vineri, 3 iunie 2011

Mel Gibson

Sopfie Marceau
Pentru o mai bună înțelegere a evenimentelor petrecute peste acest actor este mai bine sau ideal ca aceste secvențe din viața sa să fie considerate un film care sar putea numi „Viața lui Mel Gibson” pentru care trebuie să primească bani cu atât mai mult cu cât filmul este real și anume cascadoriile sunt făcute de el însuși. Deasemenea viața lui Michael Jackson trebuie refăcută la modul că ceea ce sa petrecut cu el din cauza statului american va fi considerat un film pentru care copii lui și el ca reîncarnare va trebui să beneficieze de aceste venituri. În ambele cazuri cei vinovați de fapte penale vor fi pedepsiți deoarece viața nu este un film sau profesia nu este o joacă de scenă - cu oamenii și viețile lor nu vă jucați!


http://www.youtube.com/watch?v=4frmzZJBAXM
Ești varză cu cârnați!!
În fond - bine țiau făcut dacă faci filme erotice cu iSUS.
Ești o floare, ești un crin, ești parfumul cel mai fin și însemn că te iubesc colo jos ma iscalesc.
Critică filmul pe carel faci tu!
Acolo sus scrie Da? pe bune? de parcă ar fi sentința femeilor de la yoga despre căsătoria mea cu Claudiu.
Dacă vroiai un rol alături de mine pe banca inculpaților - trebuia să spui. Căți ofeream rolul Magdalenei în care picioarele tale erau spălate cu apă de trandafiri.
Să spun și eu ceva?
(mai este scris despre Mel Gibson și pe numele celălalt al meu sau articol și întradevăr în documentele recente am 2 cu același nume griji - mel gibson, alături de griji - monica)
Aici spune Oksana că „nu team iubit niciodată”, iar el îi răspunde: „ești o mincinoasă, câte am făcut eu pentru tine ca să te porți așa cu mine!?”
Dar cert este că acest telefon sau convorbire este un reportaj sau teleconferință sau o înscenare.
Se simte clar rea voința sau prefăcătoria sau „detașarea„ Oksanei tocmai pentru a transpare un comportament al lui Mel Gibson față de ea - este prea devotat simbolului feminin în general - pentru ca ea săl facă să sufere ca un prost.
De fapt sau în realitate Mel Gibson a fost șantajat sau abuzat sexual sau hărțuit deoarece dintro singurătate de trei ani cum spune doamna aceea reporter ceea ce eu înțeleg că este vorba despre o abstinență - nu poți decât evolua sau cădea.
Evoluția la bărbați înseamnă a căuta și găsi o femeie pe placul lor.
De la a căuta în propriul Sine și pâna la a găsi nu este mare lucru, dar pentru a întâlnii persoana pentru care te rogi și speri este întradevăr - Big Deal.
Adică o nimica toată.
Puține femei înțeleg un bărbat ca și Mel Gibson.
Și de fapt acest comportament al lui nu este unul abuziv ci unul prea devotat sau prea atent. Prostia lui și a multor bărbați este că ei nu văd – nu văd și nu fac distincție între o întâlnire și o pasiune. Ce e drept pasiunea te cam ține în casă dar și întâlnirea este superficială dar de Bon Ton. Adică de la o întâlnire pe care o dai tu sau o primeși poți dori mai mult. Dar și să ai o întâlnire pentru a trece la o alta sau la o altă etapă este caraghios pentru un bărbat, mai degrabă este o funcție feminină.
Funcție sau feminin este tot una. Funcțiile organismului sau funcționarea metabolismului ține de aspectul femin al unul om și anume extrovertirea.
Foarte mulți bărbați mor deoarece nuși exprimă gândurile sau sentimentele sau furia. De exemplu tatăl meu era un om tăcut în vocea sa despre demnitatea unui bărbat sau despre cum ar trebui să fie o femeie sau soție. Pentru el demnitatea unui bărbat sau Om firește era aceea de a fi gospodar, atent cu cei din jur, și mai puțin cu familia sa. Desigur.
Vorbeam aici despre munca lui față de acest bloc blestemat care sincer vorbind este o țară.
Dar de la teorie la practică este atât de multe de făcut pentru Sine.
Yogha este una dintre metodele zilnice prin care un Om poate ajunge săși exprime adevăratele gânduri sau adevărata viață.
Mel Gibson tace deoarece are o avocată care ea slujește judecătoarei și nu cauzei pentru care „luptă?„.
Acest fel de a tace este catatonic – pe partea dreaptă a creierului sau pe emisfera dreaptă care reprezintă aspectul feminin al unui Om.
Probabil el este sătul de filme și scenarii, mai ales după ce filmul lui păcătos a adus o revelație majoră ființei mele și anume: „nu există iSUS„.
Râdeam la acest film pe care eu lam vizionat la Mall Vitan ca de obicei și eram singură, dar băiatul țigan de lângă mine a rămas uimit de nesimțirea mea de a râde la o biciuire a unui Om.
Este firește să fie așa deoarece cultura mea privind filmele mai mult decât a juca în ele cum ar fi Cleopatra sau Regina Egiptului – este foarte mare, imensă, comparativ cu acel băiat care vă reprezintă pe majoritatea dintre dvs. De aceea ar fi util să am sala mea de cinematograf unde să pot viziona singură sau cu cei pe care eu îi invit, un film, și am găsit deja sala 7 parcă deoarece este mai mică decât celelalte. Și dacă stau bine să mă gândesc la integrarea sau inițiativa unora sau a lui grieg de a merge la filme la Euforia sau Eforie pe strada poliției române atunci desigur este intregrat să și primesc acest lucru. Cu atât mai mult cu cât la cinematograf acum se flencăne, se râde aiurea, se soarbe, se urlă comentând, se stă tolonit sau zeflemit și se mai și lasă mizerie, un aspect sesizat și la cinematograful de la Gara Washington și în avionul american.
Adevărul este că acest băiat avea lângă el iubita și deci dacămi făcea observație că râd, și nu era chiar așa de răutăcios deoarece fiind țigan și știind calitatea lor de oameni umiliți deci cred că nu a făcuto intenționat ci de a afla de ce râd, ceea ce nu se poate spune. Deci observația venea ca și o atenționare a faptului că ea iubita lui nu este singură este cu el și eu dacă râd sunt mai insensibilă decât ea sau mai proastă că nu înțeleg un film pe când ea tace și este profundă deci înțelege perfect un film ca acesta.
Mai simplu vorbind atunci când emisfera cerebrală care ține de relația cu o femeie din viața ta este afectată sau dominată de vorbele ei sau de scandalurile ei sau de dominarea ei sau de pretențiile ei desigur nu poți să fi un om liber deoarece acea voce îți joacă în cap permanent.
Ieri de exemplu la cireașa de pe tort ma uimit diferența dintre Horia cel care stă la pupitru și vorbește ca un profesionist față de greșelile sau calitățile bucătarilor și Horia cel prezent la o masă, la care evident nu era un libanez, elvețian și .. rus sau ceo fi ci era un tip al cărui frate face yoga, era un frate al unui vecin sau fiul unui cunoscut etc – cu greu pot spune că oamenii care reprezintă o țară nu sunt băștinași și sunt români – deci Horia cel prezent la masă era gras, era timid, era frustrat, era speriat de vocile soției sale. Diferența între un bărbat plecat în occident cu bărcuța pe dunăre sau mare și un om stătut în românia este imensă. Și la urma urmei meniul impus de libanez este tipic românesc a la yogha. Turca bre.
Trecerea de la o soție cu care ai 7 copii parcă știu eu despre Mel Gibson și cu care afișezi un cuplu statornic rar întâlnit la Hollywood adică Pădurea Holului meu de Trecere sau Lemnul folosit pe Holul meu de Stat Degeaba – la o abstinență de roluri erotice asimilate printre pumni și picioare sau ciocane și puști cu gloanțe sânge și accidente rutiere și cascadorii diverse cu biciuri și cruci pe spate și o ramură de spini că trandafiri nu mai sunt că ia rupt curu lui oksana când acesta a aruncato doar cu vorba deci .. la o viață normală în doi nu se poate ajunge prin Oksana și deci este de bun August să fi catatonic o perioadă la nesimțirea unui popor care tea adulat făcând pe grozavul sau a unui Stat care te suge de bani.
După un Miel și un Arhanghel sau un Botezător sau Abighel cear mai fi?
Vroeam să spun că Oameni ca Mel Gibson pot fi lejer Procurori Generali ai statului american. Și voi atașa scrisori și documente privind funcțiile pe care acești actori le pot avea dar din prea multă umilință George Clooney de exemplu a refuzat un post la ONU deoarece ar fi fost la fel de formal ca și actorul. Sau de exemplu insigna lui Chris Tucker sau Jackie Chan a FBI .. dar nu că asta a fost în film nu în realitate.

ești o floare ești un crin sau am cravata mea sunt pionier
Daniela Cicarelli 1978

Roxana de la Akikai 7 ani





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu