul văd pe Bivolaru, pe când el locuiește la doi pași de acel regizor pedofil.
Și iam spus, înainte ca el să închidă, dar se compară regizorul tău cu Bivolaru?
Și am crezut că iar nu va mai vorbi cu mine 6 luni în timp ce eu am spus ”în sfârșit am vorbit eu, în sfârșit am spus clar ce aveam de spus sau ce simțeam” sau am pus piciorul în prag sau am creat o regulă a unei relații: mai vorbești cu acel regizor pedofil nu mai vorbești cu mine.
Și eu iam spus asta deoarece după multele discuții cu el la telefon, nu foarte multe și rare, am simțit că atunci când el se duce la regizorul pedofil eu îmi pierd copii sau aceștia își pierd încrederea în mine sau eu pierd ideea că aș fi mamă. 
Idee sau energie de încredere întrun viitor pe care încerc să mil creez.
Îmi pierd și bruma de iluzie pe care mio fac cu privire la un viitor legal în România.
Și că el sa mai gândit și ma sunat azi a făcut acest gest cu Vandamm de a spune așa pentru că sa invitat să locuiască cu mine unde mă mut singură - nici nam apucat bine că iată altă cale de ami pierde identitatea și de a mă chinui cu un leneș și mizerabil ca el, deoarece nu vrea să facă nimic și eu nu pot să am grijă de un handicapat care nu știe ce vrea de la viață și nu are un viitor clar conturat pentru el, măcar pentru el, pentru ca apoi să spun și eu da suntem un cuplu.
Da, a avut dreptate psihiatra când a spus că eu nu am început nici o relație de prietenie sau iubire ... cu el, mai ales că era toxicoman și acum face cam aceleași lucruri cred ca atunci și în plus nu se spală des, îi place să vegeteze, să stea a lene în fotoliu și să vadă filme, să vorbească azi un lucru mâine altul, fără noimă de legătură de iubire între noi pentru a fi un cuplu matur. Ce să fac eu cu un prost deja crescut ca el? Să stau eu săl dezvăț acuma iar și iar ca el să fugă iar la măsa sau poate să decadă iar la țigări sau sămi aducă vreun drogat în casă?
Ce dracu fac eu, ori vreau sămi continui viața normal și sămi încep o relație, ori ce pizda măsii fac eu aici??
Că rămân la mama altfel.
Și Sergiu Nicolaescu tot un prieten deal lui regizor îl va rezolva cu o figurație întrun ultim film făcut de Sergiu.
Și mai nasol e căl cred și nu știu de ce sunt așa slabă de încredere în mine, am un gol în stomac, sau simt că mia golit stomacul de vână.

Când a fost ultima oară în țară, Vandamm, – în ziarele noastre au arătat un același lucru și anume faptul că el s-a distrat cu femeile românce pe care le consideră frumoase și erau desigur împinse sau prostituate angajate pentru acest lucru. Același lucru a fost și cu Mike Tyson.
Eu lam văzut atunci, întâmplător, la Hotel Hilton- Athene Palace, dimineața la sala de mese, eu am mers acolo cu scopul de a vedea dacă se poate face o nuntă, a mea, acolo și dacă mă voi simți bine în acel spațiu. El ieșea de undeva spre sala de mese și ma văzut și eu desigur, nu știam că face un film în România, și am zâmbit, el mia făcut cu ochiul, eu am rămas pe loc deoarece nu știam ce să spun și nici engleza nu o știu foarte bine ca sămi permit să nu mă fac de râs sau să par o femeie oarecare. Lângă mine era o chelnăriță tânără și un băiat pe care tocmai îi întrebam dacă meniul poate fi flexibil pâna la al face eu și mă gândeam, pentru că la nunțile românești se țipă, urlă, bea, se îmbată, se cântă manele și se mănâncă foarte multă carne, și cum era vorba unei căsători cu Claudiu care a făcut yogha ca și mine mam gândit atât la binele meu cât și la faptul că el nu este un om banal. 
A doua zi am mers la sala de sport cu întrebarea unui curs de yogha. Doream să predau yogha. Șeful acelei săli de sport, un tânăr, mia spus că aș putea să le predau profesorilor lor de aerobic, yogha, în circa 2 săptămâni, cu factură, și apoi să predea ei. Ceva numi plăcea și nici firmă de predat yogha nu aveam. Când lam văzut pe Jean Claude Vandamm acolo, ieșea din sala de sport cu o colegă sau prietenă sau cu o actriță și ... de fapt am spus eu în gândul meu că se va crea un moment în care să se știe cine sunt eu pentru a nu mi se îngreuna și mai tare viața sau ca acea întâlnire cu Vandamm să nu fie de la actor la fan.
Şi în fond voi scrie, măcar, ce am simţit faţă de aceste două întâlniri:
1. eu nu vreau să mă culc cu tine să numi mai faci cu ochiul,
2. mă simt flatată că un bărbat ca tine îmi face cu ochiul şi mă zăreşte dintre multe altele mese, farfurii şi pahare,
3. numi plăcea ideea că ai amante aici în România.
4. Sunt geloasă.
5. mai nou sunt şi geloasă dacă vei vrea să dai mâna cu bivolaru şi cu mine nu.


(de când tot spun eu că vreau pază de corp pe mike tyson vă aduceţi aminte?, dule comisar)

Ieri eu am căutat unde locuiește el pentru a ști doar asta și mă gândeam căl voi întâlnii iar întâmplător ca săi spun de intenția acestui film și de bloggerul meu – lucruri pe care sar putea să le știe deja de la comisarul Baicu poliția ilfov sau de la alt comisar de poliție.
Dar, dar! Scopul meu era de fapt de al găsi pe șoferul de Taxi care parchează în fața hotelului Hilton și doream săl salut și doar săi aduc aminte de mine.
Între timp eu, negăsindul, am intrat în Hotel și apoi la sala de sport – unde nu mai sunt profesori de aerobic și salonul de cosmetică este închis, lumea nu are bani, și mam reântors la recepție să întreb dacă locuiește acolo cu gândul sau frustrarea că mă vor lua ca la Guvern cu întrebările de prost gust – de cel căutați, cine sunteți, nu eeste aici, nu avem voie să spunem chiar dacă ar fi. Și în fond eu chiar sunt fan nui așa? Dar în opinia că fanii sunt obsedați sau ca și paparazzi pot sufoca am fost un pic rezervată sau timidă să întreb sau nu. Nu locuiește la Hilton și asta sigur spunea recepționera și asta că ea lucrează de doi ani acolo și știe. ...
Oricum am ieșit și mi sa părut firesc să merg la hotelul vecin și mă gândisem dinainte la hotel Novotel dacă nu era aici.
Dar cu ceva luni înainte, de când tot spun eu că trebuie să fiu mutată de aici, am fost și mam mai uitat la cele 2 hoteluri și tot așa am ales și eu H.Radisson sau H. București, se numea înainte de amenajarea lui. De fapt acest hotel a mai suferit o modernizare la un moment dat și acum alta care ia schimbat și structura pe camere și sala de sport sau holul – în sensul că lau dărâmat de la pereți și pilonii camerelor și lau refăcut aproape total.
Spun asta deoarece noi cei din cartierele mărginașe nu prea călătorim în centrul bucureștiului de când cu pierderea locurilor de muncă și creșeterea numărului de locuitori peste 60 de ani în România comparativ cu creșterea numărului de tineri din pușcării, morți sau drogați, care se izolează ca și babele.
Și nu este vorba de mine deoarece eu merg deseori în centru, dar nu constant și nu zilnic.
Și mai este un impediment al tinerilor, gen Mircea Badea, că ei utilizează mașina mai des ca piciorul și mai au și emisiunile seara târziu și dorm ziua – ceea ce este nasol că Bucureștiul a devenit pustiu, anost, mizerabil, ruină.
Am lăsat un bilet și pe urmă mia părut rău că nu am stat frumos la o masă să scriu mai citeț dar mam gândit că este bine doar să știe că dau un semn de viață pentru el.
Revenind la Hotel Hilton – când să traversez mam întâlnit cu Doamna Doina Melinte Ministrul Sportului și mam abținut să mai spun că vine poliția la minister și am tăcut acestui gând nervos și am întrebat (și întrebările pot fi gloanțe) secretara dvs. niță gabriela mai este?
Și dânsa a spus: nu nu mai este, nu mai este,
și eu spun: că știți eu după ce am plecat de la dvs. (să fie circa 5-6-7luni) ea a spus iar la poartă să nu mai intru, au un caiet acolo cu numele meu și mia fost frică să mai vin.
Sa simțit ea un pic deranjată sau eu că abordez astfel de discuții sâmbăta în centrul orașului ... cert este că cred că nui va mai lăsat pe aceia de la firma de pază acolo și va schimba și noua secretară care deține multe emailuri de la mine așa cum dna Doina Melinte mia spus să fac. Emailuri ce spun despre eforturile mele fizice și psihice, de gândire logică a unei soluții de eradicare a sectei yoga, și faptul că am observat pe inernet că cei care au făcut yoga cu dul Gregorian Bivolaru dar nu mai recunosc asta sau dus în urma mea imediat și șiau înființat foarte simplu, ușor și fără dureri de cap o Federație de Yoga a României în care Școala de yoga MISA nu este afiliată. Pe când scopul meu era să afiliez exact școala de yogha MISA și școala domnului Mario Vasilescu și încă o alta cum este cea de la World Class ...sau este doar o simplă profesoară de yogha? Și doream ca prin asta să limitez clar sau să delimitez yogha de perversiunea sexuală sau de aberațiile pe care unii le fac sau le consideră a fi yogha. În acest fel se selecționau singuri cei care vor să ducă mai departe știința, că în fond nu sa realizat nimic bun din cele propuse inițial sau ei nu au realizat nimic benefic, numai prostii, de cei sau cele care au făcut un rău acestei științe și mie sau lui Gregorian Bivolaru implicit. De aceea mie nu mia fost rușine să spun că am făcut yogha cu el dului Ministru din 2006 dar nu doream ca acest lucru să fie făcut public deoarece mă afectează foarte grav orice zeflemea sau batjocoră la adresa dânsului!! Și de aceea fac urât. Plus că talentul celor prezenți azi la guvernare este de a isteriza sau de a tortura în așa măsură încât să enerveze. De fapt boala lor este așa de mare și incompatibilă cu meseria lor că pe mine mă scote din țâțâni. Este inadmisibil.
Și desigur că intuiesc, și nu mai vreau să știu, că astfel de specimene lucrează și în Guvernele altor țări, chiar America. Din aceste motive, tinerii, golanii, refulează în greve sau violențe de stradă și mai rar un om matur sau un țigan. Mai rar ajunge un golan la pușcărie decât un țigan. Aici eu nu știu exact dar consider că sunt foarte mulți tineri cu studii care nu au ce face sau nu au loc de muncă. Și partea opusă lor, huliganismul, este cel care refulează pe străzi. Dar eu mai departe spun că există o formă a refulării în familie, domestică, care duce la a se ajunge în pușcării exact cei nevinovați. Și aici am câteva exemple ilustrate de mine și pe facebook și de aceea mia plăcut ideea lui Jean Claude Vandamm de a filma în pușcăriile românești. Și anume există multe femei care sunt nevionvate, dau 2 exemple – Claudia și Mariana parcă – care au ajuns în pușcărie, prima că ducea droguri tatălui prietenului ei, și a doua că fura la cerința concubinului ei. În cel deal doilea caz, concubinul, conform unor surse ale mele din pușcărie cred deoarece Adrian Stanciu are prieteni de cartier care sunt în pușcărie pentru drog, deci concubinul este fiul unui polițist sau procuror și tot așa. Cum de afltel și la secția 6 poliție sunt tineri care joacă table închiși cu ușă metalică dar mai mișto decât am fost eu la spital, adică au totuși aer, lumină, văd oamenii. Dar desigur eu mă simt extrem de jenată sau rușinată când văd tineri ca ei care zac în pușcării sau închisorile beciurile poliției, judecătoriilor sector 4 sau 1, atâta timp cât adevărații infractori și sunt mulți la mine în bloc zac a lene și nici să fure de mâncare nu știu cum erau alții doi la parchetul judecătoriei 4. Grațierea lor este ideală dar eu cred că utilizarea lor pentru construirea și amenajarea pușcăriilor ... dar ce tot spun eu aici? Vreau să le creez eu condiții unor idioți și curve? Fiecare să aibe ce merită așa ar fi trebuit dar din cauza faptului că misa încă există în forma asta lumea consideră că e bine să fi idiot și senil.
Scopul meu aici în România a fost de fapt un regret, un regret imens – de a nu fi făcut același lucru și când trăia Ceaușescu.
Zilele astea, după dialogul telefonic cu dul Doloiu și Baicu, și după ce am aflat numele filmului propus de Jean Claude Vandamm eu am apelat la sursa mea de inspirație, un pic nepregătită, ca să găsesc ce film dorește el să facă sau ce ar fi mai indicat să realizeze prin acest film.
Nepregăteala asta se referă și la faptul că Ministerul Culturii române nu se ocupă cu filmele și marii actori dar le place să joace în filmele disperării altora. Și la faptul că de fiecare dată au venit străini, actori sau cântăreți la noi, și cu toate că eu am meditația yogha pregătită din 2005 pe care doresc să o realizez cu actorii, sportivii și cântăreții mari ai lumii, ei mă ocolesc pe mine și pleacă foarte repede. sper săl prind de data asta că și eu am uitat de când am văzut a știri că a venit în țară până am am apucat sămi formulez dorința de al vede și cunoaște. Ca apoi să cred că de fapt integrarea lui în problemele mele, că țara nu are probleme, sunt perfecte pentru ca și visul meu cu creearea unui film să înceapă. Visu, vis, visu, vis. Sau dorință, mai trebuie voință de pus în practică și asta nu e suficient un om – iată o altă definiție la ceși dorea Radu Cunescu la yogha.
(uneori este yoga, alteori este yogha și asta că mie numi place yoga lor și îmi place yogha mea mai altruistă)
Binențeles că primul lucru care mia ieșit în cale a fost că numele filmului sau cifra sa coincidea cu cifra secției de poliție la care am mers de ceva zile încoace, mai des, decât la celelalte. Și de fapt nu ar fi decât secția 10 și 6 MAI.
„Ce faci teai trezit pot sa vin pe la tine sa vorbim ca oamenii, ca eu nu pot dormi din cauza asta macar sa ne despartim ca lumea daca asta iti doresti dav”
.................
Fleșuri sau faze luminoase în seamnă șase eliberări spirituale pe cei șase centrii de forță ai spiritului uman. Al șaptelea centru este al lui Dumnezeu și mai poate fi echivalat cu relația dintre doi oameni de gene diferite care se iubesc foarte mult, dincolo de corpul uman, fizic.
Sau cel de al șaptelea centru Sahasrara aparține relației omului cu Dumnezeu care, astfel, nu poate fi echivalat sau atins. Ceea ce va da un rezultat sau răspuns la teoria muzicală istorică conform căreia Beethoven a înebunit când a creat a 9-a simfonie și că de fapt el a fost paranoic că dorea săl echivaleze pe Dumnezeu sau că a murit pentru că șia dorit mai mult decât trebuia.
Și deci se poate realiza o eliberare spirituală în solitudine alături de rugăciunea cu Dumnezeu dar asta desigur înseamnă să nu fi recunoscut sau să nu fi înțeles și se mai poate ca doi oameni să reușească să aibe o relație dincolo de orice inconvenient lumesc sau prejudecată și ei să transceandă relația lor către Dumnezeu – ceea ce face posibilă legătura dintre ei și după moarte și apoi regăsirea lor în viața viitoare.
În fapt Iubirea este un sentiment sub forma unei energii care poate scade sau crește în funcție de încredere sau încrederea unuia în celălalt. Aici este elementul central al Iluziei sau al Ispitei care face ca cei doi să se despartă și să se împartă în dușman și prieten.
Și aici este vorba despre personalitatea firească a unui om diferită de a celuilalt, care îl diferențiază. Și asta este teoria Nesectei sau a unui grup format pe baza unor principii de viață demne așa cum ar trebui să fie un Guvern cu oameni.
Și aici este vorba despre Articolul 1 din fiecare Constituție în care se spune că încălcarea dreptului de a fi tu însuți se pedepsește conform legii. Echivalent cu dreptul de ați manifesta propria personalitate.
Și deci cei care se interpun între Om și ”Dumnezeu lui” (adică inclusiv lecțiile lui de viață cu greșeli din care poate avea de învățat pentru a evolua și a simți că trăiește viața lui) sunt cei care comit fapte de ordin penal. Evident că există varianta că cei care se interpun să ofere propriile lor lecții de viață acelui Om astfel încât săi îngreuneze soarta cu scopul de al tortura psihic. Sau nu scopul este ca ei să ajungă la ce are acel Om și utilizează, premeditat, tortura.
Pe undeva am scris asta și anume că Tortura Psihică este cel mai greu de depistat ca infracțiune, deoarece nu se vede, nu se simte, nu se face ”remarcată”. Și din acest punct de vedere cei care sunt Guvern trebuie să aibe abilitatea de a depista sau selecționa tortura de cel torturat şi să ştie să vorbească cu cel torturat - obiectiv sau solar sau yang- astfel încât să nui mai adauge vreo insultă sau tortură în plus.
De mulți ani America și Europa aplică torturi asupra lumii întregi și nu se vede asta. Dar cea mai nasoală tortură este cea chineză și africană sau arabă. Și asta pentru că sunt băștinași, ciobani, necivilizați, lăsați fără carte cu intenția de a face torturi. Astfel ajung la teoria mea conform căreia suntem conduși, nu ne conducem.
În fond eu de mult timp am spus că în România nu mai există sentimentul de prietenie și este înlocuit de zeflemea și aiureală sau iluzia că adevăratul prieten este cel care te caută cel mai des sau care are bani și vrea să stea alături de tine – dar în fond, deocamdată, acest prieten este cointeresat de furtul de identitate și are tupeu. Mă refer aici la Iuliana sau Cony prietena mea din copilărie din clasa 8 sau sora lui Jenifer Aniston.
Tupeul unora face ca adevărații prieteni sau tineri să aibe emotivitate, trac, defensivă. Care poate duce la o extremă de ofensivă - de a strica o relație care tocmai sar forma.
Tupeul sa născut în România ca și o copie a energiei țigane, rome, băștinașe, originare pe acest teritoriu ca și Indienii la americani. Cum tradiția nu se poate fura că este născută din tată în fiu sau înăscută din mama în fică, atunci cei care nu au educație tind să fure această rezonanță sau energie considerând că ”țiganii au tupeu eu de ce nu aș avea?”.
În fond țiganii fiind nevopsiți ei se unesc și își crează o prietenie de grup prin care înving umilința asupra lor prin ”puterea” de a nu le păsa. Dar dacă un țigan se rupe de acest grup el evident se va școlariza ca să poate învinge un vopsit.
Energia nepăsării la țigani este de fapt o modestie extremă sau o mulțumire cu foarte puțin. Ceea ce ca energie spirituală a românilor este foarte bună, dar ca om luat separat este foarte rău.
Și iată cu cât țiganii fac fapte rele izolate sau de unul singur cu atât acesta cade în dizgrația directorului pușcăriei.
Numănui nui pasă de țigani dar de Adrian Minune parcă lear mai păsa sau lear fi milă cu toate că există restricții și aici.
Deci cu cât un țigan se pervertește la lumea din jurul lui și refuză educația cu atât este pe placul societății. Iar cu cât el încearcă să se ridice la un nume propriu fără a cânta sau ai încânta pe oameni cu atât el este afundat cu capul în noroi.
Dacă un țigan de acest gen ar cunoaște yogha desigur șiar da seama ce putere are de a renaște din propriul noroi. Și asta pentru că legile în România sunt egale și se poate apela la ele dacă le citești. Dinainte sau înainte de a cere sau formula o cerință unui guvern. De idioți. Și nespălați. Că am ajuns la concluzia că a face baie este o treabă de săptămână sau lux și acest lucru este evident prin nespălarea străzilor din România sau îngrijirea lor. Degeaba există naturism sau cosmetice dacă banalitatea duș și săpun nu sa inventat. Și din acest motiv există poluarea sau faptul de ați neglija igiena proprie duce la a refula în consumul benzinei. Dacă mulți dintre aceștia ar lua medicamente de ale mele ar învăța să ierte șoselele și pietonii sau alți (alte) conducători de autovehicule. A conduce o mașină nu înseamnă a te conduce pe tine, a fi conștient, sau mai nasol să crezi că conduci lumea astfel – este o formă de manipulare a membrilor unei familii atâta timp cât gradul de civilizație în România nu permite case de locuit ci beciuri sau cutii de chibrituri, ca și în Polonia sau Rusia, și nu permite un autovehicul nou sau construit a lene din oțel sau metal incasabil. Poluarea vine totuși de la nespălarea străzilor, a oamenilor și de la smoala de pe șosele. 
Anterior acestor ani de glorie a prostiei omenești din București, străzile vechi erau din pietre de granit sau oricum pietre care permiteau = permeabilitatea apei în sol – inundațiile sunt f. mari în zona parcului tineretului din cauza smolii, când plouă. Smoala este utopic sau simbolic utilizată ca sperietură pentru păcatele omenești – vei arde în smoală pâna la brâu – de fapt numai dacă te așezi pe smoală fierbinte și mori dar să mai apuci să și fiearbă cu tine.
Deci o prietenie este de fapt o relație mai presus de maleficul anturaj al bârfelor de duzină, de zi cu zi, la o țigară sau o cafea, cum deseori se întâlnește în guvernul român, și la banca la care am lucrat eu de parcă nu mai aveau de trăit și atâtea vicii mai aveau săși îndeplinească... cu mine sau alături de mine ... și eu tot nu am decăzut la stadiul lor animalic, dar am plecat, miam părăsit locul de muncă și asta nu a fost bine pentru mine. Sau poate asta urmăreau dracii din ele.
Și ca un coșmar – cât timp am lucrat eu ca profesoară, maleficul umilinței, batjocurei, neliniștii, umilinței, urii, discordiei, furtului, exista și după ce am plecat eu, treptat, nu mai este. Și spun asta că eu am fost de curând pe acolo și era liniște de mormânt, pace, indiferență, nepăsare. Și același lucru și la firma de contabilitate la care am lucrat, și la Căile Ferate Române la fel și la Centrala Nucleară la fel, dar cel puțin asta din urmă nuși mai are sediul din București.
Același coșmar ar fi cel trăit de mine la trecerea granițelor spre Grecia, cu autocarul, în anul 2006 când la orele 3.20 noaptea a trebuit să rămân singură la o graniță care nu avea nici măcar wc-ul curat ce să mai spun de un minihotel sau un minirestaurant ... la care oricum nu stăteam de frica prostituției șoferilor de tiruri. Era doar un Shop cu prețuri de 3 ori mai mari atâta timp cât Bulgaria și România ... de fapt cred că doar România are în magazine ce are și un magazin Shop. Pe vremuri existau Shopuri în cartierul Primăverii pentru diplomați și la Aeroport.
Ştiu din auzite şi am văzut la Aeroport asta când am fost în america în 2001, şi la întoarcere totuşi miam permis o carte despre Dalai Lama din aeroportul imens din Amsterdam, pe care am reuşit să nu o vând ca să pot trăi din pensia mea atâta timp cât mama era plecată de acasă din cauza abuzurilor survenite, asupra mea.
Abuzuri care au ca scop, premeditat, luarea apartamentului nostru, deoarece eu sunt deja cu diagnostic, ea este bătrână sărmana şi nu ştie ce vrea şi ce e bine, o învaţă vecinele, şi fraţii mei îi cred tot pe ei. Cum de exemplu la internarea sub cheie, a treia, el în loc să spună hai acasă de aici, ce dobitoci, el spune că o săi dau dolari medicului ca să te trateze cu băgare de seamă şi mai vedem cu mutatul tău la salonul 2 (sau 3) la liber. Vrei să mergi cu mine să vezi unde am stat 6 săptămâni? Că eu ştiu că şi america e plină de astfel de spitale, şi mai ales pentru cântăreţe ca Birtney Spearse (?).
Şi chiar tatăl meu a fost omorât, consider aşa, şi parcă toate au mers întracolo cu telefonul care numai la noi nu funcţiona de 1 lună, cu centralista de la salvare care era anostă şi nu avea timp - sunasem de la vecina din dreapta, cu familia unei vecine abuzate de la parter care ma reţinut 12 minute până să dau un telefon la fratele meu medic, acesta nu ştia că el suferă cu inima săi aducă nitroglicerină, eu nu ştiam că măcar un pahar cu apă era bun, vecinilor din stânga care iau dat ţuică să bea în ajunul paştelui nu lea păsat şi nu răspundeau oricum că ei aveau doar telefon mobil .. dar stai în 1991 erau telefoane mobile, deci nu. Ca apoi să ne abuzeze sora ei cu telefoanele că ea nu are bani de mobil să o sune. etc. Şi noi săi ajutăm pe ei şi este obligaţia noastră să fim buni cu ei, eventual să mă rog pentru ei şi pentru o convieţuire normală cu ei că aşa scrie la Biblie sau în cartea de rugăciuni - este păcat dacă nu te ai bine cu vecinii - şi ei să aibe tupeu sau sămi fure identitatea sau lui mama că am atâtea mame în blocul ăsta că nu ştiu pe cine să ascult prima la sfaturi. Şi acum dacă auzi numai alarme de salvări sună întruna de parcă toţi pacienţii ar fi pe moarte ca tata. Şi guvernul nu face nimic în acest sens că au case la ţară sau retrase şi ei nu aud alarmele sau nui deranjeayă să sune să le spună să lase alarmele mai încet, chiar şi la maşinile de poliţie. O groază de dubiţe şi mascaţi pentru nişte oameni sărmani, numai tineri. De unde or avea salarii să le dea că eu nu ştiu? Evident nu le pasă şi nui pasă nimănui.
Şi coșmarul a apărut sau transpărut atunci când în 2010 am reușit, tot cu atocarul și doar cu buletinul, să trec granițele. Și mă gândeam cât de simplu este și ce coșmar am trăit în 2006, oare a fost ceva real? Mă întrebam eu în 2010? Ca și cum aș fi trecut de o opreliște spirituală a unui centru de forță, de parcă aș fi avut o lecție de învățat pe care am învățato și Grația divină a făcut posibil acest lucru datorită eforturilor mele de a suferii în 2006. Ceea ce este o tâmpenie, o suceală de minte, și o pierdere de charisma sau personalitate în favoarea menținerii în funcție a unor angajați ai vămilor sau guvernelor occidentului care se consideră superioare româniei. Întrun sens Da întraltul Nu au dreptate.
Da pentru că sunt câțiva miniștrii sau directori aiurea plus angajații nașpa de teapa lor, dar sunt și miniștrii care vor să învețe și săi pună la punct pe subalternii lor. Și tot la Nu- se adaogă diferența de nuanță clară a veniturilor bugetare românești de la dec.1989 comparativ cu statele lumii occidentale.
Și neutrul gri ar fi faptul că din cauza lor neam îmbolnăvit și noi și țări ca grecia erau de mult bolnave de normele UE sau banii europeni care au înlocuit monezile naționale.
Și la urma urmei America de ce nu se integrează??
Și iată deci cum transpare prostia existenței acestor salarii enorm de mari și a migrenelor lor aurice de laudă de sine – că țelul sau scopul UE este iluzoriu sau distrugător. Fapt dovedit de mulți ani în țări ca Grecia, cum am spus, și noi nu știam. Dar nu din cauza lui Ceaușescu ci a partidului comunist român care ne ținea din frâu sau ne umilea și nu ne lăsa să călătorim, ca și acum de fapt. Cel puțin atunci aveam bani dar nu știam că am putea merge și în țări străine că se spunea că cei care au rude în străinătate, mai ales în America, e nasol de ei. și de asta ne era și frică se ne gândim la străini ca posibili prieteni. Ca în fond, ce?, tocmai Vocea Americii post de radio ilegal să facă o revoluție și ce doream să spun că nu se înțelege ... cei de la acest post de radio erau exact cei care ne conduceau în țară sau prieteni între ei. Și astfel sa conlucrat împotriva lui Ceaușescu, în final, doar pe el sa dat vina, ca vinile multiple să dispară. Caz de mal-praxis asemănător cu al lui Gregorian Bivolaru.
În contextul acestui articol se va observa că de fapt inculpatul sau capătul de listă al dosarelor penale este mort deja din 1997... .
Ieri la H.Hilton, apopo, erau numai babe și moși cu părul alb cărunt veniți în vacanțe în România și unii spun că prețurile sunt convenabile pentru ei. Dar tinerilor nu le place România? Sau ei nu au muncit ca săși permită o banală excursie în jegul româniei? Sau babele noastre nar putea fi exportate în occident, măcar un pic? Te rog? Să scap de ele de aici, vreți?
În esența sa o prietenie este o sursă de inspirație la frumos, la educație civică, la respect. Și nu trebuie distrusă ci copiată sau admirată.
Este ca și cum cei doi se caută întreaga viață pentru a se găsi definitiv ceea ce rezonează cu regăsirea sufletească personală, ca și o ajungere acasă, când poți spune Da am ajuns acasă, Da sunt eu acesta, Da tu ești acela care mă înțelegi exact așa cum sunt Eu.
Aceste sentimente aveam față de Radu Cunescu de la școala de yoga MISA.
Radu Cunescu dacă este născut în anul 1962 este fiul lui Marilyn Monroe și Frate bun cu Jean Cloude Vandamme. Fata de la recepție de la Radison mi-a spus că se scrie Vandamme cu e la final. E, e, fi cu minte și ascultător și nu mai face prosti că trebuie să te însor. Cu tine vorbesc Claude Van Damme. Așa e corect scris numele, nici fetița aia nu știe. Numele tău îmi inspiră vântul care suflă femeile dame sau super flue adică ușoare și superficiale și asta e bine dar parcă nici însurat nu ești.
(Văd doar o poză cu soția lui dar noi nu știm, nu vedem că el este însurat și asta mă deranjează aici când scriu eu acest film)
Oricum indiferent de mama biologică a lui Radu Cunescu, că sora lui -Ela din Bistrița- nu mai răspunde la telefonul acela, sau nu am mai sunat eu? Habar nu mai am, dar cert este că alături de el simțeam ce am scris mai sus.
Sunt câteva scene pe care eu le țin minte și aș dori să le exprim prin acest film ca să se înțeleagă, în mare, diferența dintre adevărata știință yogha și falsul care a fost creat și care m-a deranjeat și mă deranjează și acum.
Dar este greșit spus că mă deranjează că de fapt deranjează pe alții - mie mi-a creat spaimă, frică, repulsie, izolare, violare, agresiune, violență, și toate astea numai în 10 ani de când (cât) nu mai merg la cursul lor de yoga. Pentru că dul Gregorian Bivolaru nu este în țară refuz să mai vreau sau să am bunăvoința de a merge sau de ai vedea la un curs de yoga – mie silă de ei, profund.
Oricum relele provocate asupra mea trebuie să fie în număr de 6 ca și o parte neagră sau underground sau o reflexie în apă sau cum spune Pink Floyd  ”The Dark Side of the Moon” și anume cele 6 faze ale lunii de la luna plină spre luna turcească și asta pentru că aseară de fapt de la orele 4 nu mai dorm și mă perpelesc și am văzut luna cât de subțire este și cu toate astea luminează și strălucește oferind ferestrei mele o steluță pe care o face lumina ca și o propagare a luminii pe raze. Cum făceam noi când eram mici, de fapt eu eram aceea cu imaginația, un soare mare cu față de om și raze și asta ca să opresc ploaia că vroeam să mă joc afară.
Nu pot spune că numi place ploaia dar ploaia e mai matură decât soarele. Și cum nimeni nu vroea să se maturizeze de ce taman eu la 10 ani să mă maturizez - așa cum de fapt am fost obligată de bătrânetul din jurul meu. Mai bine să mori tânără și frumoasă Marilyn Monroe!
Ieri am fost și am văzut filmul ”PINA” la cinematograful Studio de la Piața Romană – am crezut că voi părăsi sala ca și la filmul ”Friend with Benefits” dar a fost exact opusul situației inițiale ceea ce sper să fie și pentru Jean Claude Van Damme un film cu adevărat film pentru el adică o regie de film mai bun pentru el!!! Nu ești sătul de bătaia care ai luato? Sau de câte Karate ai făcut? Ști ce este yogha? Practici yogha? Cred că da, ăsta este sentimentul meu și cred că așa este deoarece numai un om care practică meditația yogha poate să practice și Karate așa bine astfel încât să nu lovească adversarul dar să-l bată sau învingă (înfigă!!!) Așai? Am dreptate?
Am scris denumirea documentului acesta și cred că un nume bipolar sau mixt este foarte bun că nu știu exact traducerea bună la  Șase Fleșuri,
Șase Fleșuri = șase treziri la realitate, șase momente din viață excepționale care sunt trăiri personale profunde pe care alți oameni nu le trăiesc și nu le simt, cel puțin nu în același timp cu tine!
Șase revelații mai poate fi tradus.
Să vedem care sunt cele șase revelații ale mele pe care le-am trăit față de Yogha și Radu Cunescu:
1. prietenia cu un bărbat este posibilă alături de știința yogha,
2. a fi înțeleasă de un bărbat, exact așa cum sunt eu, este posibil,
3. a nu fi torturată de grupul lui este posibil, (cu f. mici excepții). Dacă doresc să coexist mai mult de o zi cu ei și alături de el sau el să fie prezent în același timp cu mine în acel grup.
4. a fi pur și simplu cu yoga cu tot alături de el este posibil. În sensul de a numi impune să practic yogha cât sunt cu el sau alături de el căl influențez negativ sau îl tisturb sau îl încarc negativ. Relația exterioară de zi cu zi exista dincolo de practica noastră yogha.
5. evoluția separată a mea exista. În sensul că am reușit, în prezența sa la mare la Costinești, să fac Nauli Krya, o tehnică de separare a mușchiului stomacului și de mișcare a sa care conferă o încredere în sine în grup. Alături de mine era Cecilia atunci și ea un factor pozitiv, inconștient. Inconștient deoarece ea nuși dorea prietenia cu mine declarată – când am spus hai să fim prietene, adică să purtăm numele de prietene sau să fim ca 2 prietene care se caută reciproc sau ies împreună nu a vrut, sa simțit jignită, umilită sau mai superioară decât mine deoarece era deja în grupul de sex cu Radu Cunescu. Dar totuși mă ducea la fratele ei acasă când a locuit în București sau mia prezentat mama, am mâncat împreună. Această fragilitate este de prost gust la o femeie în relația cu o altă femeie.
Mă abuzez prin muncă ca să uit de bărbați. Mișto nu?
6. mă simțeam mai femeie, și mai împlinită alături de el și cu prietenul meu, decât dacă eram cu prietenul meu singuri, doar noi doi, egoiști, geloși, frustrați sau cu prietenii lui mediocrii.                             Un lucru ma deranjat și anume că nu mânca dulciuri sau zahăr și eu nu știam asta și nici nu mia spus ci a dat mai departe o ciocolată dăruită de mine lui Cecilia. Dar din dar se face ... dar. Dar eu de obicei nu dăruiam cadouri la bărbați și cred că am făcut un compromis de la o regulă de viață a mea, de a fi eu cea curtată sau cea care primește daruri. Dar habar nu aveam că am acest principiu de viață. Iată mă psihanalizez singură iar. Am stivă de manuscrise și caiete scrise cu psihanaliza mea după regimul de dezintoxicare de medicamente și am uitat tot, nu mai am nimic în ființa mea din acei ani de acum 7 ani. Parcă ar fi altă viață asta. Când am murit eu?
La curs se spunea că Gregorian Bivolaru este eliberat de 9 ori sau a avut 9 vieți ca eliberat și eu am realizat că numai în viața asta era să mor de 5-6 ori, de una singură, ca proasta, și anume fără să știți voi sau fără să știți cine sunt sau fără să știți ce ascund eu în sertarele bibliotecii mele.
....
Vreau sau doresc să surprind acest lucru într-un (voi scrie fără liniuță) film deoarece:
- Radu cunescu a fost cel mai bun prieten al meu și dacă spun asta mă refer strict la faptul că el practicând yogha, și eu în același timp cu el, pe mine m-a împlinit spiritual foarte mult prezența sa în viața mea chiar și acești 1-2 ani cât lam mai prins în viață,
- Radu cunescu era bărbat cu adevărat și simțea ceea ce eu am slab la mine și îmi spunea verbal, clar, și chiar nuanțat pe exemple cât mă vedea pe acolo în tabăra de lângă Bistrița ce ar trebui să fac ca sămi întăresc ființa pentru a exista și rezista întrun grup fără să fie necesar să mă izolez deseori pentru a medita sau practica yogha sau a gândi ceva și cu toate că mulți din jurul lui erau borfași sau criminali eu știind asta am învățat de la el să coexist cu ei deoarece era greu săți dai seama de vina lor atâta timp cât nu se manifestau cu o viață anume ca oricare om și nu făceau prostii sau nu înjurau sau nu se purtau față de el sau față de altcineva mai urât sau vulgar sau violent. Da lipsea violența la ei – un aspect pe care îl au foarte mulți țigani sau romi și foarte mulți pușcăriași de azi care de fapt nu sunt decât niște victime sau spongiosi bureți absorbanți de stări frustante din societate sau de la părinți și le emit sau refulează fără săși dea seamă deoarece ei nu mai rezistă. Iată una dintre explicațiile benefice ale scopului yogha – a rezista lângă dușman astfel încât să nu te doboare sau să nul dobori decât dacă el nu înețelege ceea ce face sau greșește față de tine și asta înseamnă un fel de milă sau compasiune față de un dușman care îți poate deveni cel mai bun prieten, în fond, asta doream să exprim în legătură cu Gregorian Bivolaru deoarece școala de yogha inventată de el este unică momentan în lume și e mare păcat să distrugi o școală ca asta de dragul de a opri infracțiunea organizată în lume deoarece acțiunile bruște pot distruge suflete pure care nu sunt pregătite să înțeleagă ce se întâmplă și este ca și bomba atomică sau o Paranoia manifestată chiar dacă în sensul bun al lucrurilor.
Mai exact exprimat acest lucru – eu cred că este cazul să mă opresc din dorința de a se închide școala de yogha deoarece mentorul ei nu este ca și gagiul de 80 de ani din playboy sau nu este ca și sectantul din america care sa izolat de lume și a fost o emisiune la Oprah cum racolează femei șatene și le face pe toate la fel și sunt ca și mormonii dar se numesc altfel. Deci Gregorian Bivolaru nu este playboy sau mormon și ceea ce face el este un lucru bun, este o enegrie pe care o investește bună și deci nu merită făcut efortul de a opri așa ceva brusc mai ales.
Dar evident se poate face asta și fără voia sau dorința mea, din mers cum spunea doctorul psihiatru. Și nu poate fi un capăt de țară sau asta nu înseamnă că gata nu mai practică nimeni yogha dacă se închide MISA.
Deci mi-au trebuit ani de studiu literar științific ca să înțeleg ipocrizia, minciuna, lăcomia și perversiunea lor deoarece puritatea mea mi-a făcut un rău atâta timp cât nu aveam un prieten ca el în jurul meu ca o permanență. Astfeș în timp, venind acasă, singură, pe aici, am înțeles că trebuie să citesc psihologia, să fac terapia cu o doctoriță, să scriu și să judec în termeni legali pentru a încadra faptele lor undeva – de ce?
Pentru că Radu Cunescu e mort! A murit! Nu mai este!
Vi se pare normal să spuneți ”și ce te mai gândești la el, ceți mai pasă, lasăl în pace acolo unde e în cer sau astralul albastru că e foarte bine, nu te mai gândi la el că faci o greșeală, îți pierzi timpul, degeaba, și devi nasoală, obsedată, bolnavă, nebună.

Să revin un pic ca să nu pierd firul ideii cemi vine acum și anume culorile undergraund pentru partea nevăzută a lunii sau a lumii și anume cele 6 fleșuri din opusul luminii:

1. starea de grena sau culoarea ciclului menstrual în prima zi când este grena spre negru – exprimă o stare de durere și conștiență în același timp în care îți dai seama că ceilalți oameni nu te înțeleg prin ce treci tu și că de fapt acest sentiment este unul foarte bun care te face să te deosebești sau diferențiezi sau departajezi de un dușman sau adversar. În fond ca să fi prieten cu cineva, și aici greșesc eu, nu trebuie să izolezi durerea aceasta ci să o împărtășești pentru că astfel vei crea un Doi și nu vei rămâne un Unu. Și chiar dacă cel care aude cei spui nu va înțelege în altă zonă crepusculară sau altă fază a lunii există cineva care va auzi sufletul tău și astfel acest spirit sau aer dens propagat care are o culoare desigur poate influența viața ta în bine față de diferența în care suferi și nu ști de ce.
Deoarece o durere de acest gen trebuie conștientizată.
Culoarea opusă celei grena negru este un roșu purpuriu ca de haine regești.
Voi reveni.
2. starea de apă sau efectul masurbării este de lîncezeală sau melancolie și durere de cap deoarece energia sexuală nu urcă pe centri sau în interiorul ființei ci iese pe afară un aer sec, rece, ca o fantomă – fantoma lui Dracula – este un fenomen acum cu Dracula din Transilvania pe care nici un artist nu a reușit săl surprindă real și corect și este un fals sau eroare de exprimare deoarece Vlad Țepeș nu a fost Dracula – numele sa inventat pentru regia de film. Dar se poate spune altfel:
Vlad Țepeș a fost unul sau unicul dintre conducătorii ... româniei (nu stau să văd care principat sau parte acum avem timp împreună sper să lucrăm la asta și pot spune că luată de revoluție și ceaușescu am uitat complet istoria dacă o știam că nu o știam și asta că nu era reală luam numai 5) și asta spun tot din poveștile de istorie dar tind să le cred pe astea și anume că el trăgea în țeapă adică cum nui plăcea comportamentul hoț sau de a vinde țara turcilor cum îi punea întro țeapă sau țepușă de lemn ascuțită leo băga în fund și astfel îi speria pe domnitori sau pe cei de la curte că nici pe ei nui ierta. Eu inventez o nouă istorie dacă nu știai, Van Damme.
Și ca să revin această stare de masturbare sau de ejaculare de unul singur chiar dacă ești în doi exprimă (mai ales dacă ejaculezi afară ca să nu lași gravidă o femeie ceea ce este perversiune chiar în timpul căsătoriei că normal este ca o femeie care are deja un număr de copii să nu mai rămână gravidă deoarece Dumnezeu nu e Bou și conferă unui cuplu copii cât pot duce ei și chiar de la menopauză nu se mai fac copii – ciclul meu e nașpa rău că nu mai vine de 6 luni sau nu știu ce cifră exactă e dar nu mai vine și asta pentru că am strânse în mine frustrări de la bărbații cărora nu lea plăcut cicălealea mea ci numai sex sex sex vorba lui Victoria Principal în filmul ... cu ... pe care noi lam văzut acu după 20 de ani cred) de fapt ejacularea este o MINCIUNĂ și anume are loc o refulare a stării de nemulțumire sexuală spre afara corpului ca și o laudă de sine sau o învinovățire a ceuilalt mai mare decât organul lui sexual sau mai mult decât ar fi necesar să jignești o femeie, chiar și soția ta.
Deci ejacularea la un bărbat este echivalentă cu masturbarea la femeie și de aici urmează bârfele masculine care dau în violențe și ridiculizări grave și la femei zeflemeaua sau respingerea și mai grav este dacă ele lucrează la Guvern pe bani bugetari și de ele depinde viitorul a mii de copii sau milioane de oameni. Și forma cea mai gravă este imaginația malefică proiectată pe un om și astfel să spui continuu că acel om este așa cum îl ști tu. Cea mai mare prostie este să te schimbi ca să faci pe plac unui astfel de bărbat sau femeie cu atât mai grav cu cât poate fi una învârstă o mamă dependentă sau un tată pervers și evident și mai nasol să nu fie părinții tăi reali că te zbați toată viața și îți merge din rău în mai rău și nu ști de ce și ajungi să mori uitat de lume în final. Nasol nu. Iată un al doilea glonț.
Aceste gloanțe trebuiesc reținute clar pentru boșorogii care au împins la moarte tinerii sau copii lor fie la revoluția noastră din dec.1989, fie la droguri, fie la alcool, fie la fumat, fie la bârfe, fie la a zace și nu a cere de lucru sau a zace și a nu lupta pentru propriul destin. Nu are sens să fi ca și un alt om dacă nuți place de el. Evident nu?
Revin în pic asupra glonțului 1 și anume că Radu Cunescu nu ma învățat să rămân în grup sau nu e greșit spus așa – el este cel care ma învățat un lucru bun și eu nu am apucat sămi exprim ideea mea pâna la capăt și anume FEMEILE care lau determinat să moară pentru ele și nu se știe clar pentru care, asta e mai nasol și va trebui să conturez acest aspect întro carte miam adus aminte de mihaela rădulescu, și anume -femeia pe care o iubea Radu Cunescu și pentru care a decis să și moară- astfel încât să nu se lase în aer ideea că el a murit de dragul tuturor cu care sa culcat ca și Van Damme și că dacă a murit nu merită recunoscut sau rememorat mai ales că remomarea morții lui va determina la cei vinovați nebunia. Ca și la Irod care a spus unde se află Isus crezând că aceia îl vor îngriji sau dacă el este prins va fi în siguranță. Nu este echivalentul lui ... din Norvegia.
Deci unde a greșit el este aici al doilea centru spiritual sau de forță al omului și anume sa lăsat copleșit de anturajul său și lea făcut prea multe plăceri cu toate că el venea dintrun punct Șase deoarece înainte săl cunosc eu pe el el practica yogha singur, liniștit, șinea regimuri și pentru că avea deseori în gând înjurături golănești și chiar el a spus asta la tabăra din Bistrița. Și desigur că nui plăcea viața pe care a duso sau nui plăcea de acel Radu Cunescu și dorea să se schimbe de aceea a ales yogha pentru a avea o altă rezonanță și pentru a fi așa cum își dorea el sau se vedea a fi în interiorul lui deseori în momentele de reculegere sau liniște interioară, un om profund, superior, și bine crescut, spiritual în același timp. A avut ghinionul ca eu săl descopăr cu 2 ani înainte de a muri că dacă așa îi era scris desigur iaș fi curmat moartea. Dar asta e probabil radu cunescu a avut și el de învățat ceva din viața lui anterioară.
Eu tind să cred totuși că știu cine este radu cunescu în viața asta și contrar spuselor unora că a murit din vina lui sau că nu la ascultat pe maestru să nu se mai suie în mașină, el sa născut la 4 luni de la moartea sa și deci tind să cred că nu am poza lui Radu Cunescu în fața ochilor doar vag ca sentiment îl mai recunosc singură pe aici – este Alina care apare alături de biletul lui Grieg cu Da. Cred, nu sunt sigură îmi doresc să am poze cu Radu. Dar totuși el dacă a fost fiul lui Marilyn Monroe poate nu e născut încă și așteaptă cuminte momentul oportun pentru a se naște un om ca el așa de profund.
Fac și eu ca în filmul ”PINA” cum o venerau pe ea și a murit după regia acestui film așa vorbesc eu de Radu Cunescu, sunt cam penibilă nu?
Culoarea este vie gri petrol / argintiu, nu asta e de la curs în realitatea mea culoarea este altfel este maron sau pământiu spre verde ca morții de cadavre / culoarea lutului.
Fac poezi de A MOR. Deci dacă primul este A al doilea este frica de moarte sau FEMEI. Pe care evident Radu la depășit dar a căzut în extrama cealaltă a naivității sau a acceptării fără selecție sau refulare chiar și exterioară și anume înjurătura.
Evident evoluția unui om ca spirit este un și viața de zi cu zi este alta. Ca și diferența între teorie și practica profesională care lipsește cu desăvârșire mai ales după terminarea unei facultăți deoarece nu există profesori învățați ci profesori pisălogi sau frustrați care nu au știut ce face cu viața lor și dau lecții dar ei nu pot fi un model de viață sau un exemplu.
Și prin asta se poate observa clar diferența între un profesor de la școală și Un Om care poate săți fie maestru spiritual și anume să te învețe dar detașat de aspectul că nuți poate fi tată... sau mamă.
Cum la Van  Damme nici mama nici tatăl nu mai este sau mama aș fie eu în viața asta și tatăl Joe di Madgio nu știu care e sau nul pot vede, poate fi copilul vecinilor avocatului meu sau nu, oricum trebuie să fie brunet cu ochii negrii. Ce ma apucat dragostea de ăsta și când te gândești totuși că merită că în filmul cu moartea lui MM doar el este singurul care apare aproape de casa ei devastat ceea ce dovedește faptul că el a mai întreținut relații cu ea spre deosebire de Clark Gable sau Gary Cooper care au murit în 1961 cu un an înaintea ei.
Sesizați ce spațiu lung ofer acestui centru – este importantă dimensiunea cred.
Și mai știu din cărți sau albume că MM era devastată de moartea lui Clark Gable și a lui Gary Cooper evident dar de el nu scrie și că unul din ei a murit de alcool dar nu am aprofundat și voi acorda un timp de ... acestui lucru de aflat și descoperit.
Aici apar și cercetările sau descoperirile arheologice.

3. Fleșul al treilea ar fi cel al Manipura adică centrul încrederii de Sine în Sine și deci este cel care nu poate fi realizat dacă, așa cum am spus mai sus, ejacularea nu este măcar conștientizată. Și pentru conștientizare este necesar 2 persoane că de altfel acela nu a făcut sex singur sau dacă a ejaculat la un tablou sau imagine ca și Jonny Deep cu Marlon Brando evident el avea nevoie de un dialog pentru ași exprima sentimentele sau frustrările vis a vis de faptul că nu poate avea femeia din imagine sau nu poate găsi una la fel ca ea.
Deci sentimentul este diferit de frustrare = stare negativă.
Sentimentul este pozitiv chiar dacă este o suferință și frustrarea apare în singurătate și este negativă dar nu rea.
O frustrare devine rea atunci când este lăsată să alunece aiurea și nu este țintită mental sau prinsă – a team prins tu ești – în sensul de a vede interior care este persoana care poartă acele cuvinte sau stări interioare care apar și la tine și te fac să suferi singur sau să devi frustrat. Care e Van damme? La tine frustrarea cea mai mare, o vezi? O simți? O țintești mental?
Sună aiurea Vandame ca și cum aș striga vandame. E mai mișto Vandam simplu.
Cel mai bine aici îl văd pe Steven Segal dar desigur că și tu ști ce este Manipura.
Deci în linii mari – o frustrare este o stare negativă deoarece te ține legat să nu faci ceva orice, sau ceți dorești, sau să te realizezi material, social, spiritual și să fi om sau să fi ca oricare alt om în superficialitatea sa.
Deoarece și perfecțiunea este o frustrare sau un defect.
Și asta deoarece trăim pe Pământ și acțiunea fizică sau legătura cu oamenii este cea care te învață și nu ca și atunci când ești mort și te afli în Astral te lupți de unul singur cu fantomele sau cu dorința de a te naște.
Din păcate eu nam făcut sex decât din an în paște adică la 10 ani o dată și deci nam copii decât din 1993 și 2003 declarați avorturi. Și ce vreau să exprim aici frustrarea mea de a mă împlini ca femeie și anume să am o pereche, să am o viață normală cum mulți handicapați mental o au ... pe a mea... și societatea în decădere bruscă crede că ei sunt normali și eu nu și deci marjează pe ideea că ei trebuiesc păstrați ca model și eu sugrumată sau ținută din scurt. Ceea ce este – tortură subtilă, cea mai gravă formă cum spuneam la punctul 1 că nu se vede, noroc că miam lăsat corpul deformat de data asta.
Și mai clar vorbind simt cu anumite suflete de copii așteaptă a se naște pe pământ alături de mine și eu nu am voie să fac sex și nui nimic merg mai departe la punctul 4 că poate cel care vrea să se nască își dorește o rezonanță mai sus sau mai apropiată de spiritul lui avansat.
Cam nasol să naști copii profunzi spiritual căți scot peri albi și o iei razna cu yogha cu spiritul cu aiureli de astea. Norocul meu că David Emilian nu a făcut yogha că mă pot coborâ la mintea lui și e mai bine așa să o iau de la capăt, nu neapărat cu el sau pentru el ci datorită faptului că am întâlnit o rezonanță cu el, la mine.
Aici se sesizează că și eu ca și Radu aveam totuși probleme cu formarea unui cuplu. Eu nu prea aveam cu cine și el era asaltat de prea multe femei. Dar când lam cunoscut aveam un prieten deja pe Adrian Sofronie – de la înțelepciune.
Sofocle ce mă storc eu aici ca lămâia să descriu starea corespunzătoare frustrărilor de pe centrul al treilea?
Partea frumoasă a acestui centru spiritual este încrederea sau mândria de Sine = a te purta frumos, atât frumos și curat îmbrăcat și cu un aspect plăcut al conduitei corpului cât și a modului de a vorbi cu o femeie sau cu un prieten. Dacă scopul în viață este să ne găsim perechea cel mai greu este să găsești un prieten adevărat de același gen sau sex și cel mai greu este să găsești un prieten adevărat de sex sau gen diferit de al tău astfel încât el să transceandă dorința de a face sex cu tine.
Idealul de femeie se luminează sau conturează aici – unde încrederea de sine se conturează și ea și anume forma exterioară de bărbat.
Radu Cunescu îmi spunea deci – să nu mai cicăl pe cei din grupul lui mai ales că sunt nouă și nui cunosc și să nu mai fiu retrasă. (spui că ei sau plâns la el de mine? nui așa? dar să ști că și el mă auzea sau nu, mint, iarăși, eu iam spus o dată din senin că ei sunt puturoși și nu fac curat acolo unde gătesc, mai întâi )
Munca de a face curat la bucătăria unde trebuia să gătim pentru a mânca afară că acolo era umed, rece, mizerie, clădire în paragină, evident îmi plua din timpul pentru mine, din timpul de a fi femeie, din timpul de a mă îngriji și a avea grijă de mine ... dar să mai am grijă și cum reacționez sau relaționez cu cei din jurul meu.
Acum puțin îmi pasă mie de oamenii din Berceni cât de faptul de a nu mă mai enerva de jegul din jur, evident pentru a fi un pic mai egoistă pentru mine și ami îndeplini doar visele mele. 
Ce spui Vandamm visul de a face un film cu tine este real? Este un vis care mă poate scoate din mizeria din jurul meu?
Și deci după spusele lui Radu Cunescu eu totuși a doua zi și din noaptea aceea am meditat cu culoarea Alb Strălucitor și cu starea de Compasiune față de cei din grupul lui Șiva-ism, dar erau și fete, pentru ca apoi a prinde curaj și să fiu mai exaltată sau mai exteriorizată sau mai indiferentă și prezentă.
Na durat mult.
Dar esența era că, cu o astfel de stare nu aș mai fi putut capta bârfe sau jigniri sau umiliri sau insulte sau miștocării specifice unui grup de golani cum erau ei de fapt și cum sunt și acum ... polițiștii.
Și deci orice yogha ar fi făcut el și sar fi zbătut nu reușea săi formeze sau să realizeze ce vrea el că nu erau oamenii aceia, era doar un anturaj.
(El vroea să creeze un grup spiritual ca al lui Gurjief adică niște prieteni masculini de gașcă, mișto.)
Trebuia să mai caute.
Trebuia o despărțire fizică de ei, de aceeia, și nu o dispariție.
Dar desigur ei nul lăsau să plece până când planul lor nu dădea rezultatul dorit și anume înlocuirea lui când era pe val adică urmăreau, vedeau, ceși dorește el și ce poate obține de la Gregorian Bivolaru și apoi ei știau ce vroeau  ... de la el. 
Numai că ei nu doreau să fie un grup ci în locul lui - și asta pentru că putea să se culce cu mai multe femei fără săi pese sau fără să aibe dureri de cap prea mari sau era continent sexual.
Așa cum vrea dav.
Uneori oamenii răi sau dușmanii de pe Manipura spun ”nu vreau să te mai văd în viața mea sau niciodată” și aceste gânduri se pot expansiona dacă ura este mare sau ejacularea este mare, pâna la dorința ca acela să moară sau să nu mai fie când vor ei.
Deci aici apare dorința de a controla și manipula după bunul plac  migrenele la bărbați este nasoale  adică ... ei nu făceau meditațiile de adaptare la un grup sau nu făceau o gândire interioare pentru a evolua în grup, pentru a învăța ceva, pentru a se simții utili, a se simții împliniți - doreau să aibe ce are Radu Cunescu dar fără munca lui și ... au obținut.
Au devenit instructori de yogha la Bistrița, apoi au venit în București și au devorat femei pe care leau făcut să plângă și aveau mașini ,,, le lui Radu ... și cu timpul nam mai auzit de ei, unul dintre ei sa mutat la Cluj, sa însurat și șia făcut familie cred, ceilalți șiau făcut firme și bani.
Unul dintre ei, și acum văd ura lui Adrian Sofronie pe el că, știa răspunsurile și Adrian învățase singur și lucra mult circa 7 ore pe zi, cât nu era angajat.
Cred că am făcut o prostie săl oblig săși ia servici că banii lui nu sau dus către (venit spre) mine.
Și de fiecare dată așa făceau deoarece și la concursul de teatru de la un revelion ei șiau făcut propriul juriu și au învins și râdeau de mine și sofronie care am făcut sceneta Micul Prinț și Vulpea și asta că am tras eu de el că el știa că nu vom câștiga, dar am câștigat ceva dar nu a durat, a durut. Ei făceau porcării, bancuri cu prostii, ca și piesele de teatru ale lui carmen, scenete de râs zgomotos.
Și Radu, când am ieșit din clădirea din Bistrița de la revelion, alta decât tabăra de vară, nea spus ”voi ați făcut piesa asta, ați muncit la ea? că nu am avut ce face cu ăștia doar știți cu sunt ei, se distrează” și el era singur plecase spre casă și ei încă mai erau acolo și eu cu sofronie mergeam spre o casă un jeg parcă în care locuiam ... și eu cred că iam atras atenția că nu este mai dur cu ei sau a simțit că nea nemulțumit cu premiul în bani sau produse. Sau probabil doar iam mulțumit că ia plăcut și că nea apreciat el și asta conta cel mai mult că atât cât eram la concurs (noi doi aveam și costume făcute de mine - or fi poze? pe undeva?) nu miam dat seama de opinia lui Radu Cunescu izolată sau obiectivă de a lor. Dar am simțit că nu a fost de acord cu punctarea noastră pe un loc izolat patru sau care oricum nu conta. Cert este că dacă eram singură probabil îl cicăleam sau îi spuneam ceva din ce sa supărat sofronie dar alături de el am spus eu -hai să nui spunem-  oricum el a simțit umilința noastră și nu ura, că nui uram. Și nea mai spus ceva de un radio unde cunoaște el pe cineva și ne poate ajuta.... . o fi fratele meu? Pardon și eu fac aceeași greșeală ca și cum încă mai trăiește și na trecut nici un an de la primul an de yogha ... o fi fost fratele meu?
Și ar mai fi concursul de yogha din anul doi cred sau patru în care ei doi au corectat lucrările de perspicacitate și, asta după ce a plecat Gregorian Bivolaru cred, și au ales ca și câștigătoare a locului 1 la concursul de yogha cu asanas și meditații serioase punctate de Grieg o fată nou din cluj cred iubita lui Nicușor Catrina, cel puțin așa spuneau ei, și era cu părul lung și nouă. Să fie anul doi? Dar oricum noi cei din București nu știam ce cursanți sunt în alte orașe pentru că... sau numai în vacanțe. Ce pot spune eu eram speriată sau aceea?
Perspicacitatea era să spui ce faci dacă nu găsești un lucru, unde cauți? Și răspunsul meu era ”te concentrezi pe Ajna”. Și răspunsul lor era - cauți sau găsești în ultimul loc în care cauți. O zeflemea. De fapt aud de la bivolaru - o schizofrenie și pot completa cu o chestie care dacă o crezi și crezi că vine din partea Maestrului ajungi să faci schizofrenie cu ei. A da mai există varianta că ei se considerau și se consideră superiori lui Radu Cunescu.
 Dar ce mă deranjează este că o perioadă lungă de timp ma deranjat acest lucru, pe aici prin casă că fetele după ce el a murit sau mutat la mine și făceau ravagii în frigider și mă puneau să spăl vasele că ei au făcut mâncare și făcea un singur om, un bărbat care ulterior sa însurat cu alta creață din grupul lor și care la ionuț pohariu acasă, în grupul de teatru de astă dată spunea, după ce mia dat un parfum mic mișto de ziua mea al cărui vas lam păstrat că era roz roșu și mișto dar mic, că și el era cu partea materială și planul social și nu e bine ce fac eu cu dorința de a evolua social și el deja avea firmă.

Și este o idee pe care doresc să o punctez aici și anume legat de afișul filmului ”PINA” și anume ”dansați, dansați că o să ne pierdem”, ba nu acum observ mai bine mesajul, este malefic, ”dansați, dansați altfel suntem pierduți”.
Deci inițial mi-a plăcut afișul cu poza, apoi când am citit am rămas stană de piatră deoarece:
1. inițial mia sunat a -proștii muncesc și bogații profită adică profesorii de balet sau regizorii-. Sau voi dansați ca proști că eu mă îmbogățesc de pe urma voastră. Sau unii muncesc și alții profită, da ăsta este efectul cel mai bun pe care îl dă mesajul. De fapt mă refer la efectul piramidal al unui grup malefic în care conducătorul sau cel din vârful herbalife nu este adevăratul maestru și totuși el este cel care muncește.... din umbră.
Pe undeva și yogha asta scoate dracii din om nu numai biserica sau Isus.
Ideea este că la o sectă energia pozitivă poate fi atrasă prin hipnoză și anume subtil sau în lipsa fizică a unui conducător - sau cei care sunt în sectă nu pot să stea de fiecare dată de vorbă cu conducătorul dacă au probleme ... aiureli, mia spus fratele meu din america despre bivolaru gregorian o variantă malefică foarte mișto demnă de reținut și anume că ... poate avea putere asupra ta prin faptul de a te face dependent de el... prin ați cere mai mult de la tine, te controlează, te absoarbe, nu mai ai viața ta, te distruge... dar oricum cei distruși sunt nașpa rău că nuși dau seama de asta ... mie frică să explic. În cuvinte, mai bine în imagini ca ăia din america sau care țară or fi care au fost dați la emisiunea lui Oprah că noi nu avem CNN în română și oricum ei nu spun de astea - care șiau dat foc laolată în numele conducătorului lor. Și ce e mai grav că erau și copii printre ei. Oricum eu nu mai am CNN că deoarece în bara de programe nu mai figura CNN și trebuia să merg să plătesc un abonament mai scump ca săl repună în loc ca săl lase în bară și să mă trezesc că am mai mult de plată.
De fapt doresc să arăt un principiu de bază al bunului simț al comerciantului sau o teoremă de bază a marketingului - și anume că .. vă place de mircea badea ca telecomunicativ? ... da în fond eu doream să spui că nu se face așa ceva ce fac ei de la televiziune, radio sau cinema pâna la magazine și pieți de vieți ... un client nu se păcălește cu zăhărelul ca apoi săl atragi spre tine săi iei mai mult cu cât tu dai mai puțin ca și Guvernul Român de altfel, te jupoaie și tot prost rămâii că nu ști de ce ția jumilit blana babana bălana. Sau vieți de pieți, sau minți de puți - da în sensul că putea să mă lase în cameră la vandam că jur nui făceam nimic bun. Dar cineștie poate se trezește guvernu peste noapte să mă facă vecină cu tine. ce spui? vezi că simt? intuiesc. știu dinainte ce se va petrece mâine. de unde știu? nasol. de la tine, de la cine? de la tine. de la mine? nu nu de la tine?

Oricum chiar dacă e e degeaba că doar vorbesc și nu spun nimic și chiar că atunci când a fost împușcată Guvernartoarea X care se afla acolo cu o campanie eu iam lăsat o scrisoare pe email de întrebare- ce mai face e bine? și nam primit nici un răspuns și am mai scris unor primari cum ar fi despre casa lui Marilyn Monroe și necsam răspuns. Casa, agenda, rochiile, cărțile, etc.
Sau cum am spus mai sus - ”tu speli (spală!) vasele că noi am făcut mâncare” și de fapt acest noi era doar un el cu care erau ele, și ea doar vorbea și comanda cum de altfel a spus la telefon unui cursant coleg de acest grup al lui alex - un subgrup al lui Radu Cunescu - că la noi, aici, sau la mine acasă nu mai este loc... și pentru tine ... și după asta el a mers pierdut în spațiu, buimac. melancolic, pierdut, și la călcat mașina cred pe tercerea de pietoni. Venise în București să locuiască la cămin și nu avea și vroea până vor găsi părinții lui ceva să stea la mine și vorbise cu mine la acest grup al lui alex din garsoniera lui Radu ... și eu îl invitasem și avea numărul de telefon de la mine. Deci el a înțeles că eu aș fi spus asta sau că eu am lăsat vorbă să se spună asta ce este mai nasol - vezi Bivolaru și eu am victime nu numai tu? Dar oricum părinții lui au dat vina pe tine că tu ești mai marele, capul. Și ei nu sunt în proces, desigur.
Cert este că acesta a fost punctul în care am spus gata mă mut la așram să văd acolo tot așa unii spală vasele și alții mănâncă și evident nu era așa dar cu curățenia că nu se vedea cine face mizerie, doar eu făceam curat, cu bun simț sau tragere de mână sau răspundere.
Nu știu dacă se sesizează noanța de a dicta, de a fi torturant, sau manipulativ sau dictator: tu muncește, voi munciți, că pe noi toți sau mai bine zis pe mine 
mai puțin mă interesează de tine, dar sunt sigur sau unicul care profit = dansați pentru mine.
Și ar fi bine să fi fost așa pentru o artistă ca Pina, deoarece după film miam schimbat opnia cu 180 grade și deja efectul acestui afiș era:
2. ...de fapt trebuie schimbat și scris așa: ”dansați, dansați, că eu (oricum) am murit deja” sau ”dansăm, dansăm, ca să nu ne simțiți pierduți!”
Iată, așa e bine?
Dansul la femeia asta Pina era de fapt un vocabular tacit al stărilor de frustrare create de Guvernul german și acutala prim ministru, mai pe scurt.
Și mai pe lung trebuie văzut.
Și mai erau desigur și stări de bucurie transpuse în dans cu apă, utiliza mult natura și elementele ei, nuși dădeau foc dar purtau roșu sau portocaliu sau rochii cu flori nu ca Prada, Valentină, Guci, care nu sunt în stare să facă o rochie pentru mine sau sămi ofere gratuit lucruri de la ei pentru că ... prin simplul motiv că eu le port este o reclamă!
Numai că la ei totul este gri, și petrol, fără foc.
Acest gând frustrant al singurătății care spune că ești nebun dacă vrei să fi altfel decât ceilalți sau decât rezonanța creată de cei din jur țio permit - ma deranjat în situația în care pierdeam ceva sau nu mai știam unde am lăsat (lucru care înainte de yoga nu se petrecea deoarece aveam o singură cameră a mea și rămăsesem singură la părinți) să rememorez prostia lor aberantă și să nu fac cum făceam eu de obicei și anume așteptam sămi aduc aminte sau, mai bine zis, mă concentram cuminte la ce aveam de găsit.
Asta a durut până câd am găsit avocat, zic eu. 
Uitam unde am pus ceva și din cauza medicamentelor deoarece indiferența mea a crescut ... față de mine și dorințele mele - am luat o gură de hibernare  ca și mel gibson când a fost înghețat 50 de ani.

De altfel iar fi putut spune: ”Pleacă! De aici nu mai vreau să te văd.” Dar scopul lor deci nu era săl îndepărteze de ei sau ca el să știe că ei îl urăsc pentru că ei de fapt îi urau evoluția (o considerau mândrie sau laudă de sine) și capacitatea de a acapara femei.
Da se poate că ei să fi împins acele fete tinere, totuși, către el ca apoi după ce sau culcat cu el să se culce și ei cu ele. Și acolo era așa un fel de ce este al tău este și al meu și uneori vorbeau de ...Gurjief. Oricum eu nu suportam prezența lor alături de mine, mai ales a băieților din acel grup sau cel în care conducea alexandru care cu câteva zile înainte de moartea lui nea cerut să îi spunem ”ce am face noi dacă am mai avea o zi de trăit și știm asta?” și eu am rămas mută și speriată, apoi dintro dată am zâmbit și am sărit și am spus - aș face yogha toată ziua ca să nu ajung în Iad. Și alex a spus că el, vezi că ști proastă nu ști răspunsul bun - adică în acest sens vorbea el și asta mia dat convingerea că este preluat de altundeva de la Grieg probabil sau de la testele psihologice de la facultatea de psihiatrie - lam întâlnit în spital când am stat 4 luni și a spus așa și știe și doctorul rezident atunci: ”Pentru a fi liberă trebuie să iei medicamente” un fel de compromis sau pact cu diavolul ca să trec malul singură. Deoarece ami era o poveste zen în care se spunea că doi discipoli erau pe un mal și a apărut o femeie superbă și ia rugat să o treacă malu și atunci unul a luato în brațe și a trecuto malul și celălalt nu, evident, dar acesta a rămas cu ea în gând și celălalt nu. Și povața era că acela care a traversato malul în brațe a fost pe fază și șia suprimat dorința de a sta cu ea în gând ... nu pot exprima în cuvinte clare acum ... în sensul că acela șia satisfăcut plăcerea masculină de a o ține în brațe și a o ajuta și apoi sa detașat de ea pe când celălalt nu ... sau poate celălalt a rămas frustrat că nu a avut inițiativa să o ducă peste apă. Sau curiozitatea. Cert este că se spunea că cel care pune mâna pe Femei este mai câștigat decât cel care șade cu ea în gând. Degeaba.
 Cuvântul utilizat de el pe care lam auzit la el prima oară este Sharm sau Șarm. Avea un șarm foarte mare. Era șarmant. Era charismatic.
Șarm sau A.șram = deci iată la un Ashram se poate învăța conduita unei vieți de grup sau un minion de viață în societate. O viață exemplară pentru cel care dorește perfecțiunea sa.
Dar oricum Vandamm – a fi perfect se vede numai prin oglinda unei femei sau a unei familii stabile, constante, deoarece alte puncte de reper oamenii sau lumea nu are.
Punct de reper al societății sau al Lunii.
Manipura = a puncat = a fi ferm = a fi tu însuți = a te accepta așa cum ești.
Pentru a evolua trebuie să pui punct sau să concluzionezi etapa pe care ... a termina ceva ce ai început exact asta înseamnă a fi punctual, a fi altruist, a fi Doi.
Deci ai terminat ceva pâna la ora actuală Vandamm?
Ca să poți spune Da uite asta miam dorit și asta am realizat.
Ia să vedem ce mai am de acum încolo de făcut?
Altfel vei rămâne aici.
La manipura. Și din păcate Manipura nu îți poate oferi Doi.
Și dacă nu sunt Doi nu e fericire.
Tu ai fost însurat? Nu caut pe net acum? vreau sămi răspunzi?
Cred că mă cert singură.
Mă enervează Emilian David și de asta.
Eu sunt întro etapă de 3 cred ca și tine Vandamm, numi găsesc aplicabilitatea a ceea ce am învățat și practicat în viața de zi cu zi normală.
Azi am avut un fleș din altă lume și anume că Eva a păcătuit față de Adam nu cu mărul ci cu alt bărbat.
Mișto nu?
Și mai aproape de realitate:?
Și de aia Adam se ruga 100 de ani la Petru sau la Dumnezeu săl ierte că din cauza lui nevasta îl înșeală că nu știe să fie mai bărbat, mai convingător, mai dur uneori dar nu violent, să știe ce vrea de la ea sau dacă nu de la ea so lase în pace.
Numai că eu cu David cred că ne iubim.
A am uitat că poate citi și el dar nu am ce face că trebuie să scriu este parte din viața și realizările mele spirituale și așa sunt eu la urma urmei și mai mult, din cauza medicamentelor trebuie să mă vindec și trebuie să mă trezesc la realitatea mea naturală, inocentă, pură, neviolată, iar iar și iar.
Și mam săturat.
Iată ce spun eu pentru fleșul trei – dacă un bărbat nuși construiește o femeie pe măsura ei trebuie deci să coboare după ea la fleșul 1 pentru a repeta... cu ea.
Și de aceea nu sunt bune relații multiple sau schimbările de partenere ad hoc.
Pe dul Dragomir Valentin îl lasă soția cu mine în oraș că nam cu cine mai de încredre să ies – miam și găsit prieten, altul mai bun ca un comisar de poliție nu miam găsit și eu?
Nu e geloasă?
Sper să nu.
Iată câteva imagini clare despre fleșul trei.
Am cam obosit de scirs de unde eram entuziasmată dar continui că vrea să mă eliberez de munca asta corvoadă nu altceva.
Mie îmi place prietenia, sinceritatea, iubirea, cuplul, sunt moartă fără un prieten, nu sunt eu. Ce să mai spun de bărbat deja e prea mult este de fapt lecția mea de viață, asta.

4. Fleșul patru este – cel mai nasol de atins Anahata – adica trebuie să ști deja să vorbești, trebuie să ști să te porți cu corpul tău să fi împăcat cu el pentru a cuceri un altul, opus.
Eu iam spus lui Claudiu pe facebook că meditația cu Sinele a greșito rău de tot că eu ca femeie nu trebuie să mă concentrez în aceași parte ca și el și miam dat seama asta acuș că începusem să tremur din cauza asta și stăteam strâmbă.
Opus = oglindă = ce are el este opus ție = stânga lui poate fi dreapta mea !!! mă mai gândesc la asta femeile trebuie să aibe volanul pe dreapta când mașina este cu volanul pe stânga ca la europenii americanizați.
Suntem toți ca Obama acum negri de supărare că FMI ne bate. Haideți săl învingem vreți? Că altfel vedeți nici o femeie pe stradă nui așa Tom Cruise și Vanila Sky.
E și vedeți că deja încep să vorbesc despre alte persoane decât noi doi Vandamm și asta la un bărbat gelos poate cauza a divorț sau despărțire.
Și cum ei spun că Radu Cunescu era la volan pe stânga și de fapt realitatea e că era Emi a da Emilian ... este numele celui pe care eu îl văd la volan și Eli mia spus că el era cu Radu mort să aștepte pe ea să constate mortul cu poliția.
Deci Emi era la volan în stânga și Radu în dreapta ca un copilot sau instructor sau o femeie. Și eu știu clar că dorința ta de a ajunge la mine Emi este echivalentă cu dorința mea de a te vede închis.
Pe măsură ce a ta scade a mea crește.
Pe aici apare deci și ura sau înverșunarea față de dușmani și dacă un cuplu sau o ea nuși dorește sau are ca prieten dușmanul soțului e cam nasol.
Oare soția lui Dragomir Valentin ce dușmani are? Pe subalternii soțului sau pe cine?
Pe mine? nu e bine îți spun eu nu eu sunt ținta de atins, a ta!
Deci un cuplu sau doi prietni care doar bârfesc și nu urăsc sunt lascivi, toleranți, ipocriți, se mint unul pe altul.
A da și mai sus la ejaculare doream să spun că:  
Dar momentan ne ”ucidem” adică ne distrugem orgoliile sau mai bine zis eu îi distrug lui orgoliul și el mie îmi conferă puterea de a fi femeie de a avea încredere în mine.
Bla bla bla.
Că: ejacularea afară sau chiar în interior poate fi o minciună visavis de iubirea față de o femeie sau de franchețea față de ea, sinceritatea față de ea.
Unul golan afară zice ”dute în pula mea” e nervos dar mă bruiază , nu știu cine este. Dar văd o luptă a unui golan pentru frumusețea unei femei adevărate. O luptă a unui bărbat față de prostia unor femei. Mă gândeam că este fiul procurorului george bălan fiul lui franco nero are prietenă.
Și mă refer aici și la bărbații oarecum și la prostituția în sine în floare în lume și ma speriat foarte tare și mia și virusat calculatorul câte siteuri cu astfel de filme sunt.
Există un film pe acești centrii spirituali dar este un film singuratic a unui actor cu animalele, femeile, apa sau focul, pustiul, și oglinda. Dar eu vroeam să arăt aici o legătură profundă dintre doi oameni că deoarece nu mai există prietenie adevărată și cel mai deranjat este modul acesta de vorbit schematic de pe facebook cu Suzuka Ogha zic.
Și în aceste condiții observ că copii sau tinerii se exprimă mai ușor între ei și mai pușin cu familia sau oamenii mai mari nu neapărat maturi. Și pentru a crește spiritual este nevoie de legături cu părinții sau cei de vărsta lor și chiar mai mare.
Am obosit iau o pauză de normalitatea de azi de la tv. Pa.

Și mai este Eneagrama lui isus, cea de care tot de la el o știu și nea cerut să o și analizăm pe niște persoane la alegere - să le găsim punctul de pe eneagramă în care ele se află. 
De aici eu am scris câteva rânduri manuscrise despre Eneagrama societății sau a Guvernului de azi care este strâmbă spre 3 adică Minciuna este mai mare ca Șarmul care este 7 - amantul perfect.
Punctul = ideologia = visul personal = imaginea de sine.
Bivolaru a ajuns în România la o sectă mică.?


3 comentarii:

  1. comentariul meu este că e o varză acest articol dar am obosit

    RăspundețiȘtergere
  2. http://michellelcroix.blogspot.com/2011/05/jean-cloude-vandam-joe-dimadggio-and.html

    RăspundețiȘtergere
  3. buna , ai cumva poze cu radu? mi-ar placea mult sa-i revad figura.

    RăspundețiȘtergere