sâmbătă, 10 septembrie 2011

OPRAH Winfrey - Paramahansa Yogananda

Dear OPRAH,
 My name is ANDREI MIHAELA and my email address is imreyogha@yahoo.co.in or mihaela1682001@yahoo.com and I received your newslatter from 2008 and I wrotte you then.  
I writte now, again, for this LifeClass with address from my brother because he is in America since may 1992 and he is USA citizen since 1997. We are from ROMANIA – BUCHAREST, but he was very dedicated to be a doctor in America.
My brother name is ANDREI VICENȚIU and he lives in Hayward – Wisconsin on  N Linden Road nr.10692 – I writte this address in my references because I am not from America.
So I said in my last letter – I have 44 years old and I am economist since 1991 with Economic Studies Academy diploma a state university. From murch 2009 I am an Auditor with same Academy MASTER Diploma, but:
-         Because in Romania died President Ceaușescu and his wife, The Economy is down or underground. The economist teacher and writer don`t respect origin of socialist theory who saying: ~after work with reward~  or  ~if you work I pay you~.                                             
 They say, now, because Ceaușescu died and they are free, with much over-zealous for them and without ethics or deontology for Economic Science Romania is the Capitalist Country which is an error and mistake. 
The Democracy means socialist economy not communist policy. 
Many Countries wishes Peace, Prosperity, Love – but România, many people, want territorial division (by Hungarian state), diversion election, perversion and vicious on TV.
For this point of view I don`t work in Romania like economist.
-         To many reasons that I practice YOGA in România with Gregorian Bivolaru, isn`t so?
-         In last 10 years I work very much for Romanian Government from my home because they don`t like me and I don`t like this people with their unconscious thought.
Thank you                                                                                         Andrei Mihaela
10.09.2011


Trebuie să existe o explicație conform căreia Barak Obama nu este născut în 1961 deoarece în 1962, conform unor filmulețe postate pe you tube, Marylin Monroe se află la un spital cu o asistentă filmată ca rânjește fasolea de parcă nu știe ce este aia o cameră de luat vederi și chinul și suferința lui Marylin îi face reclamă. Rânjește că mă atacă și acum, de fapt rânjea fasolea la voi eu habar nu aveam atunci asta - că era o criminală și acest rânjet fanatic îl cunosc foarte bine în România.
Fanaticii mănâncă fasole de la conservă rusească.
Era un banc - un american, un rus și un român mâncau conserve pe front și unul zice și altul zice și românul zice ... .
Și pentru că pe blogerul din martie eu am trecut numele și poza lui Luis Armstrong, adică Frank de la yoga, probabil nu întâmplător deci consider că este tatăl lui OPRAH WINFREY.
Inițial am vrut să spun că se trag din același tată dar observ clar diferența dintre ei la nas - Oprah are o operație estetică la nas asta știu și probabil nici mie numi strică o opreație estetică la nas.... de monturi ... probabil în urma regimului de slăbire, cel puțin burta va trebui dată jos, voi avea nevoie de o liposucție dar nu nu cred asta deoarece prin regim naturist pielea se absoarbe și nu sunt eu așa grasă încât să recurg la o operație estetică de acest gen dintre toate cea de nas este prioritară ca și cea de monturi.
Într-una din pozele acestea semănă cu Lisa Mineli, în alta cu prințesa Diana.

La Neptun când am fost anul acesta, acum în luna august la Restaurantul RoseMary era o formație de muzică ușoară pe nume Yestarday Band dar pe you tube nu prezintă grupul cu cântăreața mulatră iar aparatul meu de filmat foto nu mai este bun și telefonul... vai și amar de secolul 22 cu așa tehnologie la telefoane în România când eu văd un film Coreean și ei au pe telefon și imagine video ca un skype.
De fapt cred că erau anii 1990 - 1992 când am văzut la o expoziție skype pe televizor model Japnez.
Seamănă foarte mult cu tine și ca să o văd mai bine și pentru că ea și cea albă cântă foarte frumos am mai fost o dată la acel restaurant cu mama.
http://www.myspace.com/music/player
http://www.youtube.com/watch?v=Xim3j5ZJALE
Persoana din stânga, în negru, lipsea și în locul ei era o fată mulatră. Vali fiul lui Robert de Niro născut la 1958 mi-a spus că ea a făcut plajă acolo unde făceam și noi și cred că am zărito dar atunci nu știam cine este, nu o vedeam bine.
Fata din dreapta, cu fața ovală, mai slabă și cu rochia roșie seamănă cu Monica și Mary Louis Parker - iată asemănarea de nume și numele melodiei inspiră la adevăr.
Cred că dacă mă vei invita în America voi face meditația, desigur.
Nu ai pe acasă un șampon mai bun sau o vopsea de păr care să nu ardă părul că îmi cade foarte mult și eu țin la opera lui dumnezeu destul de mult, nu crezi?
Louis Armstrong - Frank


Marilyn Monroe

















   Mă numesc ANDREI MIHAELA și sunt din Romania- București. Pentru că formularul dvs. nu este realizat și pentru alte țări decât SUA, eu am scris adresa fratelui meu din America pe nume ANDREI VICENȚIU -  care locuiește acolo din mai 1992 și din 1997 este cetățean american și medic la o clinică din Hayward. El locuiește în Hayward – Wisconsin la adresa N Linden Road 10692 împreună cu soția sa Elisabeta Andrei. Ei doi au o fică pe nume Ioana Cristina Andrei care locuiește și lucrează în Mineapolis – Minesota și s-a căsătorit acest an cu Joe. 
Eu sunt abonată la newslatterul dvs. din 2008 și am scris emisiunii Oprah Show în română cazul meu de abuz din România privind practica yoga cu domnul Gregorian Bivolaru care nu mi-a mai permis să lucrez în domeniu. Dar nu știu de ce rețin data de 2006 a scrisorilor mele către emisiunea ta... .
Având în vedere pregătirea mea în domeniul Economiei și Auditului nu am găsit posibilitatea firească științei de a lucra în România deoarece nu se caută specialiști și dacă aceștia se caută autoritățile nu mă găsesc și datorită faptului că în România secretariatul și registraturile Institutelor Guvernului ca și televiziunea și editurile caută absolut numai viciul și perversiunea, ne existând concurență la loialitate și fidelitate, patriotism față de țară și popor.
  Eu am 44 de ani și sunt economistă din 1991 absolventă a Academiei de Studii Economice o universitate de stat. Din martie 2009 sunt și auditor  absolvind Master Audit Financiar și Consiliere, dar:
-         Pentru că în România președintele Ceaușescu și soția sa au decedat, Economia este jos sau prea jos pentru a o salva un singur om atâta timp cât zeci și mii de economiști și scriitori ai economiei au spus timp de 21 de ani că nu mai există ”muncă cu răsplată” sau că nu mai există condiția de a fi muncitor dacă vrei să ai un venit personal demn pentru o viață confortabilă. Ei au uitat vechea teorie socialistă care se numea superioară celei capitaliste și, în prezent, propovăduiesc cu exces de zel umplându-se cu faimă personală pentru ei înșiși că România este o Țară Consumatoare și Capitalistă care a scăpat de foametea, frigul, mizeriea și lipsurile  Comunismului și ale lui Ceaușescu.  Dar, din păcate, azi în România există mult mai mult fanatism comunist decât a existat sub conducerea familia Ceaușescu și printre aceștia se înscriu și profesorii sau teoreticienii economiști și acest lucru mie nu-mi dă posibilitatea științifică de a progresa sau de a-mi aplica teoria, care la urma urmei este aceeași cu teoria economică socialistă dar mai nuanțată pe nivelul de evoluție a omului pentru secolul 22.
-         Toate acestea m-au determinat să practic yoga cu Gregorian Bivolaru, care pentru mine este un profesor cum rar se găsește azi în România, iar demnitatea sa conservatoare mă hrănește și ajută contrar situației create dânsului de români și România. O aceeași părere am și despre familia Ceaușescu și eu nu am fost de acord cu ”Vocea Americii” un post de radio care a militat împotriva regimului Ceaușescu pentru libertatea românilor, dar s-a dovedit a fi o rea intenție și un șantaj la buna creștere, morală și la bunul mers al economiei. Desigur acestui post de radio i se adaogă dizidenți din rândul literaților ca și Ana Blandiana care au dus românii spre huliganism. Huliganism care se dezvoltă aprig și în celălalte țări ale Europei – deoarece eu am fost în Grecia și Spania și am observat că populația matura este foarte liniștită și majoritatea au un loc de muncă sau un venit dacă vor să muncească multe mai mult decât în România. Dar și la ei este foarte greu cu sistemul acesta al Economiei de Piață care este retrograd.
Abuzurile asupra mea ca practicantă yoga cu domnul Gregorian Bivolaru au crescut proporțional cu dorința mea de a lucra, din nou, la Stat. Azi mă întrețin dintr-o pensie de invaliditate de 470lei/ lună.
Deoarece o majoritate care reprezintă Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut a fost nefastă științei yoga - am fost nevoită să plec de la un loc de muncă cu o poziție socială bună și am ales să studiez și să nu stau degeaba chiar dacă nu mai aveam slujba plătită.
Și în urma unor meditații și rugăciuni, mi-am adus aminte că atunci când eram mică îmi doream să scriu și, astfel, din 2003fac acest lucru ”voluntar” sau fără posibilitatea reală de a se publica în România și de a avea un câștig din asta – pretențiile editurilor românești sunt de 97% din veniturile câștigate din vânzarea cărților mele.
Astfel am început să scriu și am scris o serie de cărți pentru domeniul economiei dar și al psihologiei, religiei, medicinii și justiției. Acum, scriind, mi-am dat seama că a avea deontologie înseamnă a fi credincios în primul rând și apoi a îți iubi profesia.
Dar eu, ca urmare a științei yoga, mi-am dezvoltat capacitatea de a studia și scrie pentru mai mult de o știință și la acestea se adaogă clarvederea care la un moment dat devine o greutate prea mare de dus pentru mine, singură, și de aceea am creat un bloger, facebook și twitter.
V-i le ofer și dvs. pentru delectare sau pentru întrebări.
Aceste materiale mă definesc ca om și femeie și pot spune că mi-am dedicat viața găsirii ”copiilor dispăruți” sau a ”copiilor rătăciți de la mama lor naturală” cum ar fi domnul Barak Obama:
Clarvederea presupune și găsirea unor vieți anterioare și fac acest lucru numai pentru persoanele dragi mie sau care au deținut vieți remarcabile în trecut și, astfel, pe doamna OPRAH WINFREY am găsit că viața imediat anterioară a fost PARAMAHANSA YOGANANDA.

http://www.elixir.ro/foto/galerie_mistici_yogananda.php
Pentru mine acest maestru a însemnat foarte multă muncă de a rezona cu starea sa de abstinență și abnegație pentru frumos, util, pentru binele oamenilor – calități care se regăsesc din plin la doamna Oprah Winfrey. Așadar coincidența fiind destul de mare viața sa anterioară se verifică.
Întrebarea care se pune este că Paramahansa Yogananda era tuciuriu originar din India și Oprah Winfrey este mulatră originară din America. Ei bine, am constat imediat, că nu în fiecare viață se respectă dorința de a avea aceeași părinți și aici motivele sunt fie că vechii părinți încă nu s-au reâncarnat, fie sunt prea bătrâni. Deci faptul că cei doi Paramahansa Yogananda și Oprah Winfrey nu sunt identici ca și culoare a tenului rezidă din faptul că nu au avut aceeași părinți sau că și părinții, la rândul lor, au avut alt ten. 
Având în vedere faptul că în ultimii ani rolul sexualității dintre doi oameni a crescut foarte mult, poate prea mult față de o medie normală, având acest curs de yoga la baza studiilor mele și văzând abuzurile tot mai mari petrecute asupra femeilor și a unor actori americani ca și Chearlie Sheen, Mel Gibson, Michael Jackson, Richard Burton, Elisabeth Taylor, Amy Winehous, Tina Turner – am decis să i-au sub aripa mea ocrotitoare vedetele de film obișnuit și de film matur cum este Lisa Ann sau Jenna Jemson.
Într-o poză deschisă de curând pe internet am zărit că plânge și este util de postat pentru a se înțelege că fără mame viață nu există pe Pământ - după moartea acelei fete de către un boșorog de 72 de ani, cel puțin așa am înțeles eu pe care autoritățile nu îl închid pe viață.
http://www.realitatea.net/tag/jenna-jameson_99697
Ea a câștigat 100 milioane dolari din iubire și mie nu sunt în stare să îmi dea un salariu de 10.000lei pe lună la câte organe sexuale masculine imense a postat Bivolaru pe televizor, că nu toți au internet.
http://guzgan.ro/5134-jenna-jameson-18-poze.html
http://www.ebihoreanul.ro/stiri/magazin-34-17/vedeta-xxx-jenna-jameson-il-iarta-pe-iubitul-ei-care-a-batut-o-87071.html
Eu credeam că i-au făcut o operație de avort ceva și a pierdut un copil, dar dacă ei spun așa. În plus am văzut că ea are soț acum și doi copii.
Pentru ele prinde mai bine twitterul:
Andrei Mihaela (@lcroixmichelle) on Twitter
Facebook:  Mihaela Andrei.
Skype: andrei.mihaela52














Neptul august 2011



Îți mulțumesc,                                                        Andrei Mihaela    10.09.2011







   I don`t know very well english and I writte in romanian language, I hope you have a translator:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu