duminică, 26 iunie 2011

Cabinet Avocat Marius Vasile Nicu - Diligenția Omnia Vincit

http://www.mariusvasile.ro/
Diligenția Omnia Vincit Versus Furtul de Identitate
Diligenția Omnia Vincit - nu este o expresie uzuală pe internet cel puțin eu nu am găsit o traducere completă la această expresie. Și dacă dați „diligentia„ al doilea site este al acestui cabinet - deci un termen rar utilizat.
de gustibus - un cuvânt auzit de la mama mea. Latina era una din preferatele mele și ale lui Simona Iuga colega mea din facultate.
Omnia Vincit Amor - este o expresie ce utilizează cuvântul Omnia și Vincit = Iubirea Învinge Orice.
Asta ar însemna că Omnia = Orice sau Amor = Orice
Omnia mea mecum porto = Port după mine tot ce e al meu, ceea ce înseamnă că o Cruce dusă în spinare este propriul destin și de asta vam invitat la făcut propriile cruci, iar în acest context Omnia = Al meu sau Mine
Omnium artium medicina nobilissima est = Medicina este cea mai nobilă artă, ceea ce înseamnă că Medicina este o ramură a Ministerului Culturii și în acest context Omnia = Cea Mai.
Omnium = opium sau Mac.
Optimum medicamentum quies est = Cel mai bun medicament este odihna, exact ce am spus eu în anteriorul (antrium, anteriorum) articol despre somnul la prânz și statul  în casă că e caniculă afară și puteți să vă intoxicați.
Optimum = cel mai bun sau optim. 
Astfel înțeleg că există Opt centrii nervoși sau ceakre sau Opt tipologii pe Eneagramă a noua fiind prima sau ultima, prima însemnând mediumul sau cel care mediază între un om și dumnezeu sau cel care poate fi conectat la sursa de energie telurică totodată cu cea solară sau benefică.
Naș spune că maleficul nu vă dă forță, din contră.
Buhuuuuu sunt maleficăăăăăăă fugițiiiiiiii de mineeeeeeeeeee!
Vincit omnia veritas = Adevarul invinge totul.
Omnia este aici Totul.
Îmi mai trebuie Nimicul ca să se petreacă ceea ce în Poezia Luceafărul Cătălin realizează cu Cătălina.
Vincit rămâne același și anume Învingătorul - A Veni și A Vedea.

Diligentia – atenție, grijă, economie, gospodărire
diligentia omnia vincit = grija invinge orice???sau grija față de om învinge??

Furtul de Identitate = a fura bărbatul unei femei și anume pe Șiva care rimează cu prima mantră din meditația yoga sau începutul. Adica din primul an de yoga lunile oct-dec. înainte de tabara din luna mai de la voineasa sau herculane, ca să avem ce face practic. Unii că alții făceau sex pe rupte, cu mai multe, că erau gârlă și de asta erau taberele. Făcute. Și faptul că eu în anul 2003 când am reluat să merg la curs după un regim și după o autoevaluare psihologică feminină, mau înconjurat femeile ca să nul folosesc pe Claudiu sau să nul consum asta dovedește faptul că ... . Șiva este ca și semnificație medicală la orice om, mai ales la femeie, partea sa de acțiune, de solidaritate cu alți oameni sau de acțiune și inițiativă. La yoga Bivolaru ne învăța să avem inițiativa de a forma noi bărbatul sau iubitul sau prietenul sau elevul sau copilul sau pro-fesia = pro-forma! Eu sunt pentru a forma tu ești? Sau vrei? Deci, cu alte cuvinte, este acțiunea de a ieși din casă în primul rând și din ce am auzit și văzut eu, ei își găsesc motive sau meditații pentru a nu ieși din casă sau meditații de a nu munci. Sau mai clar spus - de a nu face ce trebuia sau ce li se spunea sau ce le spuneam eu. Ca și portarul de la corneliu coposu nr.7, bloc.104 va trebui să mai adaog o sumă și anume: 381 313 331 117 313 104 euro - portarul nu a vrut să spună clar sau să răspundă la întrebarea (mea) cine a aruncat actele mele (originale) la gunoi și a spus el avocatu.
Mihaela Andrei între timp de când am realizat partidul oamenilor de cultură eu am pierdut cei doi ochelari de soare și unul furat.

MAI AVEȚI POLIȚIȘTI SĂMI DAȚI SĂ MĂ MĂRIT CU EI CA SĂ ȘTIU!
Mihaela Andrei DILIGENȚIA MEA SPUNE CĂ BAROUL ROMÂNIA SE DESFIINȚEAZĂ ADUCÂND SLUJBA AVOCAȚILOR ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII ȘI ANUME AVOCATUL POPORULUI ESTE ARTICOLUL DIN CONSTITUȚIE CARE SUBLINIAZĂ ACEASTĂ MESERIE ȘI O SĂ O GĂSESC ȘI PE ACEEA DE PROSTITUȚIE SAU MISA SAU MISS
Mihaela Andrei SA ȘTERS ȘI MĂ SUPĂR RĂU DE TOT - AM SPUS CĂ
Mihaela Andrei FONDUL CULTURAL CUPRINDE SLUJBELE SAU NORMELE, SAU FUNCȚIILE, SAU SERVICIILE ȘI FORMA FONDULUI CULTURAL ESTE CEEA CE EU NUMESC CONSTRUCȚIILE ARHITECTURALE ȘI ANUME CĂRĂMIDĂ, PIATRĂ, PROPORȚII BINE STRUCTURATE, FORME - CU ALTE CUVINTE ȘI NU OȚEL SAU FIER SAU PLASTIC CARE ORICUM TREBUIE SĂ FIE UTILIZATE ÎNTRO MĂSURĂ MAI MICĂ DECÂT CĂRĂMIDA DEOARECE TASEAZĂ PĂMÂNTUL ȘI NICI GĂURILE ÎN PĂMÂNT NU SUNT BENEFICE ADICĂ PETROLUL SAU BENZINA UTILIZATĂ LA MEDICAMENTELE NEUROLEPTICE.
DACĂ DORIȚI ENERGIE SAU SĂ LUAȚI ENERGIA ALTORA PUTEȚI FACE SEX ȘI DACĂ NU AVEȚI CU CINE PUTEȚI FACE SPORT ȘI DACĂ VĂ ESTE GREU PUTEȚI FACE MUNCA DVS. CU PROFESIONALISM ȘI DACĂ VĂ E LENE PUTEȚI SĂ RENUNȚAȚI LA EA ȘI SĂ CĂUTAȚI O ALTĂ MESERIE ȘI DACĂ NU AVEȚI CHEF PUTEȚI ZACE CA MINE DE 10 ANI ÎN CASĂ ȘI DACĂ NICI AȘA NU VĂ CONVINE ATUNCI AVEȚI O GROAZĂ DE VARIANTE DE ALES.
Vă dă Ene.
Mihaela Andrei CUM ÎI SPUNEAM IOANEI PENTRU A AFLA TRECUTUL UNOR PERSONALITĂȚI MASONICE VA TREBUI SĂ MĂ ÎNTORC ÎN TRECUT ȘI ACEST LUCRU NU ESTE AȘA DE UȘOR. DEOARECE TOT AUD EXPRESIA LOR „LĂSAȚI TRECUTUL ÎN URMĂ ȘI VEDEȚI DE VIITOR„ CEEA CE PRACTIC ESTE IMPOSIBIL DEOARECE AVEȚI MARI DATORII ÎN TRECUT ȘI, MAI ALES, MAJORITATEA DINTRE VOI SUNTEȚI CANTONAȚI ÎN TRECUT ȘI DOAR GURA VĂ VORBEȘTE TEXTE PE CARE LE AUZIȚI LA ALȚII ȘI CERT ESTE CĂ ARTA TEATRALĂ SAU DE FILM APARȚINE MINISTERULUI CULTURII ȘI PATRIMONIULUI VORBA UNGURULUI BOLȘEVIC ȘI PENTRU O EXPRESIE DE ACEST GEN NEFUNDAMENTATĂ TEORETIC PE INFORMAȚII ADICĂ CE ÎNSEAMNĂ MAI CLAR TRECUT ȘI PRACTIC PE PROPRIA EXPERIENȚĂ ESTE PEDEPSIBIL PRIN LEGE ȘI ESTE ARTICOLUL DIN CONSTITUȚIE NR.
Mihaela Andrei LA ACEST CABINET DE AVOCATURĂ, NU UNICUL, SAU FURAT ACTE ȘI ÎN ORIGINAL, SAU ARUNCAT ACTE ÎN ORIGINAL ȘI ANUME CARTEA DE MUNCĂ ȘI PAȘAPORTUL.
Și sau rupt.
Mihaela Andrei CEEA CE EI PROBABIL NU ȘTIU YOGA SE FACE DOAR ÎN CADRU RESTRÂNS LA MISA - CARE AU LEGILE LOR DE PEDEPSE, RESTUL AU CODUL PENAL.
Mihaela Andrei ȘI ANUME A ARUNCA LA COȘ SAU LA GUNOI SAU A ȘTERGE CU BURETELE RECEPTIV SAU ȚAP ISPĂȘITOR ADICĂ UTILIZÎND ALT OM - ESTE O ARTĂ CARE SE REALIZEAZĂ TOT ÎN GRUP RESTRÂNS ȘI ANUME ÎN CASA VOASTRĂ ÎN RELAȚIE CU UN MAESTRU CA BIVOLARU GREGORIAN ȘI NU ALTUL.
Mihaela Andrei ȘI TOT LA YOGA AJUNGEM
Mihaela Andrei ȘI ASTA NUMAI DACĂ VREȚI SĂ EVALUAȚI ADICĂ SĂ AVEȚI CE EVALUA
Mihaela Andrei DACĂ ÎN CASĂ NU ESTE VA TREBUI SĂL RUGAȚI PE PRIGOANĂ SĂ CAUTE LA HÂRTIE CĂ PE HÂRTIE NU ESTE NIMIC.
Mihaela Andrei E BINE CĂ AI ÎNCHIS CARTEA DAR DACĂ AI OBOSIT CITIND ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE O CARTE OGLINDĂ ȘI NU CU LITERE. 
VREI SĂ TE ÎNVĂȚ ALFABETUL DULE AVOCAT MARIUS? MĂ IUBEȘTI? ESTE ÎNTREBAREA DE BAZĂ SAU DE INTRARE LA DUMNEATA ACOLO UNDE LA ETAJUL 7 A FOST UN SALON MISA.
Mihaela Andrei ȘI MAI EȘTI ȘI BOȘOROG TATAIE ÎMI SPERII COPII ȘI SORA ȘI CLIENTELE MELE
Mihaela Andrei CLIENTELE MELE HĂRȚUITE DE AVOCAȚI CA TINE SAU DE SOȚII LOR.
Mihaela Andrei SISTEMUL PIRAMIDĂ, adică DACĂ TRECI DE MINE AI ȘI CADOURI SAU PRIME DACĂ NU TE MULȚUMEȘTI CU PUȚINUL CARE ȚIL DĂ STATUL
Statul ia de la oameni pentru tine deci va trebui săi mulțumești. 
Și pe urmă vi la mine să mă vezi și dacă faci treabă bună te plătesc dacă nu, nu. Prostituția la bărbați = munca.
Chiar, cum pot eu intra în legătură cu tine dacă tu ai uitat cine sunt.
Prostituția la femei este Arta de a Învinge și nu există o așa meserie deoarece numai bărbatul suferă de prostie. 
Prostituția a ajuns să se practice pe scară largă deoarece la intrare nu se cere iubire sau dragoste de frumos sau patriotism.
Prostituția este o meserie inventată de bărbații imaturi sau lascivi care desigur nu suferă de prostie. 
Deci scrisesem pe facebook că:
- toate siteurile se vor închide și vor rămâne doar ziarele on line,
- toate you tuburile sau filmele deasemenea și se vor salva doar cele care nu implică cuvinte interzise de dicționar sau scene interzise de film.
Azi, mai adineauri, fuse un pic din viața lui Tori parcă, pe Euforia și mă surprinde că șia vândut lucruri de valoare adică cu amintire pentru ea deoarece nu cunoaște termenul de muzeu vintigi.
Și era o scenă în care ei fiind obosiți, ea îl întreabă pur și simplu (uneori nu numai simțirea este cea care te conduce la culcare) „vrei să facem sex?„ și el spune un fel de ar fi bine.
Și brusc operarea tv se oprește = operare = oprește = operare = oprește.
Și de aici intervine imaginația fiecăruia sau propria viață, propriul destin. Sau propria energie. 
Și asta pentru că sus cu mine nu vi în dormitorul nostru. 
Lesbi = Gemene
Homo = Gemeni
Restul = boală, pedepsibile și legal.
Prostituția este o meserie grea.

Operator = manipulator cu speculator.


Nu se înțelege nimic de aici dar nui pentru voi.
Mă iertați dar expresiile numi aparțin, leam auzit și eu la cineva mai mare care este dată la altă mamă.
Mamă ce mă enervează cioara aia! Este o cioară care orăcăie afară în copac și mă calcă pe nervi că deoarece eu scriu sau citesc și meditez și orăcăie când eu ridic energiile pe coloană adică le sublimez ca să nu ejaculeze cosmin. Săracii copii mei au ajuns monștrii că adrian stanciu sa drogat și lua și medicamente. Dar probabil faptul că eu am ținut regim, dar am mai luat și eu medicamente atunci dar nu așa multe, copii au ieșit normal, nu?
 Cu această ocazie dau și eu în judecată ziarul Ziua pentru hărțuire morală și sexuală de către george tărâță și secretarele dului sorin roșca care mau pus pe drumuri de la sediul ziarului din sectorul 1 de lângă Omniasig ((aici a lucrat iubitul meu de la yogha Sofronie Adrian al cărui nume teatru Sophrozin – înțelepicune – a fost a școlii MISA de fapt este încă eu nu mai sunt contabila lor și croitoreasă, secretară, spălătoreasă, curățătoreasă de uși de lemn natur date cu ulei, muză de inspirație pentru piese de teatru și film pornografic – a se vedea că sunt numai femei. Deoarece eu am refuzato pe ea să lucrez ca secretară deoarece avea studii superioare și lucram la bancă tot timpul mă lovesc de legături cu secretare sau asistente medicale care îmi pun bețe în roată, mă calomniază și mă ling în pizdă ca să spun mai plastic dar real și acest film asta dovedește că este real ceea ce simt eu și am simțit de multe ori cel mai grav la procuratura generală unde mau lăsat să vorbesc despre o eventuală posibilitate ca eu să am copii cu claudiu trandafir petre chiar dacă nu mam culcat cu el și asta ea a întrebat cum? Eu spun nu știu. Ea întreabă va dat spermă sau cum? Consiliera președintelui înainte să iasă elena udrea la rampă ma întrebat și sa consumat violul dintre dvs. și pocăit și iam spus nu că nu a fost un viol dar ma scuipat și ma pălmuit de 2 ori consecutiv la 6 luni diferență. De fapt eu îi spuneam că am fost hărțuită sexual și așa este deoarece tenta sexuală a acestui curs care nu este yogha ci pornografie sau perversiune mentală (grieg o numea speculație mentală adică ipocrizie în termeni psihologici adică una spui și alta faci sau lași să se înțeleagă că ești bun dar ești curvar de fapt așa cum era ciprian de ex, în așram păunași care ținea la curățenie dar mie îmi spunea să nu mă aștept la mulțumire sau apreciere din partea lor sau a lui probabil ca și teste sau marcare a terenului de către un motan în călduri că mie numi plac pisicile și niciodată nu am spus cum spuneau copii pe aici prin bloc sau pe la MISA tot una că mie miar fi plăcut să fiu muscă să intru pe gaura cheii să aud ce spui sau să intru nepoftit sau să fiu câine să mă târesc după claudiu trandafir petre a spus ionuț chiricuță când eu iam dat un bilet pentru că nu aveam ce mânca și nici bani mama fiind plecată de acasă la sav otilia că la noi a fost inundație și vecinii și mecanicii din spatele blocului țipau la mine ca și azi am ieșit să scutur covorașele de baie deoarece ieri am făcut curat în baie și azi în bucătărie sperând că veniți dvs. cu dul marius vasile sau ene florentin sau delcea – bălan are un copil la parter și eu când am văzut pentru prima oară sediul parchetului din scaune în fața clădirii era popovici cristian aștepta pe ministru de justiție pe vremea lui ceașcă era șoferul lui direct, acum nu mai e este al altcuiva și iam dat soției lui cererea mea pentru CAB care a căpătat doar un nr. datorită lui bălan 2801 și zace în sertar la secretara diicot – mă iubește și a dvs. nici o problemă) a fost lăsată special așa deoarece parlamentului și actualei conduceri de stat inclusiv anturajului lor le place așa cu mai multe femei, dau legi ale prostituției ale homosexualității și lezbianismului și ale lingerii în pizdă cum vă spuneam deoarece eu așa am simțit și exact așa am spus dului secretar de la patriarhie și mai pe urmă la circa două vieți de reîncarnare cât trebuie unei femei să șteargă din mintea eu mai multe violuri de fapt repetate ca să nu uit și vă spuneam vecina de dedesupt după ce mam chinuit de circa 2 luni astea să nul las pe marius vasile nicu să mă fută, și eu îi scriam despre copii morți la oradea și jiu ieri asta îmi spune la orele 7.45 că sunt curvă naibii și eu am uitat cred că ar fi trebuit să vă sun înainte și veneam altădată vreți să uităm ziua de azi și so luăm de la capăt că mie îmi face plăcere să fut drumurile și cu 5 kh de acte și laptopul după mine ca secretara dvs. să spună inițial că le oprește și după al doilea telefon cu dvs. să spună nu dar vă costă 100lei. Vreți să prestez tantra yogha sau vreți ceva sex în natură în schimb că dacă aveam 100lei stăteam, acasă .. ca proasta iar am crezut că dvs. ați și sunat la marius vasile sâmbătă și el aleargă ca nebunu să vă spună ce mia făcut el sau secretarele lui sau pe la parchet sau poate că nu mai făcut nimic și de aia sunt tristă și frustrată?)) și de aici mam plimbat la sediul tipografiei lor care este tocmai pe la hotel flora spre dămăroaia și apoi la george tărâță unde erau ei jurnaliștii în clădirea de vis avis de sala dales. Ca de fapt să aflu eu paranormal că de fapt ele nu avea nici o sarcină de la sorin roșca stănescu și că discheta mea cu cărțile sau articolele scrise zăceau la secretare. Lea fost frică să-i spună? Sunt eu așa o persoană ușor de umilit sau batjocorit? Sau le place lor săși bată joc de ceea ce este munca cuiva sau de ceea ce este frumos ca ele să facă pentru că iau un salariu. Oricum nu o mai lungesc deoarece este clar că mie îmi plac bărbații și mai ales numi place să mă anturez, mie îmi place să muncesc cu adevărat să pot avea satisfacții profesionale chiar dacă ele sunt extrem de rare deoarece a sta acasă și a scrie nu este o satisfacție deoarece am deja 90 kg și se vede cu ochiul liber că sunt abuzată după părul alb, după deviația de sept  și deci singura victimă a MISA deoarece eu am mai fost la parchet și nu am obținut nimic dar am văzut că era îmbulzeală la despăgubiri morale sau materiale și am văzut chiar 2 tipi care își pirdeau și ei vremea pe la un procuror care avea biroul unde îl are ene acum sau vecini și era tâmpit rău de tot că din cauza lui a trebuit să stau o oră la ușa lui bălan mutat că îi ploa în tavan și bodigardul nu mă invita. Ene a trecut pe lângă mine atunci vorbim de anul 2006 după ce eu în 20.05.2005 am fost pentru prima oară la parchet cu plîngerea după care probabil și ele au ei deoarece alte femei au luat declarațiile mele și probabil au vrut probe mai picanteroase decât ale mele care nu au intrat la dosarul 22351 pe care eu îl contest și mă constitui parte civilă cu suma de 5 milioane euro conform dosar 9846 sau 2801 de la parchet CAB și conform declarației puse la dosar dar fără declarațiile mele olografe care nu știu unde se află. Vă remit prin email. Eu am fost azi cu o geantă imensă de dosare și album foto deoarece sunt probe concludente și secretara dvs.a spus că nui nevoie că nu sunt importante să nu mai vin cu ele și eu cred că nu mai vin deloc deoarece actele sunt grele, numai proiectul meu pentru primul post la care am concurat din ministerul culturii și are 2 kg.
Aceste acte sau probe sau proiecte sau scrieri ale mele fac obiectul unor cărți pe care eu am încercat să le public și la Humanitas sau la Coresi sau la Adevărul sau la Jurnalul Național sau la Evenimentul Zilei la dul ion cristoiu care și el ma plimbat cu toate că eu mergeam să studiez la biblioteca academiei deja la a treia întrevedere cu dânsul suna ca și cum am ceva cu dânsul sau îl caut special și dânsul este frate geamăn cu fratele meu vicențiu din america medic și la scurt timp au dat o emisiune despre viața intimă a dânsului co o femeie blondă pe canapea la el la țară, el nu are copii cred sau soție ci studiază mai tot timpul și în cele din urmă să aflu eu de pe site că evenimentul zilei nu mai este al său dar are editura sa și scrie la jurnalul național dar mie mia fost deja foarte greu să mai trag de dânsul.


Inclusiv Ziarul Adevărul pentru hărțuire sexuală, deoarece morală în legea română nu există, cu fapta petrecută asupra mea cu ocazia dorinței de a publica situația mea privind școala de yogha MISA și o doamnă, după ce am așteptat pe holul de la intrare la casa scânteii la parte circa 1 oră, a venit cu un carnet și a spus că există o rubrică pentru scrisori ale cititorilor de ce nu public eu acolo și iam explicat de ce și anume haideți publicați că doar aici lucrați a păi nu, păi ce, că nu că nu se poate, că să plec. Am plecat dar mam simțit extrem de violată plus că portarii râdeau de mine cum își bate aia joc de mine. În cele din urmă doamna că părul șaten și mai des și mai în vârstă pe holul dintre ușa rotativă parcă și holul liftului de urcat la Adevărul mia făcut scandal și mia spus să plec că pune jandarmii pe mine.

Deasemenea ziarul Jurnalul Național pentru lovire și îmbrâncire, calomnie și hărțuire morală din cauza secretarei de la intrarea în redacție pe hol la etajul 7 parcă în aceași clădire și a unui angajata care ma condus cu liftul râzând de faptul că Tucă ma împins afară din zona redactorilor în urma cererii mele verbale de a face o emisiune tv cu mine despre bivolaru și nu cu el despre el.
Și a spus de ce nu și eu am înțeles de ce să nu dau și eu în tine dacă au dat toți.
Înainte de asta eu am discutat pe ton cu secretara deoarece nu dorea sămi spună dacă Tucă este acolo sau nu sau dacă mă poate primi și în acest răstimp el a ieșit de pe culoarul mai mic dorind să intre pe culoarul mai mare spre redacția ziarului probabil trecând prin fața secretarei de pe holul liftului.
Atunci eu am considera că Tucă își bate joc de mine sau înțelege că nu mai trebuie să facă emisiuni despre viața lui bivolaru că mă atacă pe mine fizic, moral, psihic.
Emisiunea sa oprit la un moment dat imediat, dar dul acela coleg al lui și acum mă duce cu liftul jos la parter și râde la mine și Tucă mă îmbrâncește și râde și el de mine și spune dacă au dat alții dau și eu, profit și eu de tine.
18.04.2006        24.06.2008           26.05.2006  dosare vasile marius/dosar 9846 al meu          5.05.2006
16.05.2006        16.09.2008       09.06.2006                                                                           2.06.2006           Lotot Prono
13.06.2006        04.11.2008           08.09.2006
05.09.2006        02.02.2010          
Solutie: În baza art. 11 pct. 2 lit. a c.p.p. rap. La art. 10 lit. b c.p.p. şi art. 12 al. 1 C.p. achită pe inculpaţii Savaliuc Ovidiu Răzvan, domiciliat în Bucureşti, str. Oteşani nr. 63, bl. T 68, sc. A, et. 8, ap. 34, sector 2, şi Anghelescu Adina Isabela, domiciliată în Bucureşti, str. Gheorghe Titeica nr. 4, bl. 52 bis, ap. 13, sector 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 206 C.p. cu aplicarea art. 41 al. 2 C.p.
CE ÎNSEAMNĂ ACHITĂ? ADICĂ IA PEDEPSIT CUMVA SAU IA IERTAT? ADUCÂND PREJUDICII ȘI MAI MARI AVOCATULUI MARIUS VASILE VENIND ȘI INSTANȚA ÎMPOTRIVA DÂNSULUI? CA SĂ ȘTIU DEOARECE MĂ AFECTEAZĂ PE MINE.
În baza art.346 al. 4 C.p.p. lasă nesoluţionată acţiunea civilă. CUM ADICĂ LASĂ NESOLUȚIONATĂ CINE EL SAU INSTANȚA? DEOARECE POATE LASĂ PE ALTĂDATĂ PENTRU PROBE SAU ALTE FORME DE ATAC DEOARECE LA DOSARUL 9846 JUDECĂTOAREA DRĂGUȚĂ MIA SPUS LA PRIMUL TERMEN SPUNEI CE VREI MAI CLAR DIN TOATE ASTEA ȘI EU IAM SPUS VREAU POSTUL MEU SAU SĂ DAU CONCURSUL DEOARECE AM SCRIS PROIECTUL, MAM DOCUMENTAT, AM ÎNVĂȚAT ȘI SUNT SIGURĂ CĂL IAU. ȘI DÂNSA A SPUS CĂ POATE CONTESTA CONCURSUL. ȘI AȘA A RĂMAS DAR MIA DAT SĂ RĂSPUND TOTUȘI GUVERNULUI LUI RADU STROE CONDUCĂTORUL MASONERIEI ROMÂNE CĂ ȘTIU EU ȘI CRED CĂ EL ESTE ȘI EU MAM APUCAT ȘI AM SCRIS ACASĂ IAR MULT CA ȘI ACUM, DAR NUMI PARE RĂU DAR DIN PĂCATE EU PRIN ACESTE SCRIERI NU FAC DECÂT SĂ MĂ ÎNCHID ÎN MINE ȘI SĂ UIT CĂ MAI AM ȘI EU DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI LA UN DESTIN NORMAL. ȘI CÂND AM AJUNS LA TURA 2 MIA SCĂPAT TIMBRUL PE JOS ȘI ERA FOARTE AGLOMERAT DE POLIȚIE SAU JANDARMI AVOCATE PROASTE ȘI RIDICOLE CARE SE ÎNGHESUIAU PE BANCA MEA ȘI MĂ DĂDEAU JOS DE PE BANCA PE CARE EU MAM AȘEZAT DE LA 7.30 SAU 8 CRED CU MULT ÎNAINTE DE PROCES ȘI ELE ÎNFUMURATE SĂ PLEC DE ACOLO ȘI AM AJUNS SĂ PLEC SĂ IAU TIMBRU JUDICIAR CRED ȘI CUM ESTE SJ1 LA EROILOR AM CĂUTA POȘTA ȘI PÂNĂ SĂ AJUNG EU SA ȘI JUCETA DOSARUL MEU ȘI SA TERMINAT ȘI JUDECATA PE ZIUA ACEEA CHIAR ȘI NU AM ÎNTÂRZIAT DECÂT 30 MINUTE CRED ȘI PÂNA LA MINE MAI ERUA CIRCA 20 DE DOSARE ȘI PROCUROAREA MA VĂZUT CĂ IES ȘI PUTEA SĂ SPUNĂ A IEȘIT DAR SA FĂCUT CĂ NU VEDE ȘI LA IEȘIRE EU DEOARECE NU SE MAI JUDECA DOSARUL MEU ȘI NICI NU AM MAI PUTUT SPUNE CEVA CRED EA SPUNE – BA NU CHIAR IEȘISE JUDECĂTOAREA CÂND AM AJUNS EU – CĂ NU TREBUIA SĂ BAG ȘI DESPRE BIVOLARU SAU GUVERN SAU ETC DAR EU VROEAM DE FAPT DOAR SĂ FIE SCRIS ȘI JUDECĂTOAREA SĂ FACĂ CE A SPUS PLA PRIMUL TERMEN DEOARECE ÎMI UITAM GÂNDURILE ȘI CEEA CE VROEAM CU TOTUL. CEEA CE EU CRED ESTE CĂ O DATĂ PRINS ÎNTRUN DOSAR CU NUMĂR CEREREA MEA VA TREBUI APLICATĂ LA OBLIGAȚIA DE A FACE A GUVERNULUI CRED DEOARECE AM SOLICITAT CLAR DEOARECE MIA VENIT SĂ SCRIU ASTA ȘI ANUME CA MISA SĂ MĂ DESPĂGUBEASCĂ PE MINE CU 160BILIARDE EURO DEOARECE AU CURSURI ÎN AFARĂ ȘI MAI AU ȘI FIRME CURSANȚII ȘI VILE ETC ȘI DECI ESTE O SUMĂ INTUITĂ CORECT ÎN PLUS CEEA CE EU AM ÎNVĂȚAT ACOLO ALTUNDEVA ÎN LUME SAU ALTUNDEVA ÎN TIMP ÎNAPOI NU SA MAI FĂCUT AȘA CEVA ȘI NU POATE ȘTI DECÂT O PERSOANĂ CARE A FĂCUT YOGHA ȘI A FOST LA CURSURI ZI DE ZI ȘI LA CELE SUPLIMENTARE – DIN ACEST MOTIV MISA DEȚINE UN CAIET DE PREZENȚĂ PE CARE EU LAM SOLICITAT POLIȚIEI 6 SĂL RIDICE CĂ EI AU MUȘAMALIZAT PROBELE CU PRIVIRE LA FAPTUL CĂ EU AM FĂCUT YOGHA. ȘI DECI AM SOLICITAT CA ACEASTĂ MISA SĂ TRANSFORME ÎNTRO FACULTATE DE PARAPSHILOGIE ȘI YOGHA ȘI APOI SĂ FIE INTRODUSĂ ÎN ȘCOLI YOGHA SAU PARAPSIHOLOGIA DEOARECE EU FIIND PROFESOARĂ AM DUS LA ELEVI ÎN CLASA A 10 CRED NIȘTE STEREOGRAME ȘI LEA PLĂCUT F  MULT ȘI CLASA AIA ERA CEA MAI BUNĂ LA CONTABILITATE ȘI APOI MIA FOST LUATĂ. COPII DEJA AU DEVENIT PREA PERSPICACE SAU AU EVOLUAT PENTRU CA ACESTE MANULAE ȘCOLARE SĂI MAI ÎNVEȚE PE EI CE ESTE UMILINȚA SAU PROSTIA SAU CUM SĂ FURE SAU CUM SĂȘI BATĂ JOC DE EMINESU, ION CREANĂ – DE EX. LICEUL CU ACEST NUME POARTĂ DENUMIREA UNUI ACADEMICIAN DESIGUR MASON AL CĂRUIT TITLU ESTE TRECUT PE ȚIGLA LICEULUI  DESIGUR. LA ACEST LICEU A STUDIAT FRATELE MEU ADRIAN CLAUDIU ȘI SOȚIA LUI ȘI MODELUL MEU DE CĂSĂTORIE SUNT EI DOI CARE AU AVUT CUNUNIA JOI ȘI NUNTA SÂMBĂTĂ ÎN LUNA MAI ȘI EU DE ATUNCI FĂRĂ SĂMI DAU SEAMA DE ASTA AM ȚINUT REGIMURI NATURISTE ÎN PLUS FAȚĂ DE HRANA MEA LACTO VEGETARIANĂ ÎN LUNA MAI. ÎN PLUS O COLEGĂ RAICU MIHAELA DE LA ȘINCAI MIA SPUS CĂ PRIMĂVARA ȘI TOAMNA SUNT ANOTIMPURI DE ÎNDRĂGOSTIT , EA DEJA AVEA PRIETEN EU ERAM DOMNIȘOARĂ ȘI ASTA PÂNA LA CLASA 2 DE FACULTATE. BA NU 3. ANUL 1989. DACĂ NU ERA REVOLUȚIA ERAM MĂRITATĂ CU CLAUDIU TRANDAFIR PETRE DIN DRAGOSTE ȘI NU DIN INTERES ACUM CĂ DE CEVA ANI DE ZILE EU NU AM MAI FĂCUT SEX ȘI NICI PULĂ LA FAȚĂ NU AM MAI VĂZUT CUM ESTE ȘI DECI DE AIA AM 90 KG ȘI SOLUȚIA LUI GRIEG ESTE SĂ TRANSPIR FĂCÂND SEX CA SĂ ARD CALORII. DAR NU CU EL FIREȘTE CI CU MARIUS VASILE NICU NUCU NUCU NUCU I SE SPUNEA CÂND ERA MIC SUNT CURIOASĂ SĂ ȘTIU DEOARECE EU NUL VĂD DAR TELEPATIC ÎL SIMT MAI APROPIAT DE MINE DECÂT CLAUDIU. MIE MI SE SPUNEA MUC DE LA MUC CEL MIC AȘA ÎMI SPUNEA FRATELE DIN AMERICA. ÎNȚELEGEȚI SCRISUL?
În baza art. 193 al. 5 C.p.p. obligă partea vătămată
Vasile Marius Nicu, domiciliat în Bucureşti, str. Dealul Ţugulea nr. 68, bl. G4, sc. 1, ap. 1, sector 6, la plata cître partea responsabilă civilmente SC Ziua SRL cu sediul în Bucureşti, str. Ion Câmpineanu nr. 4, sector 1, a sumei de 1.791, 76 RON cheltuieli judiciare.
DECI AM FOST LA ACESTĂ ADRESĂ ȘI NU ESTE NIMENI.
DAR EL A PLĂTIT BANI PENTRU CALOMNIE? SUA CUM CĂ NU ÎNȚELEG? ȘIAU BĂTUT JOC DE EL ÎN INSTANȚĂ? ȘTIIND CĂ ARE BANI ȘI SALARIU MARE LA PARCHET? ȚINEȚI CONT DE FAPTUL CĂ ANUL 2006 PENTRU MINE TREBUIA SĂ FIE CU CÂȘTIGAREA PROCESULUI ÎMPOTRIVA ȘCOLII MISA ȘI A DESPĂGUBIRII MELE PRIMORDIALE SAU UNICE CU SUMA CERUTĂ ATUNCI DE 5 MIL EURO, POATE RESTUL PÂNA LA 160 BILIARDE EURO SE STRÂNG CU GUVERNUL, PARLAMENTUL, STRASBOURG, ONU.
În baza art. 192 pct. 1 lit. a C.p.p. obligă partea vătămată la 200 RON cheltuieli judiciare către stat. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru partea vătămată, inculpaţi şi partea responsabilă civilmente SC Ziua SRL şi de la comunicare pentru partea responsabilă civilmente SC Media Promovalores SRL. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.09.2006.
17.06.2011 TB – ora 8.30 secția II Penal  C2A-R
Solutie: amana pronuntarea la 7.05.2010, 12.05.2010 REESPINGE CA NEINTEMEIATA EXCEPTIA INADMISIBILITATII CERERII DE CHEMARE I IN GARANTIE A M .F.P. , ADMITE EXCEPTIA LIPSEI CALITATII PROCESUALE PASIVE A PARATULUI M.F.P. SI RESPINGE ACTIUNEA FORMULATA IMPOTRIVA ACESTUI PARAT PENTRU LIPSA LEGITIMARII PROCESUALE PASIVE, ADMITE IN PARTE ACTIUNEA OBLIGA PARATUL MINISTERUL PUBLIC DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE, MINISTERUL PUBLIC PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI LA PLATA CATRE RECLAMANTI A SUMEI REPREZENTAND SPOR DE RISC SI SUPRASOLICITARE NEUROPSIHICA IN CUNAUTM DE 50 % DIN INDEMNIZATIA LUNARA BRUTA PENTRU PERIOADA 19.06.2008- 12.11.2009 SUMA ACTUALIZATA CU INIOCELE DE INFLATIE PANA LA DATA PLATII EFECTIVE, RESPINGE RESTUL PRETENTIILOR CA NEINTEMEIATE , ADMITE CEREREA DE CHEMARE IN GARANTIE FORMUALTA DE PARATUL MINISTERUL PUBLIC- PARCHETUL DE PENGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE SI OBLIGA CHEMATUL IN GARANTIE MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE SA ALOCE PARATULUI MINISTERUL PUBLIC -PARACHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE FONDURILE NECESARE PLATII DREPTURILOR CUVENITE RECLAMANTILOR POTRIVIT PREZENTEI HOTARARI .
 ĂSTA DE SUS DIN CAREUL ACESTA ESTE SCRISUL LOR NU AL MEU
Netrimiterea în judecată a declarațiilor și cererii mele privind școala de yogha și dul bivolaru, trandafir - asta se judecă Vasile aici.
Mai este un dosar în care se judecă pentru recalcularea pensiei și pentru contestarea deciziei de pensionare – care se face mai întâi la casa de pensii și la comisia de expertiză medicală, apoi la guvern și pe urmă în instanță. Uneori, unii din ei se judecă că nau ce face sau să se mărite cu Vasile Marius. Și am observat sălile și la CAB - am uitat complet cum sa desfășurat o ședință la CAB dar iată dăcă miaduc aminte bine unu a pus mâna pe spătarul băncii și ma ciupit sau deranjat și nu a spus nimic nici mâna de acolo nu șia traso și eu ce era să fac sau să zic că mă sălta paza și mai era un pic pâna la procesul meu - de aceea eu scriu la începutul blogerului meu (sau gât că facebook este altul) că întro ședință se judecă doar un dosar și numai cu părțile acelui dosar și asta timp de 1 lună până trece adică se ajunge la un consens clar sau o funcție de dat adică obligația de a face unul dintre ei ceva. Pentru asta Judecătoarea trebuie să aibe studii de psihologie și contabilitate bine întemeiate!
ANGHELESCU STANCU ADINA ISABELLA : Pârât,
SAVALIUC OVIDIU RĂZVAN : Pârât
Constată perimată judecata faptei.
BUCURA DAN : Inculpat
Avocat Moloman george – emil gârleanu nr.9 bloc a 4 sc 2 etaj 1 apart 35 sector 3
Acțiunea civilă nu se citează.
Aveam de gând săi caut pe ăștia pe site cum am căutat firma de construcții din alexandria dar mam lăsat păgubașă deoarece mie frică să întreb? îl cunoașteți pe marius vasile al vostru?
Și am mai găsit pe doamna care ia pus prețul la cărțile lui marius destul de mare și probabil nu sau vândut sau ia creat probleme.
Oricum teoria este eronată și pentru a interpreta corect o teoremă juridică trebuie să se justifice în scris sau fapt și pe urmă și asta înseamnă altă teorie din practică, alte manuale, adică costă.
SC MEDIA PROMOVALORES SRL : Parte responsabilă civilmente

Team căutat de atâtea ori la cabinet și pe nr. de telefon și tu nu răspunnzi și pui asistenta să mă dea afară. Să ști că spun la barou săți închidă cabinetul!!
Leam spus și mau întrebat ce vreau? și scria în interiorul întrebării: „cum se închide un cabinet de avocatură”.
Și când lam mai trimis o dată specificând că scrie deja și adresa și faptele probabile și ireparabile nu mia mai răspuns, probabil sa plictisit. Ca și poliția mia spus că Parchetul se ocupă de avocați. Așa este dule George Bălan? 
9.04.2011
Mă gândeam când ai fost tu la pro tv înainte să te sun eu sau după?
Primul apel cred că a fost înainte de a veni mama din america deci 8 februarie 2011 sau după 15 februarie 2011.
Oricum trebuie să ies la plimbare cu mama mai târziu.
Și pe 16 martie iau furat geanta lui mama, așa că ești vinovat că nai vrut să vorbești cu mine. 
70173 + 73519 (2008) + 90578 (2010) =
La data de 7.11.2003, Parchetul Tribunalului Teleorman a fost sesizat de doi directori de la firma de constructii SIMCA SA (inginerii Viorel Marinescu si Florian Starcu), ca in dimineata aceleiasi zile au fost luati la o "plimbare" de procuror si dusi cu masina acestuia la marginea orasului. Societatea celor doi avea in derulare un contract de lucrari de reparatii la casa parinteasca a procurorului, dar intr-o zi, din cauza unei improvizatii efectuate la un boiler, aceasta a sarit in aer si a provocat unele distrugeri. Fapt care a declansat furia lui Marius Vasile. Cei doi sustin ca au fost amenintati cu arma de catre procuror sa-i repare casa pe gratis, ca acesta a tras spre ei cu un pistol "Carpati" si au depus anchetatorilor un glonte nepercutat, cazut din arma procurorului, fara ca acesta sa observe.Dosarul penal 672/P/2003 In urma reclamatiei depuse de cei doi directori s-a format dosarul penal nr. 672/P/2003. Cercetarile preliminarii ale politistilor si procurorilor teleormaneni au retinut ca Marius Vasile i-a convins pe inginerii Viorel Marinescu si Florian Starcu sa intre in masina sa personala - un VW alb cu nr. B 58 DYI - sub pretextul ca merg la casa mamei acestuia pentru a evalua starea imobilului aflat in reparatii. Vasile a luat-o insa in alta directie decat cea pomenita, deplasandu-se spre soseaua de centura a orasului. Impacientati, oamenii i-au cerut explicatii. In aceste imprejurari, se retine intr-o rezolutie a procurorului Traian Eduard Nedelcuta, "Vasile Marius a scos un pistol marca Carpati si l-a lipit in zona capului numitului Marinescu Viorel, care se afla pe bancheta din dreapta fata, amenintandu-l ca-l omoara si a manevrat tragaciul armei, care nu a percutat, incarcatorul nefiind bine fixat". Cei doi ingineri au declarat ca Vasile a vorbit tot drumul de dramele vietii sale, respectiv ca "i-a murit tatal, mama are probleme psihice, sotia a divortat si casa i-a luat foc", dar si ca acesta tipa ca nu stiu cu cine au de-a face intrucat porecla sa ar fi "criminalul". Ce doi au fost dusi doi kilometri in afara orasului, timp in care inginerul Marinescu sustine ca i s-a pus pistolul in gat cu mana dreapta, in vreme ce procurorul manevra volanul cu cealalta mana. Apoi li s-a cerut sa coboare din masina, tot sub amenintarea armei. Au fost pusi sa se dezbrace si sa-si arunce telefoanele mobile, sustin cei doi adaugand ca procurorul i-a amenintat ca-i impusca daca nu-i repara gratis casa. A urmat un schimb de discutii extrem de aprinse, in care Vasile parea ca scos din minti. La un moment dat, Marinescu i-a spus procurorului: "Impusca-ma, ce altceva poti sa-mi mai faci!". A fost clipa in care Marius Vasile a tras un foc de arma, care nu l-a nimerit pe inginer, glontul ducandu-se in sus. Colegul lui Marinescu a sarit intre cei doi, iar Marius Vasile si-a revenit din starea sa. Dupa ce a armat din nou pistolul, fara sa observe, un cartus nepercutat i-a sarit pe jos. Acest glonte a fost recuperat de Marinescu si predat ulterior organelor de ancheta. In final, au aratat cei doi ingineri, Vasile le-a cerut scuze, invocand problemele sale familiale, si le-a cerut sa nu pomeneasca nimic de incident. Caz inchis la Bucuresti Victimele s-au dus insa imediat la parchetul local unde au formulat sesizare penala. Marinescu si-a scos si certificat medico-legal pentru leziunile traumatice de pe partea lateral stanga a gatului, despre care a aratat ca i-au fost produse de arma procurorului. Intrucat cercetarile au relevat faptul ca autorul impuscaturilor este procuror, dosarul plin de declaratii, planse foto cu tuburile de cartuse si urmele de roti de masina de pe campul din afara orasului, a fost declinat de Parchetul Teleorman, la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti. Aici s-a dat neinceperea urmaririi penale, motivandu-se ca Marinescu si Starcu nu au formulat plangeri penale prealabile pentru infractiunile de amenintare, lovire si insulta. Contactat telefonic de ZIUA, inginerul Marinescu ne-a relatat ca regreta si azi ca nu a mers pana la capat, intrucat a fost indus in eroare de un procuror local, care l-a mintit ca Marius Vasile ar fi fost deja dat afara din magistratura si l-a "sfatuit" ca nu mai trebuie sa formuleze o alta plangere penala. Viorel Marinescu ne-a precizat ca nici pana azi nu a primit de la procurorii care au anchetat cazul vreun raspuns sau adresa despre cum s-a solutionat sesizarea penala depusa in ziua incidentului. Marius Vasile i-a lasat pe procurori fara pistoale Marius Vasile a negat la ancheta ca ar fi amenintat pe cineva, sustinand propria sa varianta. Potrivit acesteia, pe fondul unei discutii aprinse pe tema reparatiilor de la casa sa, cei doi l-au facut "nesimtit", iar Florian Starcu i-ar fi tras o palma, motiv pentru care a scos pistolul si a tras un foc de avertisment in plan vertical. Daca pe partea penala, dosarul a fost inchis, pe cea disciplinara Serviciul de Inspectie al Parchetului General a sesizat la 20.11.2003 Comisia de disciplina, cu precizarea ca "Marius Vasile se face vinovat de savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 122, litera i(1), din Legea 92/1992, republicata", respectiv de incalcarea art. 21 din Codul deontologic al magistratilor. S-a concluzionat ca indiferent de felul cum ar fi decurs incidentul, arma nu trebuia folosita, iar "procurorul trebuia sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea magistratilor". Ciudat, dupa cum am fost informati de purtatorul de cuvant al PICCJ, la o luna dupa sesizarea Comisiei de disciplina, acelasi procuror care a sesizat comisia - Vasilica Enescu - a intocmit o nota de clasare a actiunii disciplinare, pe motiv ca nu se poate instrumenta disciplinarul, cata vreme se afla o cercetare penala pe rol, nota aprobata de unul din adjunctii procurorului general. De atunci nu s-a mai facut nimic, legea s-a schimbat, iar atributiile de control disciplinar pe procurori au trecut in competenta CSM. Totusi, din cauza acestui incident care a facut valva la vremea respectiva in parchetele Capitalei, fostul procuror general al Romaniei, Joita Tanase, a emis un ordin prin care a interzis portul armelor cu glont pentru majoritatea procurorilor. Judecat de CSM in alt caz Comisia de Disciplina a CSM a inaintat saptamana aceasta o actiune disciplinara impotriva procurorului Marius Vasile, pentru savarsirea unor fapte nedemne de un magistrat, acesta riscand sa fie indepartat din Magistratura. CSM s-a autosesizat din ancheta ZIUA, intitulata "Procurorii delatori", publicata in numarul din 26 martie 2008, iar Inspectia CSM a confirmat toate dezvaluirile noastre. Ancheta disciplinara efectuata a stabilit ca Marius Vasile este cel care, sub o identitate falsa, a postat in decembrie 2007, pe forumul ziarelor ZIUA si "Gardianul", doua texte cu informatii false si denigratoare, in care anunta cititorii ca vicepresedintele CSM Dan Chiujdea ar fi primit drept spaga vin si peste de la procurorul Mihai Betelie, cel care castigase prin examen postul de prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Sectorului 4. Marius Vasile a detinut pentru cateva luni interimatul la sefia acestui parchet, astfel ca interesul sau pentru compromiterea lui Betelie se poate deduce. Marius Vasile a fost nevoit sa recunoasca inspectorilor CSM ca el este persoana din pozele publicate de ZIUA, care aparea surprinsa de camerele de supraveghere de la intrarea Internet-Cafe-ului din Capitala, de unde s-au transmis mesajele false. Vasile a recunoscut ca a scris vreme de trei ore la computerul nr. 11, de pe care anchetatorii au stabilit ca s-au trimis mesajele false, "pentru a-si verifica corespondenta", dar a pretins ca nu le-a scris el, ci probabil alte persoane care au folosit acelasi computer in intervalele in care s-a dus la WC sau sa bea "o racoritoare" pret de circa 15 minute. Dezastru pentru el insa. In incinta Internetului-Cafe mai exista o camera de supraveghere montata deasupra salii cu computere, iar inregistrarea video continua a demonstrat ca nimeni altcineva nu a folosit computerul cu nr. 11, in intervalul celor trei ore. Primul termen pentru judecarea disciplinara a procurorului Vasile a fost stabilit pentru luna iunie 2008. Pagina realizata de Razvan SAVALIUC

Un comentariu: