joi, 2 iunie 2011

Two and Half Men - Sezonul 4 - IJOS

Sezonul 4 este cel care ar fi trebuit să urmeze după sezonul 3 la Pro Cinema dar probabil firma producătoare a filmului a reziliat contractul cu televiziunea română deoarece nu respectă condițiile impuse de aceasta și anume:
- filmul se oferă telespectatorilor zi de zi, seara
- filmul nu este întrerupt de reclame,
- filmul conține 2 seriale - asta exista.
Conține o reclamă proprie SUA și anume - nu mai rupeți florile, udațile la rădăcină ca să crească și dacă vreți flori în casă spuneți țigăncii din colții străzii să vă deie și dacă nu are la magazinul de semințe. Afară plouă cu rapale dacă vreți cutremur sămi spuneți.
http://seriale.doi10.com/seriale/two-and-a-half-men/two-and-a-half-men-sezonul-4-episodul-1 Deoarece tot ce am scris eu despre un serial din sezonul 3 sa dus pe apa sâmbetei deoarece fie am salvat dar sa virusat și sa șters fie am salvat dar sa virusat și sa șters - voi încerca, mă voi strădui să redau aici după ce voi comenta un pic acest serial în felul meu și de loc împrumutat sau comentat aiurea cu bancuri proaste românești și anume:
- Alan sau Jon Cryer este fiul lui Jerry Lewis actorul american al cărui fiu mai este și comediantul Jim Carrey
http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Lewis
- Jon are un frate pe nume Liviu la mine în bloc, căruia i se spunea Cancer, cred că de aceași vârstă sau cum se spune - gemenii. Ceea ce pot spune eu rapid despre Liviu este că probabil din joaca de copii de prin anii 1970 mama lui să fi avut o tumoare în loc de copil? oricum părinții naturali ai lui Jon nu sunt cei redați pe wiki și ideal ar fi ca wiki de românia să aibe și pozele părinților sau ale rudelor și a celor de alianță.


Faye Xila

















Jon și Lisa sunt soți din anul 2007 și au adoptat copii. Dar iată Lisa este fata unei cunoștințe din grecia și dacă stau eu bine și mă gândesc în acest serial grecesc „secrete în paradis„ există o actriță pe nume Faye Xila care, prima, am văzuto semînând cu Mariana. Și de la Faye merg lejer la Edith Gonzales (1964) din serialul Salome, printre singurele urmărite de mine, și de aici și mai ușor către Mihaela Constantin o colegă de așram yoga. Dintre ei doi cred că soțul este șaten dar nu știu cine are ochii albaștrii. Cert este că imposibilitatea de a avea copii nu poate fi genetică. Cum de altfel obiceiul de a fuma al lui Faya îl are și Mariana și Boby. Dar desigur nici Mariana nu are copii deoarece nu poate face și Boby dorea să divorțeze de ea la noi în bloc tocmai? și asta în anul 2004-5005 cred.
Mult timp eu nu am decis să spun acest lucru despre Jon .. dar iată întreruperea serialului de către pro cinema este un pas înainte.
Vizionând episodul 23 din acest sezon de pe alt site am început să gesticulez din mâna dreaptă fracturată deoarece mă doare și osul nu sa refăcut la locul lui - ulterior Jon sau Alan începe să gesticuleze vorbind. Eu știu că Jerry a fost frate cu Marilin Monroe dar nu eram sigură.
Deja încurc situațiile ba erau amanții mei de o noapte, ba frații și surorile mele. Naiba să mă ia că nu știu de ce fac aceste greșeli. Cred că inventez sau uit. Nu știu sigur. Dar știți ce nu mai contează asta deoarece sunt foarte supărată că doresc și chiar îl schimbă pe actorul Chearlie din sezonul 8 așa că am de recuperat 4 sezoane ca să nu spun că nu mai știu eu am văzut sezonul 1?
Este de bun simț când redai un serial la TV să spui anul producerii lui ca să se știe măcar epoca vremelnică la care se raportează actorii ca și evoluție umană masculină și, mai ales, să spui ce probleme întâmpină actorii în viața de zi cu zi deoarece paparazii îi mănâncă fără sos și le stă în gât făcând și constiparea intestinelor sau intoxicarea organismului și deci proasta funcționare a sistemului circulator sangvin deci iată Dana sora lui Liviu sau sora lui Luminița Anghel fetele lui Cristina Stamate, nu mai contează, a avut mult timp ulcer și are de fapt și mama ei spunea că a salvato pe Dana că era să moară după tasu de drag cei era. Și are grijă de ea să nu facă complicații mai mari. Eu cred că dacă Dana pleacă din casa ei desigur ea sar îmbolnăvi nu numai de inimă rea împotriva mea spunândumi sămi iau tratamentul, ea fiind doar o infirmieră la spital a avut pile și nu este necesar să fi în același spital ca să spui că șucrezi în sistemul de stat și vezi doamne să ai grijă de mine sau săți fie frică de mine, dar sar îmbolnăvi de Cancerul pe care la avut și iar declanșa metastaza. Oare așa de mare să fie aura mea încât să vindec persoane care nu suferă? De nimic. Probabil de aceea și ea și eu arătăm ca două babe, mai ales eu în ultimul timp. Avea obiceiul să mintă sau să înflorească, dar o iert că știu acum cine este ea de fapt și mai ales că pe mama ei am întâlnito că am salutato deci se poate spune așa și nu doar am zărito sau văzuto - ultima oară în fața Sălii Palatului ceea ce înseamnă că ura față de actori și regi în general este foarte veche începînd cu Isus sau „privește sus„ că jos mă udă ploaia .. și nu mă rupe fără coadă că nu pot trăi apoi în vasul tău cu apă. Iată de la ce am pornit și unde am ajuns absolut fără să vreau, deoarece tot vreau să închei și ceva nu mă lasă, probabil poza cu edith.
A da și se poate spune nici unul dintre copii „limbrici„ îi spunea fratele meu medic nu sunt copii lor și nu seamănă între ei, mai ales că Corina chiar aduce cu soția lui Jon dar este brunetă și cred că ajung la Linda Gray dacă nu mă opresc că greșesc sigur acum. 
Eu cred că am mai scris deja îmi cunoașteți stilul - sunt ferm convinsă că datorită scenariilor proaste de film actorii încep să facă ca în filme deoarece a face distincția între tine ca actor și între mizerabila viață pe care o duce un actor în viața de zi cu zi, deci este foarte dificilă ruperea sau trecerea de la mintea celui care joacă la mintea celui care vrea să mai și trăiască ca oricare om banal fără să fie recunoscut ca fiind foarte bogat și degeaba sau fără să sufere din cauza interpretărilor celor care îl privesc raportat la ultimul film pe care lau văzut cu el. Cu atât mai rău cu cât este în reluare și vechi sau nu este chiar ultimul episod spasmotic din viața lui și oamenii zic că așa este el - poveste ce mă duce cu gândul la Mel Gibson și Oksana care probabil la confundat cu actorul din filmul „ceși doresc femeile„?
Probabil femeile au confundat și rolul lui Chearlie cu viața sa sau cu penisul lui și au vrut să vadă cum este acolo unde filmele interzic pelicula. Sau poate au vrut să devine celebre peste noapte sau poate au vrut să fie celebre fără ele însele doar cu ei? Cum de altfel episodul 23 arată pe fiul lui Hulio Iglesias și menajera care de dragul lui se îmbracă în roșu ca și o modă spaniolă, dar numai că yoga nu este o haină pe care să o porți de dragul lui Claudiu... sau aș putea spune altceva. Iglesias și cum îi spune? este frate cu Vasile un coleg de alt așram și cu această ocazie observ că îmi sunt rude deci o relație sexuală ad hoc este aiurea sau un refuz de bon ton... în situația în care aceste asistente și infirmiere ne încurcă după bunul lor plac. 
Am găsit recent niște filmulețe latine care sunt sexy dar mai explicite decât filmele de dragoste perimate la un sărut. Și cred că pentru filme care să nu aibe scenarii de prost gust scurte ca la limbajul de manea denumit morse sau mause sau cum sar spune montate pe calculator ... este util să se prezinte ceva ce oricum oricine știe și cei care nu știu fie sunt victime ale unor părinți absolutiști, fie sunt abuzați de societatea coruptă spre a se prostituta.
Extremele oricum se atrag dar se pare că lumea paralelă în care existăm nu mai apropie liniile sau noi nu mai convergem. Tocmai din acest motiv există filme care exagerează și care violentează și persoane care se inspiră din ele. Deoarece există oameni trecuți de o vârstă care frustrează și care ridiculizează tocmai datorită existenței - păcatului originar - al furtului de copii la persoane care iubesc întratât cât să imite modelul sfânt sau să facă ce dumnezeu lea lăsat să facă și sunt alte persoane care pur și simplu nu vor să facă copii, urăsc copii sau care fac copii dar nui plac și atunci iau copii de regi ca de la magazinul lor personal. De aceea comerțul ar trebui să fie privat adică munca unor oameni binecunoscuți și nu a Statului și anume a creatorilor de frumos.
Înțeleg că cel care preia un rol în acest serial este Ashton Ketcher dar rolul lui îl preia alt actor. Mama ia medicamente deoarece a venit din America și nu poate să se adapteze la violența mizerabil de vizibilă din România vorba lui Berlusconi - mie greu cu procesele din Italia dar mai bun somn am acolo decât aici.
Dar totuși primul lucru pe carel fac când ajung în America este să opresc fabricile de medicamente și perversiunea sexuală.
Cum?
Și am uitat să spun „pe care îl voi face„ adică în viitor și nici de cum a.
Și ar mai fi problema cu fabricile de alcool care trebuiesc înlocuite cu fermele de struguri.
Și cam asta pe lângă materiile școlare.
A da și drepturile unui actor de filme sunt: premiile Oscar?


Deci recenzia acestui prim serial din sezonul 4 este:
- nu înțeleg nu exista posibilitatea recuperării noii soții a lui Alan pentru o dispută să se învețe mine sau pentru jumătatea din averea sa dată ei să i se returneze?
- aspectul de comedie al serialului redă importanța primordială a dialogului cu mama sau tatăl,
- și mai redă aspectul de orice căsătorie nu poate înlocui familia sau relația de prietenie cu fratele sau mama și mai ales cu nepotul care este primul care resimte despărțirea fizică din căminul familiei.
- probabil lecția de viață a bărbatului demn este greu de învățat în fața atâtor femei profitoare, covârșitor de mare,
- oare nu mai există mamă de fete? care să le învețe minte așa cum tatăl ar avea rolul de profesor pentru fiul lui.
Deci aici stă mirarea mea - că în urma dialogului mamei cu fiul ei a dus la faptul ca Alan să înceapă să se prostească ca și etapă dinapoi în procesul lui fiziologic de recuperare a demnității masculine care o dată câștigată - dar ce mama măsii avocat bun pentru acest dublu soț umilit nu există în acest serial?
http://www.youtube.com/watch?v=P3nOs5ca6Oo

http://seriale.doi10.com/seriale/two-and-a-half-men/two-and-a-half-men-sezonul-4-episodul-3
Daniela Cicarelli e mai bună decât Crudu.
http://www.liveleak.com/view?i=8fb535ea06

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu