miercuri, 22 iunie 2011

Casa Regală a României

http://promonarchia.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

Arhiducesa Ileana de Austria, Prințesă a Ungariei, Croației și Boemiei
A trăit între anii 1909 - 1991 și urma la tron Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, Regele Carol II nu a fost fiul Reginei Maria
Audrey Hupburn fica Prințesei Ileana a trăit între anii: 1929 - ian.1993
Regina Maria în 1929 avea (1929-1875) 54 de ani și mariajul dintre prințesa Ileana și Anton a fost recunoscut de abea în anul 1931, dar ... Audrey poate fi fica unei alte fice a Reginei Maria așa cum și ea avea frați și surori. Păcat că nu există poze reale în care culoarea ochilor sau a părului să nu fie modificată.
Ginger Rogers a trăi între anii: 1911-1995 a fost fica Reg... de aici se trage gena lui Tania Popa
Marilin Monroe a trăit între anii: 1926 -1962 și a fost fica lui...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ginger_Rogers

Această cruce a actualei case regale este MASONICĂ - Masoneria este o excrecență a Caselor Regale și imită gradul de rudenie dintre membrii Caselor Regale cu adevărat copii ai regilor deoarece asistentele și moașele fură copii și de la regine sau prințese nu numai de la țigănci - și asta cu precădere.
Fraternitatea este de fapt legătura invizibilă dintre frații unei Case Regale care nu sunt frați deoarece au fost împrăștiați de asistente și moașe sau babe.
Lipsită de aici este Seriozitatea legăturii dintre Frați și anume Surorile - un alt grad de rudenie lipsit de importanță din vina asistentelor și moașelor sau a babelor.
Fraternitate rimează cu Eternitate și anume eternitatea legăturilor de fraternitate cu seriozitate care există între acești frați și surori Regali și care vin de peste ani ca reîncarnări și luptă în prezent pentru ași regăsi sângele pe care îl beau Masonii sau Vampirii de stări psihice umile și bune.
Masoneria este un sinonim al Schizofreniei Paranoide și este purtător de schistosom manson - un parazit atât de simplu de găsit în cărțile de specialitate care se poate identifica la microscop în sânge sau urină. Dacă este în sânge acest manson se vindecă doar prin post negru cu apă distilată și regim strict și dacă este în urină el poate fi eliminat cu bună știință tot prin regim dar nu așa greu alături de meditații yogha care să readucă propria entitate în corpul furat de alte identități - cum este cazul meu!!! Mai bine spus entități deoarece nu se cunosc denumirile purtătoarelor corpului meu, deocamdată.
Microbul sau parazitul devine oaspete și gazda sa se manifestă cu irascibilitate, fugă, lipsă de putere de a dialoga sau de a sta locului mai mult de 5 minute dacă nu vorbește ea și dacă nu i se vorbește despre vreme și i se vorbește neașteptat despre altceva sau despre ceva din trecutul ei. Microbul se hrănește din igrasie, întuneric, umezeală, lâncezeală, melancolie, distracție, beție, tutun, cafea, și se manifestă neapărat prin nevoia de a vorbi numai el sau de a fi auzit numai el. Acest parazit se ia cel mai ușor din culturile de orez crescute în apă sau bălți - ceea ce eu nu înțeleg de ce orezului îi trebuie apă ca să crească fiind tot o cereală ca și grâul. Cert este că orezului ca să crească în aolă îi trebuie apă spre deosebire de grâu care poate fierbe și o zi în apă că nu crește. Masonii sau deținătorii de sclavi cum ar fi Englezii sau Evreii din India și China au perpetuat o cultură de semănare și creștere a orezului care depășește limita casei voastre.
Tifosul sau Ciuma sau Lepra sunt efecte ale umezelii, igrasiei, sărăciei voite de a fi ținuți oamenii întrun mediu apos pentru ca schistosomul manson să existe ca gazdă bine mersii în corpurile masonilor din vechiurile regimuri în care dețineau puterea în state și anume Băncile Centrale și Emisiunea Monetară sau vămuiau poprind taxe și impozite foarte mari și asta deoarece un om care nu poate fi oaspetele oricui nu moare o dată dracului și rezistă și la umezeală vorba lui Ilie din Biblie sau cum îi zice... care nu sa lăsat mort cu toată lepra lui și sărăcia lui până când Dumnezeu nu a luat atitudine împotriva Dracului carel chinuia.
Dar cum Dumnezeu este unul și Dracii sunt mulți și aceștia nu mai domină oamenii deoarece o altă calitate a parazitului este de a lâncezii omul din cauza problemelor imense pe care i se dau spre rezolvare în gând sau în somn - cum la noi de exemplu nici un om din actuala putere nu ia o atitudine pozitivă și anume să facă ceva din ce i se spune. Ura față de alt om sau scârba sau lenea sau sila sau încăpâțânarea care o domină pe mama de când a venit din America dovedește faptul că această boală iubește rasa blondă și asta deoarece ei urăsc bruneții și asta deoarece în general un brunet este mai bun la pat sau o brunetă sau nu sunt așa multe frigide printre brunete, cel puțin nu cele care aparțin unei Case Regale.
Astfel dracii ajung să devină furii și iscoade sau bârfe ce refulează la alți oameni - dar de fapt dracii sunt și ei oameni ca și Regii. De fapt Regii sunt dracii. Oricum nu mai contează.




Scrisorile sau scrisul aparține Regilor
Regina Maria și sora ei Beatrice, ficele Elisabeta(regina Greciei), Ileana (regina Ungariei și Austriei) și Mărioara (Regina Iugoslaviei) 
Scrisul sau scrisorile aparțin Regilor deoarece ei preferă să apară peste vremuri scrisul lor sau amprenta lor este ca și un Dar de la Dumnezeu.
Diferența între un Om cu calități și un Rege este că Regele are Harul iar Omul trebuie să muncească pentru ași avea sau recăpăta calitățile.
Este lesne de înțeles că recuperarea psihică a unui om este ca urmare a unui frut de identitate sau ca urmare a unei schimbări de mame și deci de destin.
Un mason niciodată nu va scrie și va prefera să vorbească deoarece scrisul crează sau recrează legătura dintre minte și sufletul său cu corpul lui și el asta nui convine. Iar vorba se duce numele lui.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Elisabeta_de_Rom%C3%A2nia
http://ro.wikipedia.org/wiki/Maria_de_Rom%C3%A2nia,_Regina_Iugoslaviei
http://www.cinemagia.ro/filme/nunta-ms-regele-alexandru-i-al-iugoslaviei-cu-principesa-marioara-a-32342/
Vreți să spuneți că acest film lam văzut la tv printre milioanele de reclame și filme în reluare cu puști și fără sex? Prea mult.
http://armyuser.blogspot.com/2009_10_01_archive.html
http://www.gandul.info/media-advertising/destinul-principesei-marioara-tvr-1-868942
http://www.gandul.info/news/basescu-atac-la-rupere-la-regele-mihai-a-comis-un-act-de-tradare-doar-pentru-ca-unul-a-fost-sluga-la-rusi-il-iertam-de-toate-pacatele-8373905
Eu nu iert pe nimeni de păcate că nu sunt popă sau preoteasă.
http://www.territorioscuola.com/wikipedia/ro.wikipedia.php?title=Casa_regal%C4%83_de_Hohenzollern-Sigmaringen
Eu va trebui să reiau ce am scris și am crezut că sa salvat cu clickul salvați acum dar era blogul pe salvați .... un argument care nu salvează datele spontan și voi încerca să redau cât mai corect ce am scris acum 10 minute și sa șters adică nu sa salvat deoarece am scris direct aici.
Deci - eu cunosc pe acești trei bărbați în viața aceasta și anume: Carol II, George soțul lui Elisabeta și Alexandru soțul lui Marioara și pot spune cu mâna pe suflet ca și Regina Elisabeta a României mamă că ei nu au stofă de regi. Și mă strădui se reiau ideea ilustrată așa frumos anterior - dacă ei practicau yoga în viața asta desigur că poate își recăpătau valoarea pe care au avuto în viața anterioară ca și titulatură, numai, deoarece nu erau regi. Proiecția oamenilor asupra unor persoane de imagine poate fi reală și anume se definește prin calitatea de -încredere- sau poate fi ireală și anume purtătorul titulaturii să nu fie rege sau om politic, demn, democrat sau dimplomat ci doar o gazdă a parazitului sau o gazdă a unui corp furat sau a unei identități furate.
Imitația se realizează așa cum am spus mai sus prin faptul că „oamenii„ care nu au personalitate sau identitate sau nu sunt maturi și vor să fie așa cum sunt alte persoane le copiază de la gesturi, fapte, cuvinte pâna la încercarea de a intra în conștientul lor de a vedea cum și gândesc deoarece le place modul lor de gândire că acaparează atenția oamenilor sau că sunt altruiști sau buni și faptul că nu reușesc se vede prin tot mai mulți oameni izolați de această frică că văd pe stradă oameni care le seamănă sau când îi văd parcă ... există tineri care trec pe lângă mine razant adică mă lovesc și au pretenția de ami cere eu scuze ceea ce înseamnă că ei sunt făcuți ca să lovească sau să intre în corpurile altor oameni și asta deoarece sunt .... a da am scris mai sus despre telepatie cumva? Și anume că ea nu mai este o calitate a omului parapsihologic și a devenit paranoia?
Dacă da atunci voi scrie aici că acești așa ziși regi în viața asta nici măcar cutezanța de a face yoga nu au avuto dar baremite să fie prieteni cu mine - sunt tot bărbați. Prin yoga ei ar fi putut să capete o așa zisă calitate de regi dar nu și titulatura care sa pierdut o dată cu Isus sau Ioan Botezătorul sau Miruitorul de nunți. Calitatea pe care o puteau dobândi prin yoga este aceea de a redobândi calitatea cu care erau investiți de oamenii care aveau încredere în ei atunci și care ... vedeți dvs. ca să reiau ce am scris și sa pierdut îmi trebuiesc mai multe cuvinte deoarece o dată cu telepatia intervine ciuda mea de a pierde datele, deci - și care au investit în ei putere și încredere sau credința că au fost regi și aveau o responsabilitate. Această aură sau mister pe care lau avut desigur putea fi redobândit prin practica yoga atât ca exerciții fizice cât și ca meditații - mai ales meditații, dar nu numai de un anumit fel. Calitatea de a fi Om nu este tot una cu talentul sau telepatia de a fi Rege din tată în fiu. Oare Carol 1 avea ochii albaștrii?
Am mai scris așa - despre starea de vomă că atunci când demaști un om sau îi dai masca jos și anume vezi la el parazitul cei este oaspete și nu imaginea proiectată cu candoare ani de zile la rând - ți se face silă sau scârbă și îți vine să verși și ideal este să verși dar nu în itb sau autocarul meu de la 13 ani (filme ca memoriile unei gheișe se fac peste vârsta de 16 ani și nu 12 ani!) și nu pe stradă ci în casele voastre așa cum a făcut tata.
Starea de vomă la unii oameni se traduce prin boală și spuneți că nu vreți să vomați deoarece vă îmbolnăviți sau vi se face silă sau ați părea bolnav mai degrabă, dar a voma sau dacă vomitați este un efect al ieșirii bolii din dvs. sau voi și readuce starea de sănătate în corp.
Tatăl meu a vărsat înainte să moară deoarece vecinii noștrii erau și sunt paraziți și el a muncit foarte mult - deja scriu eu despre el și nu el prin mine - atât în pușcărie ca cismar cât și după aceea din anul 1990 mai ales deoarece șia făcut firmă și chiar se lăuda cu voce tare că este primul care șia făcut firmă o dată cu noile legi. În acel timp eu pregăteam mental proiectul meu de diplomă și chiar îl scriam sau adunam date. Eu am fost prima care a scris pe o hârtie sau un proiect șirul de formule contabile care urmează formulei de constituire a unei firme private și după aceea au apărut milioanele de cărți de contabilitate sau firme cu atât mai mult cu cât eu ca și muncă a mea pentru acest proiect aș fi putut lua doctoratul în Stat și un post de Ministru de Turism și diplomatic chiar dacă nu știam limba engleză. Mie numi plac limbile străine deoarece și limba română este greșită.
Proiectul meu de Stat a fost realizat pe baza datelor sau a cifrelor cabanei Postăvaru din Poiana Brașov - o dată cu asta acolo au crescut ca ciupercile după ploaie vile și hoteluri inclusiv la Sinaia. Eu am fost în Poiana Brașov după anul 1991 de 2 ori dar înainte de asta am fost cu școala de ghizi pentru a învăța să prezint din autocar de lângă șofer obiectivele turistice aflate pîna la și după Brașov. Azi așa ceva nu mai există.
Datele pentru proiectul meu eu leam luat de la BRD și știu și locul biroului unde se aflau aceste dosare sau proiecte vechi pe o scară interioară întrun birou dărăpănat pe partea stângă a clădirii vechi BRD azi paragină valentin.
Când eu mă aflam acolo veneau să construiască fabrici de bere peste mine. Colegele au vrut să mă angajeze acolo la ele că lea plăcut seriozitatea mea și puterea de ami vede de treaba mea fără să comentez că sunt o groază de fabrici de bere și chiar la facultate îndrumătorul sau altcineva vorbeau de așa ceva - și berea este un leac de moarte sigură sau de parazit schistosom sigur deoarece organul preferat al parazitului este grăsimea burții sau intestinele.
Parazitul acesta este fără gură și anume anusul este și gura lui el se hrănește pe cur și se cacă pe gură - nu mai pot scrie deoarece am uitat tot.pa.
Da - parazitul este în forma unui vierme de aceea era să spun sifilisul - de aceea schistosomul, nu, ... a da .. sper-mato-zoidul .. deja eu vă divulg secretele din manuscrisele mele și nu e bine că costă bani, dar măr rog să zicem că este bine să scriu cemi vine acu. Spermatozoidul nu este în forma unui cap cu coadă de meteor.
Mai departe vroeam să văd ce ar mai fi de scris din ce am scris și nu sa salvat - este ora 12.27. azi 23.06.2011 și de abea am mâncat. Pe la orele 10.30 ma anunțat mama că e trecut de micul de jun și nu am mâncat iaurtul cu semințele de in și eu scriam deja a doua oară ce am uitat să salvez în bucuria mea certă de a atașa aceste scrieri care mi se dictează fie de la mine fie de la tata fie de la Bivolaru fie de la Claudiu fie de la Marius. Fie de la mama. Fie de la copii mei. Oricum nu mai contează decât că primul lucru care i lam spus a fost răspunsul la întrebarea ei de aseară de la orele 22.30 ”Ce este CSM, Președintele critică CSM?” oi avea vreo soră pe la CSM sau magistrat? sau frate? sau tata spune „ceai mai făcut cu george bălan amețitu de cap și parazitul„ - că oricum CSM nu judecă era să zic preoți, judecători și mai ales nu judecă magistrați ca și colegiul medicilor.
Și iam spus CSM este Consiliul (parcă) Superior al Magistraturii acolo unde se judecă judecătorii, procurorii și ... nu știu magistrații și președintele e supărat deoarece nu funcționează (acest organ) deoarece sunt mulți nevinovați în pușcării și mulți infractori lăsați liberi de judecători.
Ea spune a da, bine. Nu știu ce a reținut, o să o întreb mai pe seară că acu merg la secția 2 sau circa 2 de poliție, sper să mă lase în audiență să vorbesc. Ieri mam răcorit un pic de am avut această slipire de geniu cu Ileana. Și anume este fata mea surdo mută.
Cred.
Oricum până se restabilesc gradele de rudenie pentru a se relua firește de la o viață la alta mai trec ceva ani buni. Cum de exemplu dacă Maria a fost fata lui Mihai Eminescu și Ileana fata ei și eu aș fi Eminescu și Ileana este fata mea ... acest lucru este posibil doar pentru că am studiat yogha sau că yogha mia permis accesul la sex cu frica lui dumnezeu adică să trag de bărbat. Deoarece în cartea visul maicii domnului scrie că unul din păcatele grave ale femeii este neascultarea de bărbatul ei.
Ori cum ar fi el luat din interes sau nu.
Deci am scris mai sunt încercarea de a pătrunde în conștientul unei persoane determină la acea persoană care copiază INCONȘTIENȚA și anume oricât iai atrage atenția că a greșit ea nu se va îndrepta și mai ales observația nu trebuie să vină de la Model deoarece se interpretează ca isterie sau că este un Model derizoriu.
A da mam înșelat nu este vorba de Radu și Duda ci de Paul de România - el poate fi Rege dar restul mă îndoiesc amarnic.
http://www.printulpaulderomania.ro/
Și este vorba de actorul Big din Sex and the City și nu de magazinul Big Berceni desigur.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Paul_de_Hohenzollern
Paul născut 1948.
Mircea Grigore născut 1920 poate fi cel mult fratele tatălui meu născut 1933 și asta deoarece mama avea un prieten de case de giurgiu pe nume Mircea Cojocea.
Și cum pe el îl mai cheamă Carol Lambrino despre care mama știe ceva dar nu mai am eu timp acum să o întreb și ea pune rufele la uscat... .
http://www.youtube.com/watch?v=9_vbEMOb5_4
Chris Noth născut în 1954. Pot fi fii lui Marilin Monroe dar cum eu observ că ea schimba partenerii de făcut copii așa de des... .
http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Ileana_de_Hohenzollern
http://ro.wikipedia.org/wiki/Arhiducele_%C8%98tefan_de_Austria
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dominic_de_Habsburg
Dominic Rege al Italiei
http://castel.granturi.ro/?lang=ro&page=castle&spage=show&idcastle=8
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5765398-castelul-bran-redeschide-oficial-astazi.htm
http://www.tourismguide.ro/html/orase/Brasov/Bran/castelul_bran.php
http://www.ziare.com/articole/habsburg+bran+muzeu
Vampirul este actualul rege mihai și nu Vlad țepeș Doamne.
http://forum.liberalism.ro/viewtopic.php?t=1054
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/la-bran-vampirii-asculta-de-habsburgi-print-509822.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5717643-video-castelul-bran-intrat-oficial-administrarea-familiei-habsburg.htm
Cine este ăsta în proprietatea cui a intrat Castelul Bran că nu înțeleg ce scrie???
http://balcic-si-bran.blogspot.com/
Deci Marea Balcică!!!
Ia uitați încă un nebun ca mine care scrie pe blogul lui vrute.
Palatul Elisabeta
http://www.panoramas.ro/istorie/palat-elisabeta.html
http://www.bucurestiromania.ro/2008/11/palate-din-bucuresti/
http://www.tourist-informator.info/ro/info-turism/bucuresti/timp_liber_distractie-palate_si_vestigii_istorice-bucuresti/p-2/
Dar cum se numește palatul unde stă Margareta? de pe Kiseleff?
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/la-moartea-reginei-carol-al-ii-lea-si.html
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/inima-reginei-bisericuta-stella-maris-2.html
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/regina-maria-la-bran.html
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/curtea-si-anexele-castelului.html
Mai jos - mașina lui Aldof Hitler.
Apăr Haid. 
(se scrie cum se citește)
http://balcic-si-bran.blogspot.com/search/label/arhiducele%20Anton%20de%20Austria
Cine este copilul cu bagaje din poză??
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/bisericuta-de-lemn-parintele-arsenie.html
Biserica, Podul... peste care au trecut băieții la Mis băiatu de la țară cu roaba cu Celia un concurs regizat ca și al lui crina Matei deoarece un Mis Băiat trebuie să aibe și calități fizice pe lângă cele de bărbat de tras la jug sau punctual sau mare alergător - și un amănunt: nu trebuie să joace teatru sau la concursuri nu se dă mită!!!
Numai că Roaba Sa sunt Eu.
http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/palatul-reginei-maria-domeniul-regal.html
Și ăsta unde dracu mai e? La turci?

Regina Maria mama lui Elena Ceaușescu
http://ro.wikipedia.org/wiki/Elena_Ceau%C8%99escu
http://www.reginamaria.ro/
Dacă clinica asta tratează balerinele așa cum arată reclama atunci ea poate exista în continuare dar nu sub acest nume sau nu cu același patron sau domn.
Elena Petrescu născută 1919 și Ileana născută 1909
Mama lui mama lui cony și mama lui mama lui monica
http://www.reginamaria.ro/ro/despre-noi/wargha-enayati
Oi fi măi Enayati medic specialist dar nu proprietarul acestui nume - regina Maria, poate al numelui Unirea da.
Religia Bahai pe măta. Ăsta spui că  seamănă cu îndrumătorul meu de tesă de masterat Radu Gabriel și actorul ... din filmul cu regele danemarcei și luna din miere de albine a lui seinfeld.

http://balcic-si-bran.blogspot.com/2009/09/o-prietenie-frumoasa.html
Mama lui Radu acesta și Ileana erau bune prietene!!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Papa_Ioan_Paul_al_II-lea


Papa fiul reginei Maria



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu